Murkut.org lisäsi Partisaanin feediinsä

Murkut kokoaa kansallismielisiä vaihtoehtomedioita yhdelle sivulle.

Teknologia

Murkut.org kokoaa itsenäiset mediat yhteen.

Kansallismielisten vaihtoehtomedioiden otsikoita sivuilleen automaattisesti kokoava Murkut-palvelu lisäsi Partisaanin joukkoonsa. Murkut toimii vastaavalla tavalla kuin Ampparit-palvelu, joka on valtamedioille tarkoitettu.

Käytännössä palvelu toimii niin, että kun sivustolle liitetty uutissivu julkaisee uuden uutisen tai artikkelin, menee sen otsikko automaattisesti Murkut-sivulle, josta otsikkoa painamalla pääsee suoraan alkuperäiselle julkaisualustalle. Murkut siis tarjoaa näin näkyvyyttä myös tuoreemmille vaihtoehtomedioille, kuten pitkin kesää hyvässä nosteessa olleelle Partisaanille.

KotimaaPartisaaniTeknologia

Keskustelu

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi