Yle julkaisi dokumentin kansallismielisistä suomalaisnaisista – myös Partisaani vilahtaa ruudussa

Sarja on saanut kiitosta sen objektiivisesta sävystä, sillä naiset saavat kertoa näkemyksistään avoimesti ilman moralisointia tai sensuuria.

Yhteiskunta

Yleisradio on julkaissut neliosaisen Suomineidot-nimisen dokumenttisarjan, jossa seurataan nuorten kansallismielisten naisten arkea ja poliittista toimintaa. Sarja on saanut kiitosta sen objektiivisesta sävystä, sillä naiset saavat kertoa näkemyksistään avoimesti ilman moralisointia tai sensuuria.

Osa sarjassa esiintyvistä naisista on varmasti hyvin tuttuja Partisaanin lukijoille niin kansallismielisistä julkaisuista kuin myös reaalimaailmasta. Sarjasta tekee mielenkiintoisen myös se, että naiset edustavat kansallismielisen ajattelun eri sävyjä.

Sarjassa nähdään otoksia muun muassa Veren Laki ‑ryhmän kamppailutilaisuudesta, Turun White Lives Matter ‑mielenosoituksesta, vaalipaneeleista ja kansallismielisestä kulttuurityöstä. Mutta huomaavatko tarkkasilmäiset lukijamme, missä Partisaani vilahtaa?

Lähde: Yle Areena

Aktivismi Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kulttuuri Partisaani Politiikka Veren Laki White Lives Matter Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Mielenkiinnolla aloitan tänään katsomaan kyseistä dokumenttisarjaa, vaikuttaa hyvältä, kun naiset ovat saaneet itse kertoa omia näkemyksiään ilman Ylen tai minkään muun tahon muokkausta.
    Josko sitä kerrankin saisi Yle-maksuille jotain vastinetta.

  • Teeperi

    Vastaa

    Katsoin kaksi ekaa jaksoa jo, ja hyvä sarja on. Vihdoin ylen dokkari joka ei ole propagandaa👍

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Katsoin tuon uunituoreena viime yönä. Melkein neutraali dokumentti. Naiset saivat puhua vapaasti ja avoimesti tiukoistakin asioista. 

    Hämmästelin tosin perussuomalaisen Elisaveta Siiran mukana oloa. PS ei ole kansallismielinen järjestö ja Liisa puhui epäilyttävän liberaaliin sävyyn.

    • Nationalisti

      Vastaa

      Ei kannata Persuille antaa mitään painoarvoa, kyllä jokainen asioita seuraava ihminen on nähnyt, mitä heidän ”kansallismielisyys” todellisuudessa on.

  • Känkkä

    Vastaa

    Minä vain vähän mietin tuota persujen esiintuloa sarjassa. Ei ole minun mielestäni millään tavalla kansallismielinen tai edes suomenmielinen puolue. Valtavirran politiikkaa tekevä ryhmä, jonka kaiken toiminnan sanelee opportunismi ja oma etu, matkalla hillotolpalle.

    Henkilöt ovat pääosassa ja heillä on omat mielipiteensä. Ensimmäisen jakson katsoin ja oli ihan ok,

    • Ei aja suomalaisten asiaa

      Vastaa

      Ei ole ei. Persut on Kokoomuksen farmiliiga. Sieltä noustaan Kokoomuksen äänillä aina ministereiksi asti ja eri valiokuntiin.

      Mutta että hyvä että sai kertoa näkökantansa ja mielipiteensä.

  • Plääh

    Vastaa

    Oliko joku Niemelä, joka siteerasi Linkolaa ja väitti hänen ylistäneen Hitlerin tehjokasta joukkotuhontaa. Uskooko Linkola holokaustivalheet, vai puhuiko hän sodasta? Tosin Hitler ei edes sitä sotaa halunnut

    • Hh1488

      Vastaa

      Linkola tais ylipäätään pitää kansallisosialismia hyvänä aatteena„ luonnon suojelu näkökulman takia. Ylipäätään tuskin maailma olisikaan tällänen koulutus helvetti, jos kansallisosialismi olisi voittanut. Tuskin Linkola uskoi niitä satuja, fixu mies kun oli

    • Vain liikaa ihmisiä

      Vastaa

      Ei Pena uskonut holokausteihin. Sano jo aikoinaan:”Mitä pahaa saksalaiset ovat tehneet paitsi hävisivät sodan?”. Ehkä enemmänkin tässä kohtaa tarkoitettiin sitä että ihmisiä oli liikaa ja Penahan aina hymyili kun kuuli jossain sodan alkaneen.

  • Linkolasta

    Vastaa

    Linkola ei ollut lähelläkään Hitleriläistä kansallissosialismia. Saksassa oli kukoistava talous ja ihmisiä syntyi runsaasti lisää. Ihmisvihamielisyys ei ole kansallissosialismia. NS pakanasiipi identifioituu RH positiivisiin esiaatamilaisiin keräilijämetsästäjiin. Kun taas tosi arjalaiset identifioituvat myöhemmin tulleisiin adamiitteihin jotka eivät alunperin kuulu tähän luontoon vaan tulevat korkeammalta dimensiolta, joko Andromedalta tai maapallon sisältä Shambalasta.

    Linkola ei myöskään koskaan tajunnut juutalaiskysymystä. Syytti vain että ihminen sitä ja ihminen tätä. Uskoi kyllä holohoaxiin. Liikakansoitus on juutalainen huijaus myös. Linkola otti oppinsa juutalaisvapaamuurarilaisilta globalistisilta alarmistisiltä ajatushautomoilta kuten Rooman klubi.

    • Kauko.Nieminen

      Vastaa

      Andromedalta on kai tultu eetteripyörteen kautta. Onko tietoa milloin se on ollut viimeksi auki? Shambalahan sijaitsee maapallon sisällä fraktaalidimensiossa, joten sinne kuljetaan g‑orbitaalin kautta ultrafiltteriä käyttämällä ja onnistuu varsin tiuhaan.

  • Ben Cameron

    Vastaa

    Tämä sarja on aiheuttanut marxilaisten rotupettureiden parissa ihan saatanasti ulinaa ja hyperventilaatiota. Tuli yle-verolle vastinetta, luonto-ohjelmien, (joidenkin) klassikkoelokuvien ja Ylen klassinen ‑radiokanavan lisäksi. 🙂

  • Nationalisti

    Vastaa

    Nyt jälkeenpäin kun katsoo sarjassa esiintyneen Persun (Liisan) ulotuloja twitterissä, niin hänet olisi voitu leikata pois koko sarjasta.
    Liisa on tyypillinen globohomoutta edistävä liberaali, joka sopii täydellisesti kuvaan keskiverto Persusta, kansallismielisyyttä hänen arvoissaan ei esiinny, viime aikaiset julkaisut ovat sen luokan mädätystä, voisi luulla hänen loikanneen Vihreisiin tai Demareihin.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi