Marinin hallitus: Jokaisen kansalaisen sormenjäljet PolPon käyttöön

"Demokratioissa" kansalaisoikeudet tuhotaan aina portaittain, sillä sarja pieniä muutoksia ei herätä yhtä suurta kansalaisvastustusta kuin suuri muutos kerralla.

Yhteiskunta

Sanna Marinin hallitus ajaa radikaalia lakiuudistusta, jonka myötä käytännössä jokaisen kansalaisen sormenjäljet annettaisiin PolPon (poliittinen poliisi) käyttöön. Hanke rikkoo räikeästi kansalaisten yksityisyydensuojaa.

Aiemmin Suomessa PolPo sai rekisteröidä ainoastaan tarpeeksi vakavista rikoksista epäiltyjen kansalaisten sormenjäljet. Menetelmällä pyrittiin turvaamaan kansalaisten yksityisyydensuoja ja estämään valtion luisuminen Neuvostoliittoa muistuttavaan malliin, jossa poliisilla olisi valtuudet ylläpitää mittavia tietorekistereitä kansalaisista riippumatta siitä, ovatko nämä lainkuuliaisia vai rikollisia.

Viime vuosina PolPo on kuitenkin pyrkinyt ulottamaan kouransa myös suomalaisiin, joita ei voida perinteisessä mielessä pitää rikollisina. Esimerkiksi maahanmuuttokriitikot sekä perinteisiä sukupuoliarvoja kannattavat suomalaiset ovat joutuneet syyttäjien ja poliisin silmätikuiksi suurta julkisuutta saaneissa oikeusmurhissa.

Koska ”ajatusrikoksiin” syyllistyvät kansalaiset eivät sovi perinteisten rikollisten profiiliin, on PolPo ryhtynyt lobbaamaan lakimuutosten puolesta, jotta virkavalta kykenisi vakoilemaan ja kontrolloimaan ”ajatusrikollisia” nykyistä tehokkaammin. Tärkeintä PolPolle on, että se saa urkkia myös sellaisia kansalaisia, joita ei epäillä toistaiseksi mistään rikoksesta.

Suomalaiset pakotetaan hankkimaan sormenjäljellä varustettu asiakirja

Marinin hallitus on käynnistänyt selvityksen passirekisterin ja henkilökorttirekisterin sormenjälkitietojen käyttämisestä ”rikostorjunnassa”. Hankkeen tavoite on taata poliisille pääsy sormenjälkiin, jotka kansalaisilta otetaan, kun nämä hankkivat itselleen passin tai henkilökortin.

Viime kesänä Marinin hallitus ja presidentti Sauli Niinistö muuttivat henkilökorttilakia niin, että jatkossa jokaiselta korttia hakevalta kansalaiselta otetaan sormenjäljet. Samalla Suomessa on kiristetty tunnistautumiseen liittyviä lakeja, jotka kaventavat kansalaisten oikeutta käyttää sormenjäljetöntä ajokorttia tunnistautumisessa.

Niin sanottuun vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen ohjaavat lakiuudistukset pakottavat suomalaisia käyttämään sormenjäljellä varustettua passia tai henkilökorttia, kun nämä hankkivat vahvan sähköisen tunnistautumisvälineen. Ilman vahvaa sähköistä tunnistautumisvälinettä suomalaiset eivät kykene hoitamaan esimerkiksi veroihin, viranomaisasiointiin ja terveystietoihin liittyviä asioitaan verkossa.

Ensin suomalaiset käytännössä pakotettiin hankkimaan sormenjäljen sisältävä dokumentti, jotta nämä kykenevät asioimaan normaalisti digitalisoituvassa yhteiskunnassa. Tämän jälkeen alettiin välittömästi vaatia PolPolle pääsyä sormenjälkirekistereihin. ”Demokratioissa” kansalaisoikeudet tuhotaan aina portaittain, sillä sarja pieniä muutoksia ei herätä yhtä suurta kansalaisvastustusta kuin suuri muutos kerralla.

Lähteet: Valtioneuvosto (1, 2, 3), Ilta-Sanomat

Hallitus Kotimaa Poliisi Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rikos Sanna Marin Sauli Niinistö Sormenjäljet Tiedustelu Vakoilu Valvonta Valvontayhteiskunta Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jörgen Heinz

  Vastaa

  Viha ikäänkuin kasvaa näitä juttuja lukiessa. Tietävät että ihmisten epätoivon kasvaessa he syyllistyvät yhä enemmän epätoivoisiin tekoihin ja viha kasvaa entisestään myös poliitikkoja kohtaan. Vuoraavat itsensä varmasti poliiseilla niin että voivat jatkaa keskisormen heiluttamista ja suorastaan hieromista kansan kasvoihin.

 • TT

  Vastaa

  Kansalaiset ovat hallitsevalle eliitille pelkkää karjaa. Eliitti halveksii meitä aivan avoimesti ja pyrkii jopa väkisin tunkemaan myrkkyjä ja tunnistesiruja ihomme alle. Kehitys on pakko pysäyttää, koska paljon pahempaa kuin sormenjälkien otto on luvassa eliitin kaavailuissa. Meneillään on ”sammakoiden keitto”, jossa globalistien ohjaama hallitseva luokka luottaa siihen, että suurin osa sammakoista on niin turtuneita, ettei kukaan älyä hypätä pois kattilasta. Lisääntyvä lämpö markkinoidaan meille ”turvallisuutena”.

 • Kake Keikkalin

  Vastaa

  Hei , raskaita ja likaisia keikkahommia tekevä käyttää suojahanskoja.
  Esim bilteman kumihanskat ovat napakat ja tarjoavat hyvän otteen esim. Rautakangesta.

 • Reiska

  Vastaa

  Tämä on hyvä. Nyt vielä seuranta päälle maksukortteihin ja puhelimiin, niin tiedetään 100 %:sesti missä sudanilaiset, afgaanit, turkkilaiset, somalit, irakilaiset, syyrialaiset, Kosovon albaanit, neuvostoliittolaiset ymv. vipeltävät. Tutkikaa myös niiden Facebookit ja muut, sillä sieltä löytyy viestit & videot todisteina rikoksista. Helppoa homma. Rehellisen kansalaisen ei tarvitse poliisia pelätä. Sitten kun maa on puhdistettu näistä ja vasemmistoanarkistien rikoksista, onkin helppo taistella muuta mädätystä vastaan. Puhtaalla kentällä on paljon kivempi pelata.

  Pois eurosta — pois EU:sta. Näillä eväillä sitten uuteen kukoistuksen. (Toivossa on hyvä elää.)

  • Z

   Vastaa

   Jännästi ihmiset on ohjelmoitu vaatimaan valvontayjteiskuntaa. 😂

   Kelaa että poliitikot on tehneet kaikki päin vittua jo vuosikymmeniä ja jengi vaan nöyristelee sekä kannustaa kiristyksiin.

   2005500000

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ei taida Reiska useista artikkeleista ja esimerkeistä huolimatta arvata mihin tahoon se kansalaisten vakoilu todellisuudessa kohdistuu.
   Huolestuttavaa, kuinka pihalla ihmiset voivat olla, kun kannattavat perusoikeuksien poistoa ja valvontayhteiskunnan lisäämistä.
   Pakkomonikulttuurisuuden lisääminen länsimaissa selkeästi toimii valvontayhteiskunnan rakentamisessa.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Hiljaa keittäen vapaudet poistetaan.

 • pää määrää

  Vastaa

  Kansalaiset ovat itse syypäitä lakeihin, jotka heikentävät yksityisyyttä. Miksi äänestävät EU kiimaisia nuoria kansanedustajia.

  • Hh1488

   Vastaa

   Totta, Sellanen kansa kun päättäjänsä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Liitto- ja poliisivaltiokehitystä ajetaan nyt ennen näkemättömän kovalla vauhdilla, varsinkin kansallismielisiin tullaan sitä vakoilua kohdistamaan milloin mistäkin syystä.

  Orwellimainen yhteiskunta taitaa toimia kansaansa pettävälle hallitukselle eräänlaisena käsikirjana.
  Jokaisen tulisi nyt miettiä tätä kehityssuuntaa, yksityisyydensuoja on arvokas asia, eikä pidä alistua siihen, kun perusoikeuksia poljetaan ties millä verukkeella.

 • Nimetön

  Vastaa

  Sormenjäljet ja sitten vähän ajan päästä DNA rekisteri. PolPo kyylät haluaisi myös kuunnella ihmisten koteja vaikka heitä ei epäillä rikoksesta. Sairaaseen Kiina valvontaa mennään täälläkin.

 • Karjalainen

  Vastaa

  Keinoja millä muuttaa sormenjäljet ? Polttamalla tulella tai hapolla? onko muita?

  • Lord Mystery

   Vastaa

   Tuo ei taida poista sormenjälkiä vaan arpikudos muodostaa uuden sormenjäljen.

 • läpeensä aivokuollut goyim lammas

  Vastaa

  Thus: All jews work together, and all jews are dep 

  22.3.2022
  18:10

  • Thus: All jews work together, and all jews are depraved and criminal.

  When talking with Dietrich Eckart, the Führer once said: 

  • “What you once wrote is probably true. One can only understand the jew when one knows what his final goal is: To control the world in order to destroy the world. He believes he must dominate all of humanity to, as he claims, establish paradise on earth. Only he can do that, he imagines. But even in the means he chooses, one can see that it will lead him to a different end. Although claiming to lead humanity to the heights, he torments it into a state of desperation, into insanity, into collapse. If he is not stopped, he destroys them. He is driven to that, although he dimly realizes it will mean his own destruction. He can do nothing else; he is forced into it. The chief cause of his hatred, I think, is his realization that he depends on the existence of his victim. He has to destroy someone, while realizing that that inevitably means his own destruction. You might call it: The tragedy of Lucifer.”

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Jos on puhtaat jauhot eikä salattavaa niin miksi ei. Rikollisrthan ne tästä kärsii ja ne saadaan kiinni. Tollot!!!!

  • Nationalisti

   Vastaa

   Näköjään et ymmärtänyt riviäkään lukemastasi tekstistä (taaskaan).
   Joko on neljäs piikki haettu?

 • juha II

  Vastaa

  Arvatenkin tänne kaikki ISIS-terroristit eivät kuulu selkeällä tavalla rikollisesti Suomen perustuslain vastaiseen lakiin, jossa kommunistinen totalitaristinen hallitus ja samasta mädästä vihreän limaisesta puusta vestetty polpo (Stasi) vie Suomen EU:n kiinalaiseen kommunismiin.
  Se, että Ruotsissa ja Suomessa poliisi ja turvallisuuspoliisi kääntyy omia kansalaisia vastaan vakoillen heitä. On se selkeä merkki aidon demokraattisen yhteiskunnan luottamukselle perustuvan järjestelmän romuttamista kuin wanha popeda. Sillä hallinnon leijonanosaisen ”kiinnostuksen” kohdistaminen ”sisäisiin uhkiin” kuin sen sijaan ulkomailta tuleviin kertoo sen aikomuksesta yhä vähemmän kunnioittaa ja huomiioonottaa ”Valta kuuluu kansalle” ‑peruskallioon valetun periaatteen kirjainta vähäisimmälläkään tavalla!
  Se, että poliisi pamputtaa ja vainoaa sortaen perustuslain vastaisesti kunnon kansalaisia, joista valtaosa ei ole korruptoitunut tai myyneet sieluaan sieluttomille globalisteille vain kuvastaa karmealla ja lohduttomalla tavalla suomalaisen poliisilaitoksen alennustilaa, jota eivät kiinnosta oikeat rikolliset vaan ne, joita tuo ennen niin kunnioitettu ammattikunta palveli sillä samalla hengenpuhtaudella kuin tätä maata on puolustettukin sen itsenäisyyden ja vapauden puolesta!!!
  Nyt poliisi voisi viimeistään vaihtaa suuresti kunnioitun miekka ‑virkapukunsa , jonka sen ovat nostaneet rehelliset, oikeamieliset, turmeltuµattomat ja ennen kaikkia ISÄNMAALLISET POLIISIMIEHET! Stasin tai Mao-pukuun niine runsaine EU-tähtineen, jotka ovat tyhjyyttä ja kunniatonta pahuutta täynnä sen rinnalla mitä Pohjantähti on suomalaiselle naiselle ja miehille läpi Suomen kunniakkaan historian on merkinnyt näkyipä se taivaalla tai ei!
  Poliisi voi keikailla, hakata ja mahtailla ”keisarin uusissa vaatteissaan”, mutta yhtäkaikki se on vailla mitään merkitystä kuin, että se kaivaa itseään yhä syvemmälle ja syvemmälle ei aineelliseen, mutta henkiseen rappioonsa kansan silmissä! Sitä ei edes erota rikollisista, jotka nekin ovat pelkkiä numerosarjoja, sillä omalla nimellä ja haarniskassa ei oikeutta jaeta vaan sitä ”poljetaan kuin tulpatonta mopoa”!!!

 • J. Jörgensen

  Vastaa

  No joo, sehän on melko helppoa pienellä vaivalla heikentää sormenjälkeään sen ottamistilanteeseen niin, että sillä ei ole tunnistamistarkoituksessa myöhemmin mitään käyttöä. Vaikka varsinaista syytä tähän jäynään ei olisikaan, niin miksipä antaa valvontaa himoitsevalle viranomaiselle liian helposti periksi. Prkl, emme me ole mitään paimennettavia lampaita! Ja tuommonen jäynä on vielä kesyä lapsosten touhua. Seuraava vaihe tulee olemaan henkilötietoja sisältävien keskusrekisterien hakkerointi ja tuhoaminen!

 • Tom

  Vastaa

  Globalistien unelma olisi varmaan Ukrainan malli, jossa oppositio on kielletty ja vain valtion uutiset ovat laillisia. Siinä sitä on Great reset – mallimaa! On digitaalinen ID ja kaikkea, on se niin turvallista ja demokraattista.

 • Jones

  Vastaa

  Samaan aikaan siirtolaiset saavat tulla ilman papereita ja keksiä itelleen henkillöllisyyden. Vaikka näyttää 35-vuotiaalta niin voi sanoa olevansa 15-vuotias. Epäillä ei saa.

 • Lakecat

  Vastaa

  En huomannut yhdenkään valitun kanedustajan kamppannoivan äänestäjien kansanmurhaa! Toisaalta, kirjailija Mark Twain: ”Jos äänestämällä voi vaikuttaa vaalienlopputulokseen – NE KIELLETÄÄN!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi