Italia: PolPo tehnyt iskuja rokotepassin vastustajien koteihin

Poliittinen poliisi ei suorittanut operaatiota ennaltaehkäistäkseen rikollisuutta vaan pelotellakseen kansalaisia, jotka eivät ole suostuneet nielemään eliitin valheita purematta.

Yhteiskunta

Italiassa PolPo (poliittinen poliisi) on hyökännyt hallituksen käskystä rokotekriittisten kansalaisten koteihin. Iskujen kohteet ovat italialaisia, jotka ovat vastustaneet julkisesti koronapassia. Italiassa työnantajat saavat laillisesti syrjiä työntekijöitä, jotka eivät ole ottaneet lääke- ja vakoiluteollisuuden lobbaamaa passia käyttöön.

Useissa kaupungeissa suoritettuja iskuja koordinoi Torinon kaupungin syyttäjäviranomainen. Kohteiksi valittiin ihmisiä, jotka ovat osallistuneet koronapassivastaisiin mielenosoituksiin. Eliitti on vaatinut, että rokotekriittisiltä kansalaisilta poistettaisiin näiden demokraattiset oikeudet, kuten kokoontumisvapaus julkisilla paikoilla.

Syyttäjä perusteli radikaalia operaatiotaan väittämällä, että monet koronapassivastaisiin mielenosoituksiin osallistuneista kansalaisista ovat ”vaarallisia”, sillä heillä on esimerkiksi ”yhteyksiä äärijärjestöihin” tai tuomioita varkauden kaltaisista rikoksista. Syyttäjä ei ole kuitenkaan alkanut vainota esimerkiksi äärivasemmistolaisia rikollisia, kun nämä ovat osallistuneet eliitin siunaamiin mielenosoituksiin, kuten rasisminvastaisille marsseille.

Mielenosoituskieltoja

Muutamissa kotietsinnöissä löydettiin esimerkiksi syövyttäviä aineita, veitsiä ja yksi varsijousi. Syövyttävät aineet voivat olla esimerkiksi siivoamisessa käytettäviä kemikaaleja. Jokaisen kansalaisen kotoa löytyy veitsiä, ja myös varsijouset ovat tavallisen kansan joukossa suosittuja harrastusvälineitä.

Toisin sanoen PolPon kotietsinnöissä ei löytynyt mitään rikolliseen toimintaan viittaavaa. Poliittinen poliisi ei suorittanut operaatiota ennaltaehkäistäkseen rikollisuutta vaan pelotellakseen kansalaisia, jotka eivät ole suostuneet nielemään eliitin valheita purematta. PolPo on ilmoittanut pelkäävänsä, että koronapassien vastustajat vahingoittavat esimerkiksi Italian pääministeri Mario Draghia, joka on rikastunut työskentelemällä juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa.

Italian sisäministeri Luciana Lamorgese on määrännyt, ettei koronapassivastaisia mielenosoituksia saa järjestää historiallisten kaupunkien keskustoissa. Sisäministerin mukaan mielenosoitukset haittaavat paikallisten yritysten toimintaa. Tästä huolimatta esimerkiksi äärivasemmiston mielenosoitukset maahanmuuton puolesta saavat jatkua vastaisuudessakin, vaikka ne haittaisivat yritystoimintaa.

Lähde: Breitbart

Goldman Sachs Italia Kokoontumisvapaus Koronarajoitukset Koronavirus Kotietsintä Liikkumisvapaus Mario Draghi Mielenosoitus Poliisin korruptio Poliittinen poliisi Poliittinen vaino Politiikka PolPo Rokotepassi Rokotteet Ulkomaat Ulkonaliikkumiskielto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Milloin Suomessa Polpo aktivoituu? 

  Keväällä oli pientä yritystä, mutta Polpo jänisti. 

  Uusi Uudenmaan sulku olisi hieno tempaus. Viime kerralla Polpo jopa myönsi, että kyseessä oli todellisuudessa harjoitus.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Sisäministerin mukaan mielenosoitukset haittaavat paikallisten yritysten toimintaa.”
  Paikallisten yritysten toimintaa haittaavat poliitikot ja viranomaiset tekemillään järjenvastaisilla päätöksillä.
  Toivottavasti näemme jatkossakin laajoja mielenosoituksia tätä järjetöntä pellemaailmaa vastaan.
  Tässä ei ole missään vaiheessa ollut kyse ihmisten terveydestä, vaan ihan muista seikoista.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Rokottamattomat ovat vastuussa miljoonien ihmisten kuolemista. He eivät pelkästään ole pahoja ihmisiä vaan myös rikollisia, jotka on saatava tuomiolle!

 • Ilmari

  Vastaa

  Vakavassa asiassa vähän huumoriakin mukana. Eihän nyt mikään poliisi takavarikoi siivousaineita. Että varsijousi onkin harrastusväline!

 • Ana

  Vastaa

  Hyvä,hyvä

 • Rykä

  Vastaa

  Hyökkäileviä PolPo- yms rikollisjengejä vastaan asukkailla olisi hyvä olla jonkinlainen yhteinen puolustus.

 • oleg

  Vastaa

  Kyttä aina Diktaattorien puolella oleva väkivalta ‚ja murhakoneisto järjestö

 • Plääh

  Vastaa

  T. Pasanen aikoinaan tiesi, kuinka tällaisten kanssa toimitaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi