Maailman tärkein aseomistajien etujärjestö yritetään kieltää, syyttäjänä musta liberaali

NRA on eliitin kannalta hankalin poliittinen este valkoisiin kohdistuvassa aseistariisumishankkeessa.

Yhteiskunta

Yleinen syyttäjä Letitia James.

Maailman vaikutusvaltaisin vapaan asekulttuurin etujärjestö National Rifle Association (NRA) on joutunut New Yorkissa yleisen syyttäjän tähtäimeen. Demokraattipuolueen musta aktivisti ja kiivas homolobbaaja, syyttäjä Letitia James on ilmoittanut tahtovansa lakkauttaa järjestön kokonaan.

NRA on amerikkalaisista lobbausjärjestöistä ainut, joka pitää myös tavallisten keskiluokkaisten ja työväenluokkaisten kansalaisten puolia. Muut etujärjestöt edustavat sen sijaan huippurikkaan eliitin etua.

Mustien, juutalaisten, feministien, marxistien ja rahaelitistien ryhmät ovat käyneet taistelua NRA:ta vastaan jo kymmeniä vuosia. NRA:n viholliset tahtovat riisua tavalliset valkoiset kansalaiset aseista, jotta näiltä voitaisiin väkivalloin riistää viimeisetkin poliittisen vallan rippeet. Muun muassa väkivaltaisten mustien Black Lives Matter ‑liike vastustaa valkoisten oikeutta omistaa aseita yksityisesti.

NRA-johtaja suututti juutalaiset

NRA on toisin sanoen eliitin kannalta hankalin poliittinen este valkoisiin kohdistuvassa aseistariisumishankkeessa. Nyt eliitti on usuttanut mustan syyttäjän järjestön kimppuun.

Tekosyynä NRA:n kiellolle käytetään järjestön sisäisiä ”rahankäyttösotkuja”. Syyttäjä Jamesin kannattaman demokraattipuolueen tärkeimmät rahoittajat ovat kuitenkin itse länsimaiden pahamaineisimpia rikollispankkiireja, joten ”rahankäyttösotkut” vaikuttaa ennen kaikkea tekosyyltä.

Jamesia onkin syytetty siitä, että hän käyttää asemaansa tuomioistuimessa hyväkseen suorittaakseen poliittisiin vastustajiin kohdistuvia vainokampanjoita. Kyse ei ole laista vaan likaisesta poliittisesta vallankäytöstä.

James on ottanut erityiseksi silmätikukseen NRA-johtaja Wayne LaPierren, joka suututti kaksi vuotta sitten demokraattipuolueen juutalaiset rahoittajat listaamalla asevastaisen liikkeen tärkeimmät takapirut: Karl Marx, Saul Alinsky, George Soros, Michael Bloomberg, Charles Schumer, Bernie Sanders ja Tom Steyer. Kaikki listan henkilöt ovat juutalaisia, ja nyt LaPierre maksaa ulostulostaan kovaa hintaa.

Lähde: BBC

Ampuma-aseet Letitia James Lobbaus NRA Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Ulkomaat Wayne LaPierre Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jouko

  Vastaa

  Hieno ihminen!

  Tämä musta kommunisti tekee arvokasta vaalityötä Trumpille hänen uudelleen valintansa eteen.

  Tosin tätä tuo neekerityttö ei itse kylläkään ymmärrä.
  Ja hyvä niin.

  • Plääh

   Vastaa

   Mutta Trump on eliittiväen huijaus ja samanlainen kommari pinnan alla kuin muutkin

 • Olli Oikeamieli

  Vastaa

  New Yorkissa ei oikeutta saa. Oikeuslaitos syyttäjiä ja tuomareita myöten on kokonaan pankkiirien hallussa.

  Oikeuden päätös juuri on se mitä pankkiirit haluavat.

 • Kaksipiippuinen juttu

  Vastaa

  Tällaiset asiat ovat kaksipiippuinen juttu. Toisaalta musta liberaali vaatimassa valkoisia luovuttamaan aseensa pois lisää nationalistisia ajatusmalleja valkoisissa, toisaalta taas jos ne aseet otetaan pois niin ei ne pelkät ajatukset sellaisenaan paljoa auta kun BLM-ryöstöjengit saapuvat valkoisiin naapurustoihin laittomien aseidensa kanssa.

 • sotatila

  Vastaa

  Näitä tarvitaan. Globaali rikollinen eliitti pelkää että kansa saa hankittua aseita helposti ja edullisesti. Ei rekistereitä, ei sarjanumeroita.

  https://www.zerohedge.com/technology/australian-millennial-charged-over-supply-3d-printed-firearms

 • Pian

  Vastaa

  Sisällissotaa odotellessa, etelässä että pohjoisessa lataillaan jo aseita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi