Ilmastosekoilua: Ehdotus anestesia-aineiden vähentämiseksi leikkauksissa hiilidioksidipäästöjen takia

Ilmasto velvoittaa sinut ottamaan riskin herätä kesken leikkauksen.

Tiede & luonto

Amerikan Detroitin Henry Ford Health ‑terveysjärjestön tutkijat ovat alkaneet suosittelemaan kirurgeja käyttämään vähemmän potilaan nukuttamiseen tarkoitettuja anestesia-aineita leikkausten yhteydessä, koska toimessa käytetyt kaasut eivät ole ilmastoystävällisiä.

Tutkijoiden mukaan jos anestesiakaasuja vähennettäisiin globaalisti, niin maailman hiilidioksidipäästöt laskisivat jopa 0,1 prosenttia.

Henry Ford Healthissa nukutuslääkärinä toimiva tohtori Mohammed Fayed kommentoikin: ”Ilmastonmuutos vaikuttaa päivittäiseen elämäämme yhä enemmän ja kasvihuonekaasujen vähentäminen on tullut yhä elintärkeämmäksi.”

Järjestön tutkijat keräsivät dataa seitsemän kuukauden ajan 13 000 potilaasta ja ovat nyt asettaneet tavoitteeksi anestesiakaasuja käytettävän alle kolme litraa minuutissa leikkausta kohden ”aina kun mahdollista.”

Kaasujen käytön vähentäminen tietenkin myös kasvattaa riskiä herätä kesken leikkauksen, mutta ilmeisesti ympäristölle vaarattomien hiilidioksidipäästöjen laskeminen on sen arvoista.

Lähde: Daily Mail

Hyvinvointi Ilmastonmuutos Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  Ilmastoidiotismi on sairautta. Näille ilmastokommunisteille täytyisi tehdä lobotomia.. luonnollisesti ilman anestesiaa.

  https://electroverse.co/northern-hemisphere-snow-mass-tracks-above-1982–2012-average-as-it-has-done-for-the-past-7-years/

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä ilmastohömppä on saanut aivan mielisairaita piirteitä, kuinkahan pitkään tämä kiima menee läpi, ennen kuin ihmiset heräävät ko. puhallukseen?

  Jos oltaisiin niin huolissaan ilmastonmuutoksesta, niin miksi ei oteta kantaa esim. Eurooppaan kohdistuvaan rotumuukalaisvyöryyn, joka nostaa päästöjä rakentamisesta alkaen?

  • TT

   Vastaa

   Valkoisen rodun hävitys menee prioriteeteissä feikki-ilmastonsuojelun edelle.

 • ValhallaX

  Vastaa

  ”Ilmastonmuutos” on uusi uskonto, uusi kommunismi. Takana, tietenkin, sionismi, joka ajaa aina juuri sitä, joka eniten tuottaa vahinkoa valkoisille kansoille.

  Apureina ja sionistien huorina toimivat etenkin ns. vihreät (eli entiset ja nykyiset kommunistit). Tähän ilmastonmuutosuskontoon on vain yksi oikea asenne: Totaalinen kieltäytyminen siihen uskomasta, jatkuva, voimakas propaganda tätä uskontoa vastaan, ja lopulta taistelu näitä vihreitä kommunisteja vastaan, aina ja kaikkialla.

  Tämä on tyypillinen valhe ja tarina, joita juutalaiset medioissaan kutovat.

 • CO²

  Vastaa

  Olen lähettänyt kyseisen videonpätkän monellekkin ilmastonmpenemisestä saarnaavalle opettajalle. biologille ja/tai sähköautoilun puolestaphujalle. Keneltäkään ei ole tullut vastauksen vastausta. Joka siis tarkoittaa että Greenpeacen perustajajäsen on oikeassa:

  https://www.youtube.com/watch?v=WDWEjSDYfxc&t=255s

  Tästä löytyy pidempikin versio, mutta tällaisenaan se on nasevan lyhyt.

 • Vihreä siirtymä

  Vastaa

  Vihreää siirtymää, eli ilmastohölynpölyä on ajamassa myös sinimustaliike. Tämä lukee heidän puolueohjelmassa. On myös tekstiä jostain ”syväekologisesta ajattelusta”. Että tuollaista ilmaston pelastamista ajaa tuokin hupi puolue.

  • Hyvin yksinkertaista

   Vastaa

   No, jokainen meistä voi taistella sitä siirtymää vastaan. Ne ovat juuri ne suuret massat jotka aiheuttavat muutokset.

   Ei muuta kuin polttamaan kaikki lämpenergiaksi mikä palaa. Superlonikin palaa pieninä palasina ilman hajuja. Ja muovipullojen korkit jne jne jne…

   Kaikki kotiinpäin hiilidioksidin lisäämiskeksi ja ulkomaalaisen energian ostamisen vähentämiseksi. Ei siihen puolueita tarvita.

 • pöh

  Vastaa

  Koko ilmastohumppa on ihan täysi huijaus, ja on uskomatonta että älykkäät ihmisetkin uskoo tän kusetuksen.
  Ja kyllä ilmasto muuttuu, ihmisen vaikutus on noin 0,00%

 • Rannantomppa

  Vastaa

  Ei taida tätä hulluutta enää lopettaa kun todellinen ww3. jos silloinkaan… mitenkähän pitkään kansa jaksaa määkiä karsinoissaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei helvetti, muutenkin pelottaa leikkaukset

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi