Moderna aloittaa puolen vuoden ikäisten vauvojen koerokotukset

Millaiset vanhemmat tekevät lapsestaan lääkealan suuryrityksen koekaniinin?

Tiede & luonto

Moderna on aloittamassa Amerikan Teksasin osavaltiossa uuden rokotekokeilun nimeltä KidCOVE, missä iältään kuuden kuukauden ja yhdentoista vuoden välillä oleville lapsille annetaan kaksi annosta firman covid-rokotetta. Toisen piikin yhteydessä puolet tulee saamaan oikean annoksen sijaan lumerokotetta.

Tutkimus on aikeissa värvätä 6750 lasta. Koronauskovaiset vanhemmat ovatkin ilmeisesti tuomassa lapsiaan innokkaasti, suurimman osan tohtoreista sanoen, että vanhemmat eivät ole huolissaan rokotteiden turvallisuudesta, vaan ajattelevat vain sen tuomia ”etuja” lapselleen.

Moderna ei luonnollisestikaan ole vastuussa siitä, mitä heidän rokotteensa saattaa tehdä testiin osallistuneille lapsille.

Lähde

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Moderna Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Sitten nämä samat vanhemmat ihmettelee, että miksi heidän lapsilleen on tullut niin outoja oireita ja mahdollisesti koko loppuelämä pilalla.
  Eiköhän vanhemmat saa tästä kiitokseksi jonkun kahvilakortin ja sen he ottavat mielellään vastaan jopa oman lapsen terveyden kustannuksella.
  Halveksin tuollaisia ihmisiä!

 • Minä

  Vastaa

  Kas kun siitä ei ole mitään etuja lapselle, ei millään mittarilla. Onko tuo kerrottu vanhemmille? Jos ei, on vanhempia johdettu harhaan eli pistos on laiton.

 • yksinhuoltajat Vakuutus rahat mielessä

  Vastaa

  EI HELVETTI

  Äiti miksi minun pitää syödä veren ohennus lääkeitä vaikka ikää 5 v
  Etten saa sydänkohtausta 

  ja aina välillä kun rotan myrkky jää ottamatta 

  sydämen tahdistimeni jysäyttää tajun kankaalle 

  ÄLÄ HUOLI ÄITI ODOTELEE JO SINUN KUOLEMAASI
  JA ON VALMISTANUT ITSENSÄ SITÄ PÄIVÄÄ VARTEN OTTAMALLA LAPSEN HENKI VAKUUTUSET J
  OIDEN ANTIMISTA SITTEN LAPSEN KUOLEMAN JÄLKEEN
  SAA VANHEMPANA NAUTTIA VAIKKA SYYRIASSA

  • TT

   Vastaa

   Hieno suunnitelma, mutta menee pieleen, koska yksikään vakuutusyhtiö ei ole niin tyhmä, että vakuuttaisi ketään k‑rokotteita vastaan. Lääkeyhtiöt eivät ota mitään vastuuta eivätkä myöskään kokeilu- tai hätätila-käyttölupia myöntävät ”viranomaiset”. Kukaan ei ota vastuuta ja sinä ja lapsesi saatte kuolla aivan rauhassa. 

   Lääkeyhtiöillä on ”hätätila”, koska voitot ovat pienentyneet ja kehittelykustannukset kasvaneet. Tätä surkeutta vastaan on kehitetty ohjelma, jossa yhtiöt saavat myydä tai pakkomyydä lääkkeitään laajasti kansalaisille jo kliinisessä kokeiluvaiheessa ilman seuraamusten pelkoa. Viranomaiset ja media hoitavat markkinoinnin ja viime kädessä pakkomyynnin. Rahat lääkkeisiin otetaan verovaroista. Ihan pikkuruinen kokeiluvaihe vielä vaaditaan, mutta sekin on nykyisin pelkkä muodollisuus.

 • Ericsson Tigris

  Vastaa

  Koskas Ruotsalaiset eivät olisi tehneet muiden maiden ihmisillä kokeita? Wallenbergit taas kiimoissaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Koronapiikin valmistajat eivät ota vastuuta haitoista, vaan ovat ulkoistaneet ne rokotteen ostaneille valtioille. Myöskään vakuutusyhtiöt eivät korvaa mitään koska kyseessä on poikkeusluvalla myytävä kokeellinen rokote. Aikamoinen idiootti saa olla ottaakseen tuon geenimanipulaatiopiikin.

 • Aloitetaan rokotelobbareiden koerokotukset

  Vastaa

  Tommone 100 rokotetta/per päivä alkajaisiksi.Kuin jännitysfilmiä katselisi.Tekis eetvarttia nähdä niiden sätkivän.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi