Biologi: Yhteiskunnalliset trendit tuhoavat keskimääräistä älykkyyttä Euroopassa

"1900-luvun alusta alkaen on havaittu, että älykkyystesteissä huonommin pärjäävillä on enemmän lapsia kuin paremmin pärjäävillä", evoluutiobiologian dosentti huomauttaa.

Tiede & luonto

Evoluutiobiologian dosentti Markus Rantalan mukaan nykyiset kulttuurilliset ja poliittiset trendit tulevat aiheuttamaan radikaaleja tulevaisuuden muutoksia suomalaisten ja muiden länsimaalaisten fyysisissä ja henkisissä ominaisuuksissa. Partisaanin lukijat tuskin pitävät trendejä toivottavina.

Rantala toteaa, että lääketieteen kehittymisen vuoksi lisääntymiseen vaikuttavat tekijät ovat entistä tärkeämpiä evoluution ohjaajia verrattuna kuolleisuuteen vaikuttaviin tekijöihin. Koska ihmiset elävät yhä suojatumpaa elämää, geenien yleistymiseen ei vaikuta ihmisyksilöiden selviytyminen haasteellisessa ympäristössä vaan se, ketkä ylipäätään tekevät paljon lapsia.

Rantala ennustaa, että tulevaisuudessa miehet ovat yhä feminiinisempiä, psykopatia on yleisempää ja geneettiset taudit lisääntyvät. Lisäksi evoluutio suosii niitä, joiden keho kestää suuria määriä roskaruokaa ja ympäristömyrkkyjä. Toisin sanoen liberaalin länsimaisen materialismin pahimmat puolet tulevat jättämään entistä syvemmän leiman myös suomalaisten geeniperimään.

Väestö vaihtuu ja älykkyys laskee

Myös ”etniset piirteet heikkenevät” Rantalan mukaan. Tämä on poliittisesti korrekti tapa todeta, että väestönvaihtopolitiikka tulee jatkuessaan tuhoamaan valkoisen rodun ja tekemään keskimääräisistä ”suomalaisista” yhä enemmän arabin näköisiä.

”1900-luvun alusta alkaen on havaittu, että älykkyystesteissä huonommin pärjäävillä on enemmän lapsia kuin paremmin pärjäävillä. Se ei ole muuttunut. Viimeaikaisissa tutkimuksissa on huomattu, että älykkäämmät ihmiset haluavat olla useammin kokonaan lapsettomia kuin tyhmemmät”, Rantala jatkaa.

”Voidaan olettaa, että jos suunta jatkuu samana, niin ihmiset muuttuvat vuosisatojen aikana tyhmemmiksi”, dosentti tiivistää. Suomalaiset voivat muuttaa suuntaa liittymällä kansallismieliseen taisteluun rappiokulttuuria vastaan.

Lähde: Iltalehti

Älykkyysosamäärä Elämäntavat Evoluutio Evoluutiobiologia Geeniperimä Genetiikka Kotimaa Maahanmuutto Markus Rantala Perhe Perinnölliset taudit Politiikka Psykopatia Rappiokulttuuri Tiede & luonto Väestönvaihto Väestöpolitiikka Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Silmiinpistävintä on ollut jo omankin kokemuksen ja näkemäni perusteella se, että hyvin koulussa ja opinnoissaan menestyneet sekä tältä pohjalta korkeissa yliopistollisissa viroissa tai korkean älykkyyden työpaikoissa olevat puolisot kärsivät naisen hedelmättömyydestä johtuen lapsettomuudesta. Toki ”vika” voi olla miehessäkin samasta syystä.

  Mutta sitä vastoin – anteeksi vain – ”tyhmät” lisääntyvät kuin kanit niin, että isännän ei tarvitse kuin vilkaista emäntään päin ja tämä on ”siunatussa tilassa”!

  Eikä korkea älysten lapsettomuus johdu vain siitä, ettei näitä ”nörttejä” kiinnostaisi hankkia lapsia samalla tavalla tai luopua tästä tarkoituksellisesti tieteellisen työn tai työelämässä uran luomisen takia asetten kunnianhimon etusijalle tällä sektorilla. Yleensä näillä aloilla kykyjensä ansiosta toimivia ei niinkään pääasiassa kiinnosta raha, koska palkkaus ei heitä jo lähtökohtaisesti asemoin halpatyövoimaksi ja ”nörtit” eivät sinänsä palvo rahaa hedonisesti. Jos olen yhtään mitään oikein ymmärtänyt.

 • Tietäjä

  Vastaa

  Älykkäät miettivät mistä hankkia tarpeeksi elantoa turvaamaan lapsille tulevaisuus sillävälin kun kuukerit ja muut vähemmän kognitiivisesti kykenevät vain puskevat mukuloita mukuloiden perään ”joku hoitaa/kohdataan ongelmat kun niitä tulee” asenteella. Tämä varsinkin Euroopassa on johtanut tukien ym räjähdykseen missä valtio taas vastaa nostamalla verot tappiin mikä pahentaa ikuista noidankehää lasten hankinnan ollessa yhä kalliimpaa ja kalliimpaa. Mukaan feminismi, seksuaalinen ”vapautus”, propaganda sinkkuudesta/yh äitiydestä, e pillerien ja abortin normalisointi, naisten sosiaalinen painostaminen töihin jne pitää fiksuimmat naiset pois lastien hankinnasta (monet tutkijat uskovat että suurin osa älykkyydestä periytyy äidiltä). Tämä kaikki on myös aivan tarkoituksenmukaista kehitystä jolla koitetaan syrjäyttää Eurooppalainen rotu kalergin ja koukkunokkien himoaman Euroopan ”yhdysvaltojen” vastustamisen tieltä (kalergi suunnitelma -> EU:n luojan omasta kynästä).
  Muinasten filosofien ajatukset historian syklisyydestä toistaa taas itseään

  Vahvat miehet luovat hyvät ajat
  Hyvät ajat luovat heikkoja miehiä
  Heikot miehet luovat kovat ajat <- olemme tässä
  Kovat ajat luovat vahvoja miehiä

  Onneksi olemme jo niin ekonomisesti kuin sivilisaationkin puolesta lopun alussa. Tulevassa tuhossa ja sitä seuraavissa vaikeissa ajoissa tulevat selviämään vain vahvimmat, viekkaimmat, verkostoituneimmat ja älykkäimmät. Jokaisen kansanmielisen tulisikin nyt viimeistään luoda kontaktiverkkoja/yhteisöjä jotka voivat selvitä täysin ilman valtion tukea tai mitään yhteisöjensä ulkopuolista (kuten ruokakauppoja). Hyödyllistä olisi saada näitä yhteisöjä jo nyt elämään täysin yhteiskunnan ulkopuolella missä ruoka, työt, opetus, terveydenhuolto ym hoituu ilman että valtio varastaa kermat päältä

 • Kokenut Mies

  Vastaa

  Ongelman saisi korjattua helposti kahdella toimella:
  1. Seis kehitysmaamaahanmuutto ja
  2. Naisten humanistikoulutukselta rahoitus pois.
  Kun naisille saadaan nuorena paremmaksi vaihtoehdoksi perheen perustaminen, mikä on monelle luontaista ja biologian ohjaamaa, niin he myös valitsevat sen. Nyt ikuinen opiskelijaelämä ja matkustelu maailmalla vetävät enemmän puoleensa.
  Vaikka lisäntymisaktiviteetissa voi olla pieni etu keskiälykkyyden alemmalla ryhmällä, niin kyllä älykkäimmätkin silti harrastavat seksiä ja haluavat lapsia. Kyse on lähinnä naisten haluttomuudesta, ei niinkään miesten. Muuttamalla yhteiskunta sellaiseksi, että älykkäimmät ja tuottavat miehet ovat arvostettuja naisten parissa, saadaan heidän lisääntymisluvut paremmiksi.

 • 2025, rajapykki

  Vastaa

  Kovat ajat luovat vahvoja miehiä, olen samaa mieltä. Toisaalta, se että älykkäät eivät tee lapsia, se ei välttämätä johdu älykkyydestä vaan uraohjautunisuudesta. Ihmiset jotka ovat opiskelleet pitkään, ovat urautuneet omaan elämäänsä. Ja siksi eivät näe perhe-elämää kiinnostavna vaihtoehtona. Kyse ei niinkään aina ole rahasta.

  Ja se mihin viitattiin tuola ylimmässä kommentissa, että vähemmän älykkäät tekevät lpsia koska saavat, on osin oikein. Vähemmän älykkäät tekevät lapsia heti nuoresta iästä lähtien. Näin nuorten elimistöjä ei vielä ole myrkytetty ruualla ja rokotteilla, jolloin hedelmällisyys on 19 vuotialla aivan eri luokkaa kuin 35-vuotiaalla. Joka alkaa olla totta tämän päivän ensisynnyttänä. Eli, hedelmättömyyteen ikä on yksi suurin syy. Ja pitkään opiskelleet voivat katsoa peiliin.

  Nyt on kuitenkin sellainen tilanne että kaikkia suomalaisia ihmisiä tarvitaan. Varsinkin niien ihmisten jälkeläisiä jotka leivittävät perimäänsä mahdollisimman nopeasti mahdollisimman laajalle. Heidän jälkeläisistään rakennetaan tulevaisuden kolmas sukupolvi. Heidän työpanostaan tarviaan yheiskunnan pystyssäpitämiseen. Ja jos älykkäämmät osaavat avostaa heitä ja kouluttaa, yhteiskuntamme älykkyys kasvaa.

  Oletteko muuten miettineet miksi Deagel ja muut sotateolliuuden konsultit eivät tee ennusteita vuodesta 2025 eteenpäin?

 • Eräs vaan

  Vastaa

  Mites on mahdollista että moni ihminen saa keskiverto tulokset tai jopa keskimääräistä paremmat tulokset äö-testeistä, mutta on silti täysin vailla maalaisjärkeä ja kykenemätön itsenäiseen ajatteluun? Entä miten on mahdollista että äö:n 80–90 omaavista valkoihoisista ihmisistä löytyy nokkelia ja suorastaan viisaita ihmisiä? 😂

 • Punasilmä

  Vastaa

  ”2025”, olet oikeilla jäljillä. 

  Asian pihvi on KAIKKIEN wannabe-vanhempien myrkyttäminen. Ikä- , älykkyys- ja haluamiskysymykset ovat aidan seipäitä asian vieressä. Ei tällaista jätetä pienten ihmisten omien himojen varaan. Ei kissaltakaan kysellä: ”rakas kisumisu, mennäänkö ihan pikku leikkaukseen sen kivan eläinlääkärin luokse?”

  Älykkyydenkin määritelmää voisi vilosovoida. Jos ”älykäs” mätänee yksin palveluasuntoonsa ja ”tyhmä” kuolee lapsenlasten ympäröimänä omaan kotiinsa.. niin kumpi heistä oikein tekikään viisaita valintoja eläessään?

  Isossa kuvassa siittiömäärät länsimaissa ovat puolittuneet 1973–2011. [1] Ehkä tämä olisi se kysymys, mitä lääketieteen PITÄISI tutkia? Noinniinku suurinpiirtein 99,9% panostuksella? Alkaen heti maanantaina klo 8. Ai ei vai? No miksi ei? Mitä tärkeämpää tekemistä heillä muka on?

  WHO vaihtaa terveen sperman määritelmää [2] aina muutaman vuoden välein. Tämä näkyy vertailemalla ko. julkaisun edellisiä versioita. Eilisen lisääntymiskyvyttömät, epämuodostuneet kuviokelluntasiittiöt muuttuvat kynän heilautuksella uudeksi ”normaaliksi” = ei aihetta huoleen, jatkakaa matkaa. Vanhan liiton pallopeleissä menetelmää olisi kutsuttu maalitolppien siirtelyksi ja siitä olisi seurannut tuomarin vihellys.

  Reilua peliä ihmiskarjafarmilla.

  [1] https://academic.oup.com/humupd/article/23/6/646/4035689
  [2] https://www.who.int/reproductivehealth/publications/infertility/9789241547789/en/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi