Saksan tiedustelupalvelun entinen johtaja sanoo väestönvaihdon olevan todellisuutta

"Poliitikkomme haluavat toisenlaista väestöä. Poliittinen vasemmisto seuraa antisaksalaista ideologiaa."

Väestönvaihto

Saksan tiedustelupalvelun, Saksan liittotasavallan virasto perustuslain suojaamiseksi (BfV,) entinen johtaja Hans-Georg Maaßen oli antamassaan haastattelussa tunnustanut Euroopan väestönvaihdon olevan todellisuutta kertomalla mantereen olevan islaminuskoinen vuoteen 2200 mennessä.

”Toisenlainen kulttuuri on lähestymässä meitä. Emme ole varautuneet tähän, sillä olemme kyvyttömiä ratkaisemaan ristiriitoja väkivallalla, toisin kuin klaanit arabivaltioista. Nämä ihmiset ratkaisevat ristiriidat väkivallalla, kun taas keskieurooppalaiset ajattelevat niiden ratkaistavan oikeuden kautta. Eurooppalaiset tulevat antautumaan islamille. Yhden syyn ollessa se, että he eivät edes kykene näkemään tämän törmäyksen tulemista ja toisen se, että he ovat kyvyttömiä ratkaisemaan ristiriitoja samanlaisella tavalla kuin he, eli väkivallalla. lopputuloksena tulee olemaan asteittainen eurooppalaisen kulttuurin tuhoutuminen,” Maaßen oli sanonut.

Hän myös kuvaili eurooppalaisten elävän ilman visioita ja tarkoitusta, kun taas kilpailevilla kulttuureilla on vahva ajatus siitä, keitä he ovat ja mikä on heidän tehtävänsä.

”Me elämme vain hetkessä ja tämän takia olemme häviämässä toisille, joilla on uskonto tai ideologia. Meiltä puuttuu tehtävä”
Maaßen sanoi myös Euroopan väestönvaihdon olevan poliitikkojen tarkoituksella ajama asia.

”Poliitikkomme haluavat toisenlaista väestöä. Poliittinen vasemmisto seuraa antisaksalaista ideologiaa. Mitä enemmän maahanmuuttajia otetaan toisista maista ja annetaan näille kansalaisuus, sitä enemmän he vaikuttavat äänestystuloksiin, sillä maahanmuuttajat äänestävät eri lailla kuin paikalliset.”

Hans-Georg Maaßen oli BfV:n johtaja vuoteen 2018 asti, kunnes hänet siirrettiin toisiin tehtäviin tämän ”vähäteltyä” Chemnitzin vuoden 2018 kansallismielisiä mellakoita.

Lähde: Remix

Muslimit Rotu Saksa Tiedustelu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kyllähän tämän jokainen normaali ihminen on huomannut viimeistään tässä muutaman viime vuoden aikana.
  Jos muuta väittää, on se itsepetosta tai suoranaista tyhmyyttä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Aivan liian harva tajuaa vieläkään mitä on meneillään eikä mm. tajua, että antivalkoisuus ja islamofilia ovat kansainvälisen canceloivan woke-liikkeen ansiosta jatkuvasti yhä vain vahvempia vaikuttavia voimia valtavirtapolitiikassa.

 • TT

  Vastaa

  Kyllä uskontoja yhä on. Eurooppalaisen vasemmiston uskonto on kommunismi ja oikeiston uskontona on sionismi. Molemmat asettavat valkoisen väestön uhri- /suojeluhierarkian pohjalle.

 • Juha

  Vastaa

  Maanantain matikkapähkinä purtavaksi

  Virossa on pohjois euroopan korkein älykkyysosamäärä.. ainakin pisa tulosten perusteella.. osaatteko päätellä miksi?

  https://www.zerohedge.com/political/usa-not-1-these-are-top-performing-countries-education

  5 pisteen vihje
  Vähennä jakojäännökset yhtälöstä

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Minusta on järjetöntä edes joutua puolustelemaan ajatusta väestönvaihdosta. Sehän on selviö: jos maahan tulee tuhansittain muukalaisia, niin luonnollisestikin väestö silloin vaihtuu, kun iäkkäät kantakansalaiset kuolevat pois ja nuoremmat eivät synnytä tarpeeksi väkeä korvaamaan puuttuvat ihmiset. Varsinkin kun tulijat ovat kulttuureista, joissa perinteisesti suositaan suurperheitä. 

  Ei tarvitse kannattaa tai vastustaa mitään ideologiaa tajutakseen tämän. Tämä on pelkkää matematiikkaa.

 • Antisionisti

  Vastaa

  Kannattaa muistaa että eivät nämä tulijat tule tietämään keitä ovat ja mistä ovat tulleet. Suurin osa niistäkin tapetaan ja lopuista tulee jutikoiden orjia. Väestönvaihto tehdään siksi että jutikat haluavat tuhota valkoisen rodun. Totta on se etteivät valkoiset ole enää valmiita puolustamaan itseään väkivalloin. Se on kulttuurimarxistisen mädätyksen ansiota. Kun sota Euroopassa alkaa niin silloin tuokin asia korjaantuu. Silloin alkaa niin kilpailevan kulttuurin jäseniä kuin jutikoitakin kuolla ja paljon.

 • KPJJ

  Vastaa

  Olen sanonut vuosikausia, että tästä tulee vielä kunnon tappajaiset jollakin aikavälillä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi