Saksa: 9 miestä raiskasi 15-vuotiaan tytön – vain 1 päätyi vankilaan

Tuomarin antama viesti tapauksessa on selvä: Saksassa rotumuukalaiset saavat raiskailla saksalaistyttöjä vapaasti.

Väestönvaihto

Kahdeksan joukkoraiskaajaa välttyi vankeustuomiolta Saksassa vaikka nämä raiskasivat väkivaltaisesti 15-vuotiaan tytön Hampurissa. Vahvasti humaltunut tyttö oli raahattu puskiin paikallisessa puistossa syyskuussa 2020, ja joutunut raa’an seksirikoksen uhriksi. Tekijät myös ryöstivät hänet.

19 ja 23 ikävuoden välillä olevista yhdeksästä tuomituista vain yksi menettää vapautensa ja hänkin joutuu ainoastaan nuorisovankilaan. Muut saivat ehdollista. Median tietojen mukaan kahdeksalla raiskaajista on maahanmuuttajataustat ja että he tulevat Puolasta, Egyptistä, Kuwaitista, Iranista Armeniasta ja Afganistanista. Puolasta ja Saksasta ”kotoisin olevat” raiskaajat ovat todennäköisesti kansallisuudeltaan jotain aivan muuta kuin mitä heidän passissaan lukee.

Yksikään tuomituista ei ollut osoittanut oikeudessa minkäänlaista katumusta ja erään syytetyn oltiinkin raportoitu miltei nukahtaneen oikeudenkäynnin aikana.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Eihän sitä vankilaan, kun ei ole antisemitismi kyseessä.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Sellainen tarkennus vielä, että ainoastaan ”oikeistolainen” antisemitismi on vakavasti tuomittavaa, vasemmistolainen on ihan ok, jopa suotavaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi