”Tulimme tappamaan valkoisia ihmisiä!” – 9 arabia pidätettiin joukkopuukotuksesta epäiltynä Ranskassa

Yksi teini-ikäinen poika kuoli puukotusiskussa.

Väestönvaihto

Ranskan viranomaiset ovat pidättäneet 8 henkilöä epäiltynä murhasta ja murhien yrityksestä Crépolin kunnassa tapahtuneen joukkopuukotuksen seurauksena.

Todistajien mukaan eräiden juhlien yhteyteen oli saapunut paikalle yli 20 veitsiä kantaneen arabitaustaisen joukko, joka julisti lujaan ääneen: ”Aiomme tappaa valkoisia ihmisiä!”

Thomas ‑niminen poika oli kuollut arabien silmittömän rotuväkivallan seurauksena saatuaan puukoniskuja kaulan ja rinnan alueelle. Kaksi muuta nuorta miestä joutui sairaalaan kärsittyään kriittisiä vahinkoja ja monia muita hoidettiin myös lievempien vammojen takia. Arabit olivat puukottaessaan huutaneet: ”Vitun gwerit!” Gwer on arabien käyttämä herjasana valkoisista.

Media olin alun perin uutisoinut asiasta tappeluna kahden nuorisojoukon välillä mutta poliisi oli oikaissut, että kyse oli paljon vakavammasta tapauksesta. Ainakaan toistaiseksi arabeja ei epäillä terrori-iskusta.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  mikä kumman vietti on että valkoiset peittävät mustien hullujen puukkoiskuja, onko näin alas menty? vittuun koko pk politiikka, käyttäkää nyt hyvät kansalaiset järkeänne.

  • Siniristilippu

   Vastaa

   Raha. Sehän on osoitettu jo kauan sitten, että jotkut tienaavat näillä apinoilla.

  • Valkoisen loppu

   Vastaa

   Koska ennemmin hyväksytään tämän kaltainen rasismi koska hehän ovat kokeneet kovia, emme mossään nimessä me, ollaan valmiita testaamaan sitä kuinka paljon olemme valmiit sietämään näitä ”yksittäistapauksia”. Toisaalta taas pelätään sitä viimeistä niittiä, mistä on jo viitteitä esimerkiksi Irlannissa – eli suomeksi sanottuna laajamittaista rotusotaa alkuperäisväestö vs valkoisten vihaajat.

 • Paviaani

  Vastaa

  Saksa ja Yhdysvallat aikovat painostaa Ukrainaa neuvottelupöytään Venäjän kanssa vähentämällä asetoimituksia, The Telegraph kirjoittaa.

  Eikö siionistien palvottu kokkelivekkuli vienytkään maataan suureen voittoon. 

  Kyllä nyt uusnasseja hatuttaa. Vetäkääpä kuorossa SLAAVA UKRAIINA v:un pösilöt.

  • society

   Vastaa

   Ja mitenkä tää nyt liittyy Ukrainaan 😀 muistutuksena vielä että nämä Ukraianalaiset eivät ole verrattavissa oikeisiin Kansallissosialisteihin, ei kannata uskoa hollywood juutalais pedarien valheisiin jalosta aatteesta. Barbarossa oli puolustushyökkäys ja englanti alotti maailmansodan. Aatu oli parasta mitä Euroopalla koskaan on ollut, oikea profeetta

 • Putin on tuonkin takana

  Vastaa

  KGB järjestää pakolaisia Suomeen aina kun persut ovat hallituksessa. Paavo Lipponen ( entinen Stasi ja SDP) sopi pääministerinä ollessaan tuon Putinin kanssa. Hybridioperaatio.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi