Afrikkalaistaustainen nettihuijari tuomittiin törkeästä petoksesta ja petoksesta

Naista syytettiin myös rahanpesurikoksista, mutta Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus katsoi, että edellytyksiä tuomioon rahanpesurikoksista ei ollut.

Väestönvaihto

judge, hammer, judgement

34-vuotias nainen esiintyi Facebookissa nimillä ”Mark Robert” ja ”Kim Lee Turkki” ottaen yhteyttä naisiin, jotka ryhtyivät antamaan kuvitelluille miehille rahaa lainaksi eri tarkoituksiin, kuten sairaalakuluihin ja lapsen elatukseen. Nainen ei koskaan palauttanut kymmeniä tuhansia euroja takaisin.

Naista syytettiin myös rahanpesurikoksista, mutta Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus katsoi, että edellytyksiä tuomioon rahanpesurikoksista ei ollut.

Toinen huijatuista naisista kertoi ”Mark Robertin” ottaneen häneen yhteyttä Facebookissa vuonna 2020 ja yhteydenpito oli jatkunut jonkun aikaa. ”Mark Robert” oli ollut komea ja nainen oli ihastunut tähän. Hän oli antanut kuvitellulle miehelle rahaa yhteensä 33 500 euroa. Seuraavana vuonna toinen nainen on lainannut rahaa ”Kim Lee Turkki” ‑nimiselle miehelle 5100 euroa. Molempien naisten rahat menivät kuitenkin afrikkalaistaustaiselle naiselle, jolla ei ollut aikomustakaan palauttaa rahoja, vaan hän siirteli niitä eri rahansiirtopalveluihin.

Huijari tuomittiin Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa törkeästä petoksesta ja petoksesta yhteiseen 11 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Lähde: Kansalainen

Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Yli kolkyt topoo viestin kirjoittajalle. Olen minäkin tyhmä, mut en ihan noin tyhmä

 • xyz

  Vastaa

  11 kuukauden ehdollinen rangaistus? Eli suomeksi sanottuna selvisi ilman minkäänlaisia seurauksia. Aivan turha kuvitella että tuolta ikinä saisi mitään rahoja takaisin. Todennäköisesti jatkaa tälläkin hetkellä suomalaisten huiputtamista. Parempi kun olisi vain lähetetty takaisin Afrikkaan.

 • Auer Danger

  Vastaa

  Herää kysymys että kuinka pöljä saa nainen olla jos tulisesti rakastuu Kim Lee Turkki-nimiseen mielikuvitusolentoon joka näkyy nettilaitteellaan… Tyhmyys on kallista hommaa. Mutta ymmärtäähän tuon, ei tavallinen tylsä töissä käyvä Jorma kiinnosta pätkääkään. Perusmukava, harmiton vitun paskamies. Pitää olla ulkomaista värinää, jännää ja VAARALLISTA. Hyvästä kannattaa maksaa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  judge, hammer, judgement