Maahanmuuttajalle kahdeksas tuomio rattijuopumuksesta

Chaibaa koskevan rikosrekisteriotteen mukaan hänet on vuosina 2019–2022 tuomittu kaikkiaan seitsemästä rattijuopumusrikoksesta ja viidestä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Väestönvaihto

abstract, abstraction, acceleration

Syyttäjän mukaan Mahdi Chaiba (1994) on kuljettanut henkilöautoa, kyydissään neljä matkustajaa, muun muassa Perkkaantiellä nautittuaan alkoholia niin, että hänellä on ollut ajon jälkeen 0,69 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Hänellä ei ollut ajokorttia.

Chaibaa koskevan rikosrekisteriotteen mukaan hänet on huhtikuussa 2020 tuomittu ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hänet on tämän jälkeen tuomittu vuonna 2021 yhteensä neljä kertaa yhdyskuntapalveluun. Lisäksi Chaiba on 9.11.2022 tuomittu törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 60 päivän vankeusrangaistukseen, jonka sijasta hänet on määrätty samanpituiseen valvontarangaistukseen.

Chaiba on hakenut apua päihdeongelmiinsa ja hän on lähdössä neljän viikon päihdehoitojaksolle lokakuun aikana, jolloin hänen on tarkoitus suorittaa edellä mainittu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden 9.11.2022 tuomitsema 60 päivän valvontarangaistus.

Chaiba tuomittiin nyt törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta 80 vankeuteen muunnettuna samanpituiseen valvontarangaistukseen.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 232122)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Laillistetaan rattijuoppous kuten huumeetkin, niin rikollisuus poistuu. Näinhän se vihervasemmistolainen ”ajattelu” menee!

 • mörkö

  Vastaa

  Tuomio ei ole lain voimainen tarkoittanee, että juristi on valittamassa hoviin koska helppoa rahaa kun todnäk sen kulut jäävät valtion vahingoksi.

 • Jupi

  Vastaa

  nimensä veroinen mies

 • Että näin

  Vastaa

  Nimensä veroinen henkilö ja ihan sitä itseään. Harvoin nimi ja henkilö ovat yhtä, on mahtanut käräjäoikeudessa kaikkia naurattaa että mitä shaibaa nyt on työn alla.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  abstract, abstraction, acceleration