Taksiraiskaajaksi nimetty Arian Rezaji tuomittiin jälleen Helsingissä

Rikosnimikkeitä kertyi laajasti, mukaan lukien seitsemän raiskausta ja kuusi vapaudenriistoa.

Väestönvaihto

Arian Juhana Rezaji.

Arian Juhana Rezaji, 45, joka on saanut lempinimen ”taksiraiskaaja”, on jälleen kohdannut oikeuden tuomion. Mies on nyt tuomittu useista uusista seksuaalirikoksista Helsingissä.

Eräs tapaus sijoittuu syyskuiseen yöhön vuonna 2019. Nainen nousi Rezajin taksiin Helsingissä, tarkoituksenaan matkustaa kotiinsa Vantaalle. Kuitenkin, epätavallisen pitkän matkan ja Rezajin tarjoaman alkoholin jälkeen, nainen alkoi ymmärtää olevansa matkalla kohti väärää kohdetta. Oivallettuansa olevansa matkalla Lohjaa kohti, hän yritti pysyä rauhallisena, viestien salaa kaverilleen ja jakamalla sijaintinsa.

Kun Rezaji saapui lohjalaisen kotinsa pihaan, hän yritti houkutella naista sisälle. Nainen kuitenkin kieltäytyi ja onnistui lopulta pakenemaan paikalta, tilaten toisen taksin turvallisesti kotiinsa.

Helsingin käräjäoikeus antoi torstaina päätöksensä tästä ja useista muista tapauksista, tuomiten Rezajin kuuden vuoden ja seitsemän kuukauden vankeusrangaistukseen. Rikosnimikkeitä kertyi laajasti, mukaan lukien seitsemän raiskausta ja kuusi vapaudenriistoa. Lisäksi Rezaji määrättiin maksamaan uhreilleen yli 57 000 euroa korvauksia.

Merkittävä seikka tuomiossa oli Rezajin aiempi historia seksuaalirikosten parissa. Tämä otettiin huomioon tuomiota alentavana tekijänä. Hän oli aiemmin tuomittu Helsingin hovioikeudessa samanlaisten tekojen vuoksi, jotka tapahtuivat vuosien 2019–2021 välillä.

Lähde: Iltalehti

Arian Juhana Rezaji Helsinki Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Jupi

    Vastaa

    oikeusvaltiossa aiemmat tuomiot, varsinkin samaa rikosnimikettä olevat, on koventamisperuste.

  • i3enrk

    Vastaa

    ”Merkittävä seikka tuomiossa oli Rezajin aiempi historia seksuaalirikosten parissa. Tämä otettiin huomioon tuomiota alentavana tekijänä.”

    Siis sai lievemmän tuomion kuin mitä rikoshistoriaton aloittelija olisi saanut.

    • Halifax

      Vastaa

      Täällä Suomessa on todettu sama kuin USA:ssa eli ei kannata mustille ja ruskeille antaa kovia tuomioita, sillä ne eivät toimi pelotteina ja nämä vain alkavat vihata yhteiskuntaa/valkoisia/poliisia entistä enemmän jo nuoresta iästä. Belgiassakin viranomaiset olivat toimineet mallikkaasti, sillä Brysselin-ampuja oli heidän tarkkailussaan ja ehti ampua rynnäkkökiväärillä kuolettavasti vain kahta ihmistä.

  • Salomon

    Vastaa

    Just! Raiskaile minkä kerkiät, kunhan et puhu pahaa juutalaisista…

  • Vidal Sassoon

    Vastaa

    Ei tuo muslimiapina tekojaan kadu eikä aio niitä lopettaa. Heti vapauduttuaan samoissa puuhissa. Muslimiapinaa lähinnä huolestuttaa se että julkisuuteen on nyt levinnyt kuvia muslimiapinan kaljuuntumisesta.

  • Arska

    Vastaa

    kyllä, mutta Suomessa annetaan rikoksista määrä alennus, -”tapa kaksi yhden hinnalla”.

  • ss

    Vastaa

    Kill him

  • Nimetön

    Vastaa

    vankilassa ensipuraisu saattaa olla lämmin kun vangit kongilla tutkii pöytäkirjoja herran suorittamista rikoksista. Siellä tulee pelkääjien osasto äkkiä mieleen. Toivottavasti poikamme siellä kertoo Herralle et mikä meni pieleen.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi