Maahanmuuttajataustaiset nuoret miehet epäiltyinä vanhuksen ryöstöyrityksestä Myllypurossa

Vanhusta uhkailtiin teräaseella, mutta rikos keskeytyi, kun paikalle saapui nuori pariskunta.

Väestönvaihto

Poliisi kertoo, että kolme maahanmuuttajataustaista nuorta miestä yrittivät ryöstää vuonna 1934 syntyneen vanhuksen Helsingin Myllypurossa. Vanhusta uhkailtiin teräaseella, mutta rikos keskeytyi, kun paikalle saapui nuori pariskunta.

Vanhukselle aiheutui tilanteessa viiltohaavoja käteensä. Poliisi toivoo nyt yleisöltä vihjeitä ja erityisesti pyytää paikalle saapunutta pariskuntaa ottamaan yhteyttä.

Maahanmuuttajien röyhkeys kantaa useamman sukupolven yli. Ryöstäjille ei viimeaikaisten uutisten perusteella ole merkitystä, onko uhri lapsi vai vanhus.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Itä-Helsingin slummissa ei todellakaan ole turvallista kulkea yksin.
  Kovia nuo roadman-neekerit, kun ihan kolmistaan ja puukon kanssa uskaltavat käydä lähes 90-vuotiaan kimppuun.
  Isot pisteet pariskunnalle, joka meni väliin ja homma keskeytyi, ties kuinka vakavaksi olisi vielä mennyt.

  Tämä on siis tapahtunut elokuussa ja ”jo” lokakuussa Polpo päättää tiedottaa asiasta, tosin tuntomerkit ovat edelleen heikohkot…

 • otto suni

  Vastaa

  Roskaväen paikka on muualla kuin Suomessa, mutta valitettavasti Suomesta on tullut kaatopaikka ja pahemmaksi menee. Saamme kiittää tästä kaikesta Mauno Koiviston aikaa trotskilaisen sosialistin, hän tuhosi Suomen talouden ja hyväksyi maahnmuuton.

  Jokainen Suomen hallitus vuodesta 1990 lähtien on vienyt Suomen tuhon tielle ja siksi vanhukset ovat joutuneet kärsijöiksi näiden ”kultamunien” käsissä.

 • Salomon

  Vastaa

  Ihan ensimmäiseksi on ammuttava jokainen neekerin halaaja. Sen jälkeen raahataan ihan jokainen neekeri, ketjuilla kiinni peräkoukussa, suomen tiet läpi. Samalla tulee infra kuntoon ja saadaan noille meidän paukapää poliitikoille niitä säästöjä. Eihän sitä neekerirahaa taas lapioidakkaa kun ihan vitusti sinne nekrulaan, ja loput omaan taskuun.. sitten lähtee poliitikot

  • Mania

   Vastaa

   En ole ihan varma tiedostavatko suomalaiset tämän, mutta sanon sen nyt kerran: kun kirjoitat edes tuollaisen kommentin, niin olet äärettömästi pahempi ja suurempi rikollinen kuin yksikään ulkomaalainen ryöstäjä tai raiskaaja Suomessa. Toistan: aivan sama kuinka vakavasta rikoksesta ulkomaalainen täällä jää kiinni, niin sinä—vihapuhuja—olet suurempi rikollinen. Ensi vuonna lait tiukkenevat viha-ajatusrikosten osalta valtavasti. Suomen kohtalo on jo päätetty ja sille et voi tehdä yhtään mitään, sillä pelkkä mielipiteesi ilmaisu tullaan tekemään vakavammaksi teoksi kuin rikos, jota kritisoit. Eiköhän niiden lakienkin kritisointi itsessään tulla tämän asian tiimoilta kieltämään.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Jos joku politiikan kuona kertoisi et miks vitussa noita tänne laahataan? Salomon tiivisti kyllä asian hienosti. Siis tarpeellisen ”siivousoperaation”. Mut onhan nuo pöliitiköt järjestäen ihan päävikasia..ja pahasti.

 • mörkö

  Vastaa

  https://m.youtube.com/watch?v=b3HklhsSdBU
  Tuossa on kaikki mitä tänä päivänä ei suvaita. Seksismiä ja n‑sanaa. Sitä paitsi tykkään Marjo Leinosen äänestä.
  Ei tämä nyt ehkä uutiseen liittynyt. Kunhan halusin jakaa tuon.

 • Haaviston salarakas

  Vastaa

  Arabianeekerihomoraiskaajaterroristiryöstelijä ryösti ystävältäni takkinsa päältään. Takki ei ollut edes mikään merkkituote vaan xxl urheilukaupan takki.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi