Ruotsi on maailman toiseksi pommitetuin ei-sotaa käyvä maa

Maahanmuuttajien rikollisjengit käyttävät pommeja kilpailevien ryhmien uhkailuun ja kostamiseen.

Väestönvaihto

Ruotsi on maailman toiseksi pommitetuin ei-sotaakäyvä maa, kertoo uutissivusto RMx News. Ruotsissa on tapahtunut tänä vuonna jo kymmenen pommi-iskua, mikä on enemmän kuin missään muussa ei-sotaakäyvässä maassa paitsi Meksikossa.

Ruotsin poliisin mukaan pommi-iskut ovat osa järjestäytyneen rikollisuuden kasvua maassa. Maahanmuuttajien rikollisjengit käyttävät pommeja kilpailevien ryhmien uhkailuun ja kostamiseen.

Pommi-iskut ovat aiheuttaneet huolta Ruotsin turvallisuudesta. Poliisi on lisännyt rikollisuuden torjuntatoimia, mutta pommi-iskujen määrä on silti nousussa.

Ruotsin pommi-iskut ovat kohdistuneet muun muassa asuntoihin, yrityksiin ja julkisiin rakennuksiin. Iskuja on tapahtunut useissa eri kaupungeissa, kuten Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.

Pommi-iskujen uhreina on ollut useita ihmisiä. Yksi ihminen on kuollut ja useita on loukkaantunut pelkästään syyskuun aikana.

Ruotsin pommi-iskujen kasvu on jo tuttu trendi. Se osoittaa, että järjestäytynyt rikollisuus on kasvava ongelma maassa, joka on ollut ylpeä avoimista rajoistaan.

Ruotsin hallitus on luvannut ryhtyä toimiin pommi-iskujen torjumiseksi. Hallitus on lisännyt poliisin määrärahoja ja perustanut erityisen yksikön, joka keskittyy järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rikos Rotu Ruotsi Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei voi olla t. Taponen

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Luulettako että kilpailuhenkiset ja vähän joka asiassa, kuten jääkiekossa ja Euroviisuissa hyvin menestyneet ruotsalaiset tuohon hopeatilaan tyytyvät. Kyllä ne ruotsalaiset vielä tuossakin touhussa kullan nappaavat itselleen!

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Himarsit, termiittikranaatit – ja mitä näitä nyt on – käyttöön. Turha sitä on naapuriuskovaisten postilaatikoita räjäytellä.

 • Observer

  Vastaa

  Monikulttuurinen rikkaus oli aiheena monissa pubikeskusteluissa ruotsalaisten poliisikavereitteni kanssa jo parikymmentä vuotta sitten. He kokeneina kenttäsikoina näkivät, mihin homma johtaa mutta vasurihallitus ei heitä kuunnellut. Hyvesignalointia vaan ja hys hys, se on äärioikeisto.

  • Siniristilippu

   Vastaa

   Ja minä sain vihapuhetuomion yli kymmenen vuotta sitten, kun kerroin mitä mieltä olen Ruotsin poliisin toimimattomuudesta näiden jengien suhteen. Sorry vaan. Mutta varmaan olisi kannattanut kuitenkin mieluummin kuunnella minua kuin lätkäistä tuomio ja pelotella minut fatwan kanssa politiikasta pois. Toisaalta voisin nyt ollakin kuollut, jos olisin jatkanut: sain kirjepommin kotiini vuotta ennen tuomiotani.

 • Teemu

  Vastaa

  Ylen mukaan Ruotsin poliisi tahtoo kasvojentunnistuksen, valvontakopterit ja rekisterikilpien skannauksen käyttöön. Näin tunnistettaisiin tekijät helpommin. (Voin antaa ilmaisen vinkin keitä tekijät ovat!) Siellä länsinaapurissa pitäisikin nyt oireiden kosmeettisen pakkeloinnin/päällemaalaamisen asemesta keskittyä näiden rikosten estämiseen, niiden torjumiseen/ennaltaehkäisyyn, ja — mikä tärkeintä — estää kokonaan niiden tapahtuminen jo alkutekijöihinsä. Ruotsin poliisin/oikeuslaitoksen täytyy puuttua siihen mikä ne rikokset aiheuttaa. Tässäpä nyt aivan hurjia ja radikaaleja ideoita ongelman hoitamiseksi, eikö? Älkää antako jengirikollisuuden tapahtua, vaan kitkekää se pois jo tässä hetkessä; nyt. Vain täten voitte estää sen tapahtumisen seuraavassa kuvassakin. Ei ole mitään järkeä odottaa puskassa poliisimaijassa istuen milloin Dödspatrullen tai joku muu pökäleporukka iskee, vaan viranomaisten on iskettävä ennen kuin rikolliset sen tekevät. Tähän on kaikki keinot olemassa, mutta niitä kai saa vain käyttää valkoisiin vihapuhujiin ja ajatusrikollisiin?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi