Musta mies epäiltynä antirasistisen teknologiapomon murhasta

Rasismi olisi tässä tapauksessa pelastanut naisen hengen.

Väestönvaihto

Pava LaPere oli vannoutunut antirasisti.

EcoMap Technologies ‑yrityksen toimitusjohtaja, Pava LaPere, löydettiin kuolleena asuntonsa katolta Baltimoressa, Amerikan Marylandin osavaltiossa. Hänet oli hakattu ja kuristettu kuoliaaksi.

Teosta on pidätetty epäiltynä musta mies, nimeltä Jason Billingsley, joka oli jo ennestään etsintäkuulutettu raiskauksesta, tuhopoltosta ja kahdesta murhan yrityksestä tämän tunkeuduttua pariskunnan kotiin, raiskattuaan naisen ja leikattuaan veitsellä hänen kurkkunsa poikki, sekä sytytettyään hänen miehensä tuleen. Kummatkin kuitenkin lopulta selvisivät hengissä.

Valvontakameramateriaalin perusteella LaPere oli tullut ulkoa kerrostaloasuntonsa rappukäytävälle, kun Billingsley oli yhtäkkiä ilmestynyt oven luo ja esittänyt unohtaneensa avaimensa. Antirasistiksi profiloitunut LaPere oli tietenkin mennyt avaamaan tälle oven ja mennyt myös samaan hissiin tämän kanssa. Noin 40 minuutin kuluttua videolla näkyy Billingsley poistumassa rakennuksesta pyyhkien käsiään vaatteisiinsa.

Poliisi: ”Yksittäistapaus!”

Poliisi on joutunut tapauksessa vahvan kritiikin kohteeksi siitä, että he eivät antaneet julkista varoitusta Billingsleystä heti tämän tultua epäillyksi pariskunnan murhan yrityksestä. Poliisi kommentoi päätöstä sanoen, että tutkijat olettivat teon olleen vain yksittäistapaus ja että he eivät halunneet Billingsleyn säikähtävän ja lähtevän pakomatkalle.

Billingsley oli myös tuomittu seksi- ja väkivaltarikoksista 30 vuoden vankeuteen jo vuonna 2015 mutta tämä vapautui jo vuonna 2022. Hän ei päässyt ehdonalaiseen vapauteen, vaan hän oli ”lain pakollisessa valvonnassa.”

Lähde: Edition

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tyypillistä mustille ja tämä totuus kielletään Suomessa!

 • -K-

  Vastaa

  Transun elo päättyi. Vielä kun neekeri saisi tästä kuolemantuomion, niin menisi putkeen juttu.

  • anonyymi

   Vastaa

   Googlaamalla en löytänyt mainintaa, että LaPere olisi ollut transu tai jotain sinne päin.

   • Kickin'

    Vastaa

    Näyttää mielestäni mieheltä ja on ”teknologiapomo”.

 • Blacked

  Vastaa

  Tämäkin raato oli suuri BLM-liikken kannattaja joka myöskin arvosteli kaikkia yhtiöitä joissa oli valkoisia ihmisiä töissä. Osui taas niinsanotusti PAHASTI omaan nilkkaan. Voi voi sentään, kukapa olisi arvannut että näin voi käydä..? Nooh, onneksi sai kuolla onnellisesti ja ylpeästi antirasistina. Suuri sankari. Esikuva.

  Totaalinen idiootti.

 • Jusa

  Vastaa

  Lisää tällaisia uutisia

 • Nimetön

  Vastaa

  surullinen case

 • Lord Mystery

  Vastaa

  ”Yksittäistapaus” in Bloodymore, Murdaland, USA.

  Väkivaltaa on sitä enemmän, mitä enemmän mustia alueella on. Vähemmän neekereitä merkitsee vähemmän väkivaltaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Viime metreillä EHKÄ tajusi mikä on totuus jos tajusi. Omille lapsille olen aina sanonut älkää veljeilkö yhdenkään ei valkoisen kanssa koska ovat kateellisia valkoisille ja odottavat milloin pääsevät hyväksikäyttämään ja pahoinpitelemään.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hänen antirasisminsa maksoi oman hengen, olikohan tyytyväinen loppuun asti ja muisti viime hetkelläkin tuomita ”rasistiset rakenteet”, siitähän tämäkin teko varmasti johtui.

 • Ei harmita

  Vastaa

  Tulee mieleen se suomalainen musliminnussija blondityttö joka haukkui kaikkia rasisteiksi, ja sitten se ihana muslimi irrotti blondilta pään. Tässäkin tapauksessa herää se ajatus että mikäköhän näitten extratyhmien suvakkinaisten viimeinen ajatus ennen kuolemaa oli? Kun tajuaa että ei saakeli, minähän olin väärässä, tämä minun raivokkaasti puolustamani henkilö nyt ihan aikuisten oikeesti tappaa minut. Tähän minun emämunaukseeni elämäni nyt katkeaa. Ehkäpä se epäuskon shokki turruttaa kivun =) Nämä ovat kovin huvittavia tapauksia. Turhia kuolemia, järjellä ja ihan peruslogiikalla estettävissä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi