Reza Amir raiskasi naisen ja kouri lasta – 3 vuotta vankeutta

Teot tapahtuivat syksyllä 2019 Leppävaaran juna-asemalla ja Helsingin rautatieasemalla.

Väestönvaihto

Vuonna 1983 syntynyt Reza Amir tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Amir määrättiin maksamaan raiskauksen uhrille korvauksia yhteensä 8000 euroa, sekä ahdistelun uhrille yhteensä 1700 euron korvaukset. Tuomio on lainvoimainen.

Espoo, syyskuu 2019

Uhri kertoi olleensa istumassa Leppävaaran juna-asemalla, kun entuudestaan tuntematon mies lähestyi häntä. Mies oli kysellyt naisen tietoja, ja naiselle oli tullut ikävä tunne tilanteesta.
Niinpä nainen lähti poistumaan, mutta mies alkoi seurata häntä. Mies tarttui naista lujaa kädestä ja talutti tämän läheiseen metsään. Metsässä mies raiskasi uhrin useilla tavoilla ilman kondomia.

Käräjäoikeus katsoi juna-aseman videokameratallenteen, uhrille syntyneiden vammojen sekä Amiriin sopivan dna-näytteen tukevan uhrin kertomusta. Oikeuden mukaan uhri oli ”poikkeuksellisen haavoittuvaisessa asemassa” diagnoosinsa vuoksi.

Helsinki, marraskuu 2019

Amir oli lähestynyt itselleen entuudestaan tuntematonta 15-vuotiasta tyttöä, joka oli asemalla 13-vuotiaan kaverinsa kanssa. Amir oli halaillut tyttöä sekä suudellut tätä poskelle, ja lähtenyt sitten pois. Amir oli kuitenkin palannut takaisin, halaili uudestaan 15-tyttöä sekä puristeli tätä takapuolesta ja rinnoista sekä suuteli kasvoille. Poliisi näki tilanteen ja puuttui miehen toimintaan. Amiria syytettiin myös lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, koska hän oli suudellut 13-vuotiasta ystävää kädelle. Tämän teon osalta syyte hylättiin.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Lahja..

  • Jupi

   Vastaa

   naisella todettu määrittelemätön diagnoosi, eli saattoi olla vaikkapa kehitysvammainen, kehitysmaalaiset näyttää saavan siitä jotain kiksejä, ei ollut ensimmäinen kerta, tuskin viimeinenkään

 • Hetkinen...

  Vastaa

  ”talutti metsään”… ööö eikö nainen tapellut vastaan? Vai ajatteliko että ”katsotaan mitä tuleman pitää”?

  • Nimetön

   Vastaa

   Jutussa luki että uhri ollut haavoittuvainen diagnoosinsa takia eli voinut olla vaikka näkövammainen tai vaikka kehitysvammainen. Kaverilla kehitysvammainen lapsi, nyt jo aikuinen joka osaa kulkea bussilla tuttua reittiä muttei mm osaisi vaihtaa bussia matkan varrella johonkin toiseen. Itsenäistyy omaan tahtiin mitenkä voi.

  • TT

   Vastaa

   Suomessa on ollut huono tapa mennä herrojen kanssa marjaan tai marjametsään ihan vapaaehtoisesti, vaikka lopputulos on arvattavissa. Nyt mennään myös narrien matkaan.

 • pöh

  Vastaa

  On se nyt kumma että täällä tuomitaan kun ovat vaan rikkautta tuomassa.

 • Realisti

  Vastaa

  Amir pitäisi taluttaa saunan taakse.

 • JxL

  Vastaa

  Amir todellakin pitäisi viedä saunan taakse.

 • I love biggerz

  Vastaa

  Tekisin Amirille sellasia temppuja että ei haluais enää ikinä olla yhdynnässä: 😉

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi