Rotumuukalainen raiskasi naisen luudalla Ranskassa

Naisen pelastamiseen osallistuneet ensihoitajat ja sairaalahenkilökunta olivat tarvinneet terapiaa moisen raakuuden todistamisen seurauksena.

Väestönvaihto

Ranskassa tapahtui hiljattain etusivun uutisiin päätynyt erittäin brutaali raiskaus, missä rotumuukalainen oli raiskannut ranskalaisnaisen survomalla 29-tuumaisen luudan tämän sisälle.

”Cherbourgin hirviöksi” nimitetty Oumar Ndiaye oli murtautunut Mégane ‑nimisen naisen asuntoon ja suorittanut hirveän tekonsa, joka aiheutti naiselle sisäelinvaurioita ja miltei tappoi hänet. Naisen pelastamiseen osallistuneet ensihoitajat ja sairaalahenkilökunta olivat tarvinneet terapiaa moisen raakuuden todistamisen seurauksena.

Vasta 18-vuotias tekijä omaa ennestään pitkän rikoshistorian varkauksista väkivaltarikoksiin ja seksuaalisen väkivallan tekemisestä omalle siskolleen. Hän ei ole osoittanut poliisin hallussa ollessaan minkäänlaista ”empatiaa taikka katumusta” tekemästään rikoksesta.

Ndiaye tulee nyt todennäköisesti vielä käymään ranskalaiselle veronmaksajalle kalliiksi muun muassa rikostutkimusten, oikeudenkäyntien ja vankilavuosiensa seurauksena, vaikka kaiken järjen mukaan asia tulisi ratkaista vain ostamalla viisi metriä tukevaa köyttä.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tiina

  Vastaa

  Tulee mieleen se Intian suurta huomiota saanut joukkoraiskaus, jossa uhri lopulta kuoli sisäelinvaurioihin. Siinä dokumentissa joka kertoi tapauksesta kerrottiin miten naiselta oli sisuskaluja revitty pois. Muistaakseni apuna oli rautakanki tai vastaava apuväline.

 • Silmä silmästä

  Vastaa

  Ehkä tämä punapää oli aiemmin todennut värivirheelliselle että ”en olisi kanssasi vaikka olisit viimeinen mies maan päällä”. Sellainenhan saa nuo kiehahtamaan. Tai mikä vielä pahempaa, nauranut sille muiden edessä.

  No, toivottavasti vankilassa sekin saa tuntea miltä tuntuu kun on vartta sisällä. Ja ehkä vähän enemmänkin.

 • Vanhassa Vara Parempi

  Vastaa

  ”…ostamalla viisi metriä tukevaa köyttä.”

  Eiköhän niillä ole vielä niitä vanhoja giljotiinejä varmuusvarastoissa? Tai museoissa?

  Kun viimeisin tuotantokäyttö oli miltei päivälleen 46 vuotta sitten.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Capital_punishment_in_France#Executions_from_1958_to_abolition

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi