Poliisi etsii tummaihoista parvekkeelletunkeutuja-raiskaajaa Helsingissä

Tekijä on yhä karkuteillä. Epäilty on noin 25–30-vuotias ja hänellä on lyhyt siilitukka. Mies on pitkä ja normaalivartaloinen.

Väestönvaihto

Helsingin Jätkäsaaressa koettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä monikulttuurinen pelihetki, kun musta mies kiipesi itselleen tuntemattoman naisen parvekkeelle ja yritti raiskata tämän. Nainen taisteli puukolla varustautunutta raiskaajaa vastaan ja vältti näin raiskatuksi tulemisen.

Uhri julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan kädestään.

Afrikkalainen oli tullut maan tasalla olevaan asuntoon kahden ja kolmen välillä yöllä. Parvekkeen ovi oli kiinni ainoastaan kahvasta, eli se ei ollut lukossa.

Asunnossa asunut nainen kirjoitti tapahtumista tuoreeltaan Jodelissa:

”Mun asuntoon (maan tasalla) tuli just joku äijä parvekkeen kautta sisään ja yritti raiskata/puukottaa.

En nähnyt ensiksi mitään. Luulin puoliunessa, että tuuli oli jotenkin muka avannut oven. Sitten tajusin, että kiinnihän se on ollut ja sit näinkin sen miehen seisomas oven suussa. Huusin ’painu vittuun, painu vittuun’ ja se vastas että ’sori, luulin frendin kämpäksi’. Vastasin sille takaisin jotain ”etkä vittu luullu’.”

Tämän jälkeen epäilty oli kävellyt parvekkeelle ja asianomistaja oli mennyt laittamaan ovea kiinni, niin epäilty tuli takaisin sisälle ja tönäisi asianomistajan makuuhuoneen puolelle.

”Sit huusin apua, puristin sitä kurkusta ja jotain kamppailtiin siinä. Sit se lähti uudestaan parvekkeen puolelle ja menin perässä vetämään oven kiinni, niin sitten se otti veitsen ja tuli taas takaisin sisälle.”

Ilta-Sanomien haastattelussa nainen kertoo, että puukolla varustautunut raiskaaja ehti tunkemaan sormensa naisen emättimeen.

”Hän tunki sormensa mun emättimeen. Sen takia yksi tutkintanimikkeistä on raiskaus”, nainen sanoo.

Nainen nukkui alasti kotonaan, kun afrikkalainen tunkeutui asuntoon.

”Seisoin alasti siinä edessä ja se katsoi mua päästä varpaisiin. Se hamuili laukkuaan tai reppuaan ja sitten kuului tarran ääni. Mies otti laukustaan veitsen ja astui takaisin asunnon sisälle. Näin, kun se terä kimmelsi asunnon sisällä.”

Lopulta nainen otti veitsen terästä kiinni ja sai otettua puukon itselleen. Raiskaaja säikähti tätä ja pakeni paikalta.

Tekijä on yhä karkuteillä. Epäilty on noin 25–30-vuotias ja hänellä on lyhyt siilitukka. Mies on pitkä ja normaalivartaloinen.

Kaikki tiedot tapahtumista ja havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai WhatsAppilla numeroon 046 922 4651.

Lähteet: Viranomaisuutiset, Ilta-Sanomat

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Raiskaus Rikos Rotu Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ylen asiantuntija olisi taatusti puhunut kivoista kiipeilyhetkistä ja yhteisistä harrastuksista, ilman monikulttuurisuutta jäisimme tästäkin paitsi.

  Sairaaksi on meno mennyt, tuohan on ihan pelkkää saalistamista jo.

 • Turhautunut Kansalainen

  Vastaa

  Miksi IS jättää kertomatta sen, jonka Poliisikin tiedotteessan kertoo? Eli että sikailija on sellainen n‑ihminen. No, tiedämme kyllä kaikki miksi…

 • TT

  Vastaa

  Onhan se jo rasismia, ettei matupatjaksi suostu.

  • Uusi Suomi

   Vastaa

   Itse asiassa on, näin tiesi petra Nyqvist kertoa Uudessa Suomessa kymmenisen vuotta sitten; jos valkoinen nainen haluaa valkata seksiseurastaan pois neekerit ja muut saalistajat, niin petran mukaan se kuulemma on rassismia! (Toki uutinen koski raiskausta, ja raiskaus taas ei ole seksiä edes raiskajaalle vaan vallankäyttöä ja väkivallan käyttöä).

 • Pertti

  Vastaa

  Jos olet Niger:stä tai sieltäpäin kotoisin, voit kulkea Helsingissä veitsi repussa, koska profilointikiellon vuoksi sinua ei voida tarkastaa. 

  Tapauksen naiselle respekti, koska taisteli vastaan menestyksellä. Sormenjäljet on kaiketi parvekeoven kahvassa, joten pitäisi oll aika suoraviivainen jatko.

 • rikastusta

  Vastaa

  Muijalla kävi tuuri, kun oli vain yksi rakettikirurgi asialla.

 • Matti Muha

  Vastaa

  Tässä tapauksessakin näemme että suomi kansainvälistyy. On tuloillaan uusi kulttuuri. Se tarkoittaa sitä, että helsingissä naiset tulevat kulkemaan burkassa, tämä on luonnollinen kehitys kulku. Burkassa kuljetaan afrikassa ja lähi idässä, ja kohta euroopassa. Itse tämä on aiheutettu, enää on yksi sukupolvi aikaa muuttaa tämä kehitys. Näille sankareille burkatta kulkeva naaras on vapaata riistaa, pitäkää ovet lukittuina, valkoiset silmämunat pimeässä kiiluu.

 • Musta ase

  Vastaa

  Luin tapauksesta iltasanomista mutta siinä jutussa niiltä unohtui kertoa raiskausyrityksestä.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma!

 • Desiderii Marginis

  Vastaa

  Kyllä suomalaisetkin kiipeilevät parvekkeille.

 • Salomon

  Vastaa

  Oispa menny mustalaisten parvekkeelle, ei ois ollu hätä tämän näköne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi