Maahanmuuttajalle tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Rikos tapahtui Espoossa 2022. Vastaaja kiisti menetelleensä syytteessä väitetyin tavoin eikä kuulemma ollut tietoinen asianomistajan nuoresta iästä.

Väestönvaihto

Syytteen mukaan Abdullah Al-Shammari on ollut sukupuoliyhteydessä tapahtumahetkellä 13-vuotiaan uhrin kanssa. Uhri ja Al-Shammari ovat menneet samaan sänkyyn, missä Al Shammari on tunkeutunut omalla sukupuolielimellään uhrin emättimeen.

Nuori, älä lähde rotumuukalaisten matkaan

Uhri oli ystävänsä kanssa tavannut vastaajan, vastaajan 16-vuotiaan veljen ja vastaajan ystävän eräissä kotibileissa Espoon Tuomarilassa. Kukaan heistä ei ollut tuntenut toisiaan aikaisemmin. He olivat kuitenkin vastaajan kehotuksesta lähteneet juhlista yhdessä vastaajan kuljettamalla autolla vastaajan ja tämän veljen perheen kotiin. Jossain vaiheessa iltaa tai yötä vastaajan ystävä oli poistunut paikalta kotiinsa, minkä jälkeen huoneeseen olivat jääneet uhri, uhrin ystävä, vastaaja ja vastaajan veli Yaseen. Uhri oli ystävänsä kanssa kertonut iäkseen 15 vuotta.

Uhri on kertonut menneensä nukkumaan sängylle ja havahduttuaan olleensa sängyllä selällään siihen, kun vastaaja oli alkanut riisumaan häneltä farkut ja alushousut hupputakin jäädessä uhrin päälle. Vastaaja oli tunkeutunut peniksellään uhrin emättimeen uhrin jalkojen ollessa ”silleen auki” ja vastaajan tehdessä lantiollaan edestakaista liikettä. Tilanteessa ei ollut uhrin kertoman mukaan keskusteltu mitään. Vastaaja oli lähtenyt pois huoneesta, ja uhri oli heti tullut ystävänsä viereen ja sanonut, että ”se laittoi sen pakolla sisään. Se sattui. Yritin sanoa ’ei’”. Vastaaja ei käyttänyt suojausta.

Vastaaja kiisti olleensa tietoinen uhrin nuoresta iästä. Uhrin sekä todistajien yhdensuuntaisilla ja nimenomaisilla kertomuksilla on vastoin vastaajan kiistämistä ja kertomusta tullut näytetyksi, että asianomistajan iästä oli keskusteltu vastaajan läsnä ollessa ja tämän kuullen.

Käräjäoikeus totesi, että moitittavuudeltaan vastaajan teko rinnastuu selvästi enemmän seksuaalitekoihin, joita arvioidaan törkeinä lapsen seksuaalisina hyväksikäyttöinä, kuin perusmuotoisiin hyväksikäyttörikoksiin. Syyttäjä ei kuitenkaan päättänyt syyttää vastaajaa törkeästä tekomuodosta.

Abdullah Nadhim Majid Al-Shammari (2004) tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhden vuoden kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen, jonka ohessa yhdyskuntapalvelua 100 tuntia.

Vastaaja velvoitettiin korvaamaan uhrille 5500 euroa korkoineen.

Valtion varoista maksetaan uhrin avustajille yhtensä 3223,65 euroa, joka vastaaja velvoitetaan korvaamaan takaisin valtiolle korkoineen.

Valtion varoista maksetaan Al-Shammarin asianajajalle palkkiona 2 860 euroa ja arvonlisäveron määrä 686,40 euroa, jotka määrät jäävät valtion vahingoksi.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 231856)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pedofilia Raiskaus Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Suomessa

  Vastaa

  ”Tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhden vuoden kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen..”

  Olen sanaton…

 • Schlageter

  Vastaa

  Kuka osallistuu kotibileisiin, joissa on muukalaisia? Eikö lapsille ja nuorille anneta kotona (ja koulussa) enää minkäänlaista rotutietoisuuteen kasvattavaa opetusta?

  • Salomon

   Vastaa

   Niille kerrotaan kotona, että on mentävä. Niin sekaisin nyky- vanhemmat on

  • Taas yksi dorka

   Vastaa

   Juuri näin. Ensin ne leikki ”kovista” ja sitten kun tulee oppia kantapään kautta niin ollaan itkeä pillittämässä. Tästäkin tuli valtiolle taas paljon menetettävää. Niin oikeudenkäyntikorvaukset kuin yhdyskuntapalveluksetkin.

   Koskahan no nuoret oppii että jos tanssii paholaisten kanssa niin ne nussii sua?

 • Realisti

  Vastaa

  Ihmettelen, miksi kukaan täysipäinen lähtee näiden abdullahien kämpille, jos eivät halua näiden masturboivan itseensä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuomarin nimi julki ja sitten torille koivuhalko tuomarin perseisiin.
  silloin on oikeus toteutunut ja vastaisuudessa tuomareille ohjeistus annettu oikeita tuomioita varten.

  Sääli on sairautta.

  • JuhaMieto

   Vastaa

   eikö tuomarin sijaan kannattaisi tunkea pesari tekijän perseeseen??!!

   pelko on veren heikkoutta

 • valtion vahingoksi

  Vastaa

  Luultavasti paskaläjä otti kuvia ja lähetti kotimaahansa terveisiä. Olen paratiisissa! Allahin nimeen tulkaa tänne!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi