Tunisialainen tappoi naisensa Belgiassa ja taksikuskin Saksassa 10 euron takia

Tätäkään ei olisi tapahtunut ilman avoimien rajojen politiikkaa. Eurooppaan kuulumaton oli kuulusteluissa sanonut poliiseille, että tappaminen on hyvä asia.

Väestönvaihto

24-vuotias pakolainen Tunisiasta tunnusti saksalaisen taksikuskin murhan, jota tämä puukotti kaulaan 10 euron takia. Mies oli kutsunut taksin kadulla luokseen ja pahaa aavistamaton kuski päätyi miltei välittömästi puukotetuksi.

Rotumuukalainen sanoi olevansa liian ylpeä pyytelemään rahaa, joten hän saman tien iski veitsellä kaulaan kahden lapsen isää ja vei tämän lompakosta löytyneen käteisen. Mies meni ostamaan rahalla itselleen kahvin, sipsejä ja mehua.

Tunisialainen teki verityönsä Saksassa vain kaksi päivää sen jälkeen, kun hän oli tappanut 53-vuotiaan naisystävänsä Belgiassa mustasukkaisuuden takia.

Kuulusteluissa Eurooppaan kuulumaton oli sanonut poliiseille: ”Tappaminen on hyvä asia.” Hän oli saapunut mantereelle perheensä kanssa vuonna 2011 ja saanut turvapaikan Belgiasta 2017. Hän ei ole tehnyt töitä, vaan on elänyt tukien varassa.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Tunisia Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Rotumuukalaiset käyttäytyvät hyvin häikäilemättömästi, niin kuin tämäkin tapaus osoittaa.

  Meininki on nyt jo tällaista, niin ei halua edes kuvitella minkälaista se on vaikkapa parinkymmenen vuoden päästä.
  Eurooppalaiset ovat kohtalonsa tilanneet ja ansainneet, jos tämä kehityskulku jatkuu.

  ” Rotumuukalainen sanoi olevansa liian ylpeä pyytelemään rahaa, joten hän saman tien iski veitsellä kaulaan kahden lapsen isää ja vei tämän lompakosta löytyneen käteisen. Mies meni ostamaan rahalla itselleen kahvin, sipsejä ja mehua.”

  Eipä huvittaisi nykypäivänä olla palveluammatissa, jossa aggressiivisia maahantunkeutujia joutuu kohtaamaan tämän tästä, ei vaikka kuinka hyvin maksettaisiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tunkeutujat 2 – kotijoukkue 0

  Taas kerran.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi