Italian vasemmistopormestareilla toinen ääni kellossa hallituksen lähetettyä maahantunkeutujia näiden kaupunkeihin

Rotumuukalaisten maassaolo ei ole välttämättä enää vasemmistolaistenkaan mielestä kivaa, jos niitä tuodaan heidän kulmillensa.

Väestönvaihto

Italian pääministerin, Giorgia Melonin, syötyä sanansa maahanmuuton pysäyttämisestä, hallitus on alkanut jakamaan lukuisia maahantunkeutujia myös vasemmistolaisten hallinnoimiin kaupunkeihin.

Monet vasemmistolaiseen Italian Demokraattiseen puolueeseen kuuluvat pormestarit ovat nyt alkaneet kriittisiksi laitonta maahanmuuttoa kohtaan, kun heidän kaupunkeihinsa on tuotu Välimeren yli saapuneita rotumuukalaisia hallituksen toimesta.

Modenan demokraattipormestari, Giancarlo Muzzarelli, on antamassaan kritiikissä korostanut yhteyttä väkivaltarikosten ja maahanmuuton välillä sanoen: ”Emme voi kiistää tosiasioita. Poliisin omistautuneisuudesta huolimatta olemme nähneet kasvun väkivallassa alueilla, joihin maahanmuuttajia on lähetetty. Tarvitsemme riittävämmän vastaanottoverkoston.”

Riittävämmällä vastaanottoverkostolla vasemmistolaiset todennäköisesti tarkoittavat sitä, että maahantunkeutujia tulee ottaa lisää mutta ei heidän alueillensa.

Myös esimerkiksi Praton demokraattipormestari, Matteo Biffoni, antoi kritiikkinä hallitukselle: ”Melonin hallitus lupasi lopettaa [pakolaislaivojen] maihinnousun. Nyt sisäministeriö ei vastaa mitään, tai anna riittävää tietoa pormestareilla taikka prefekteille, eikä kukaan tiedä millä kriteereillä maahanmuuttajien jako tullaan tekemään tai mitä tulee tapahtumaan tulevina kuukausina.”

Maahanmuuttajien tekemät väkivaltarikokset ovat olleet esillä Italiassa jo vuosien ajan. Vuonna 2019 julkaistun raportin mukaan miltei puolet raiskausepäillyistä olivat maahanmuuttajia, kun taas toinen raportti sanoi joka kolmannen rikoksen olevan ulkomaalaisten tekemiä.

Lähde: European Conservative

Giorgia Meloni Italia Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Edenin puutarha

  Vastaa

  Italialla oli kova hinku ”pelastaa” loisia Afrikan aluevesiltä asti. Jokisesta ”pelastetusta” EU maksoi rahaa. Ensin pelastusrahaa ja sitten jos ne ”kotiutti” tuli toisen kerran rahaa. Kymmeniä miljoonia virtaasi Italia kassoihin ja järjestöille. Kai ne vaan kuvitteli että loiset jatkaa läpsyttelyä kohti Brittejä. Miksi? Ilmasto on mukavampi ja ruoka lähempänä Italiassa. Ja naisetkin pukeutuvat erilailla kuin Afrikassa.

 • GLGL

  Vastaa

  Siinäpä mallia myös Suomelle. Sisäministeri Mari Rantanen, miten olisi, joko niitä ”siirtolaisia” aletaan sijoittamaan ruotsinkielisille alueille? Jos uusia tulijoita ei ole, niin eikö osa nykyisistä vastaanottokeskuksista ole ”remontin tarpeessa” ja asukkaat uuden sijoituspaikan edessä? RKP:n ruodussapitämiseen ei tarvita mitään ihmeempiä taikatemppuja. Tämä riittää.

  • TT

   Vastaa

   Jos ruotsinkielisten ankkalammikoihin sijoitettaisiin neekereitä, niin toimenpiteestä seuraavan rasistisen ulinan määrää ei kestäisi edes vanha natsi. RPK vihaa paitsi suomenkielisiä, niin muitakin ei niin skandinaaveja. Näitä eivät alueilleen ja elinpiiriinsä hyväksy. Rasismin vastaisessa tekopyhyydessä RKP:n edelle menevät vain juutalaiset.

 • Minä

  Vastaa

  Tuota tekivät Yhdysvalloissa. Teksas ja Florida alkoivat lähettää bussilasteittain laittomia New Yorkiin ja Washington DC:iin. Nyt näissä vastaanottaneissa kaupungeissa kiljutaan hädissään ja jotkut yrittävät nostaa syytteitä laittomasta ihmiskuljetuksesta heidän kaupunkeihinsa.

 • p.grandell

  Vastaa

  niinhän se on, kun paskantaa tuulettimeen, tulee sceidat########

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi