Terrori-iskun uhkataso kohonnut Ruotsissa

Uhka tulee islaminuskoisten suunnalta.

Väestönvaihto

Ruotsi on nostanut terrori-iskun uhkatason tasolle 4, joka on toiseksi suurin uhan tasot. Taso 4 tarkoittaa ”korkeaa uhkaa,” eli maassa on erittäin suuret mahdollisuudet tekijöiden aikomuksille ja kyvykkyydelle konkreettinen terrori-isku.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Ruotsin suojelupoliisi kohottaa terroriuhan tasolle 4 sitten vuoden 2016. Tälläkin kertaa uhka tulee islaminuskoisten suunnalta, jotka ovat ottaneet Ruotsin silmätikukseen tänä vuonna tapahtuneiden Koraanin polttojen takia, joiden takana on kuitenkin ollut etnisten ruotsalaisten sijaan irakilaistaustainen maahanmuuttaja, Salwan Momika.

Ruotsin lähihistorian pahin terrori-isku tapahtui vuonna 2017, kun uzbekistanilainen islamisti Rakhmat Akilov ajoi rekalla kadulla kulkevien päälle, tappaen viisi ihmistä.

Lähde: European Conservative

Islam Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Pohjoismaat Rotu Ruotsi Terrorismi Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Murre från Skogstibble

  Vastaa

  SR 2023-08-24
  ”Suurlähettiläs kehottaa suomalaisia: Tehkää matkustusilmoitus Ruotsiin matkustettaessa”
  https://sverigesradio.se/artikel/suurlahettilas-kehottaa-suomalaisia-tehkaa-matkustusilmoitus-ruotsiin-matkustettaessa

 • Tuhannen taalan paikka

  Vastaa

  Nyt aivoriihet töihin. Miten me saisimme Ruotsissa asuvat ulkosuomalaiset muuttamaan Suomeen? Sielä asuu noin 720 000 ulkosuomalaista ja jos se määrä saadaan sieltä meille, niin se pistäisi taloutemme rattaan pyörimään ihan uudella tavalla. 

  Parastahan olisi että eläkeläiset muuttaisivat tänne. Koska Ruotsin maksaessa heidän eläkkeensä, saisimme suoraan rahaa Ruotsin valtionkassasta. Se tasapanottaisi IF:n, Nordean, Vattenfallin, Telian, Bilteman, … rahavirtoja jotka menevät verottomina naapurimaahan.

  Serkkupoika kävi kesällä Suomessa ensimmäisen kerran 30 vuoteen. Se kuvitteli että täälä eletään niinkuin jossain takapajulassa. Mutta kun näki ostoskeskukset ja rakennuskantaa, muutti mielipiteensä. Tykästyi myös siihen että tääl# ei tarvitse nipottaa vaan voi kulke kesän polvihousuissa ja T‑paidassa. Ei tarvi kauluspaitoja eikä hiostavia farkkuja. Nämä ovat meille normaaleja asioita mutta ruotsalaisille uusia.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi