Video: Rotumuukalaiset pahoinpitelevät belgialaisnuorta ja pakottavat tämän suutelemaan heidän jalkojaan

Valkoisia vihaavat rotumuukalaiset pyrkivät osoittamaan ylivaltaansa etnisiin eurooppalaisiin.

Väestönvaihto

päivitetty

Viraaliksi mennessä videossa arabitaustaiset nuoret pahoinpitelevät etnistä belgialaista nuorta ja pakottavat tämän suutelemaan heidän jalkojaan. Poliisi tutkii videota ja pyrkii tunnistamaan tekijät, mutta todennäköisesti he tulevat pääsemään teoistaan vähällä.

Videota on katsottu X:ssä eli entisessä Twitterissä yli 260 000 kertaa, ja myös palvelun omistava Elon Musk päätyi kommentoimaan materiaalia ”häiriintyneeksi.”

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kohti helvettiä

  Vastaa

  Näitähän on tapahtunut ihan helvetisti Suomessakin jo. Millon tämä velliperse kansa oikein herää ja nousee vastarintaan? Puhutaan siis koko Euroopasta ja sen valkoisesta kansasta. ”Mikset itse tee mitään, mitä olet itse tehnyt?” Luonnollisestikaan yksi ihminen ei voi muuttaa maailmaa.

  • Topi

   Vastaa

   Sanotaan nyt vielä kerran: ei ole kukaan heräämässä koskaan. Ja jos hipaisetkin noihin, niin se on murhan yritys, rasistinen viharikos, turvapaikanhakijan tjmv. heikommassa asemassa olevan vainoaminen jne. jne. jne. Siitä tule sellaiset syytteet ja tuomiot, ettet voi uskoakaan. ”Holokaustin” epäily täälläkin tehdään juuri laittomaksi ja odotellaan sitä (((”äärioikeistolaista terrori-iskua”))). Veikkaan sen tulevan ihan pian. Kun Saatanan synagoga pitää valtaa, niin meininki on tämä.

   • Late

    Vastaa

    noi musu saastat pitää ampua perheittensä edessä ja vanhemmat kuohia ja karkoittaa. yhtään vähempää eivät ole ansainneet

    • Ken Peel

     Vastaa

     Mitä sitten kun olet ampunut muutaman? Loppuuko tämä siihen vai tuleeko noita lisää vain maahan? 1,4 miljoonaa maahanmuuttajaa ollaan nyt ottamassa lehtitietojen mukaan lyhyellä aikataululla.

   • Nimetön

    Vastaa

    Suomalaiset eivät herää koskaan. Suomalainen on täysin pehmennyt, eikä se osaa enää tapella vastaan. Suomalainen on näissä tilanteissa ja jatkotilanteissa aina yksin, siinä missä kehitysmaalaisilla on bussilasteittain kavereita ja tuttavia, jotka lähtevät mielihyvin hakkaamaan valkonaamaa vaikka jonkin läpinäkyvän tekosyyn varjolla.
    Suomalainen mitätön velttoperse vain kuvaa kännykällänsä ympäröivää maailmaa ja lopun aikaa se tuijottaa kännykkäänsä, mitään muuta se ei osaa enää tehdä.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Olen eri mieltä. Muutos lähtee aina yhdestä ihmisestä. Esimerkiksi Adolf Hitler oli yksi ihminen.

  • Totuuden torvi

   Vastaa

   Suomalainen alistuu aina 😉

 • Snif

  Vastaa

  Eurooppa on täydessä sodassa ja sen aiheutti islamistit. Nuo on koko euroopan päättäjien suojeluksessa ja sen kyllä näkee jokainen joka ikinen ihminen jossain päin suomea.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Ja tämän kaiken mahdollisti etupäässä sionistit, sekä heidän sätkynukkensa.

 • TT

  Vastaa

  Tämäkö on nyt sitä antirasismia?

 • Minä

  Vastaa

  Tämän puolesta kansa on äänestänyt. Se, että kansa ei ymmärtänyt tai tiennyt, ei vaikuta asiaan. Tämä on kansan äänestämisten tulosta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vtun kusipäät. Varmaan aika monella on nyt Aatua ikävä!!

 • Renki

  Vastaa

  Näin käy kun lapsien teko ulkoistetaan neekeri kansoille. Sama on edessä myös suomessa. Miksi eurooppalaiset rappeutuvat, ja eivät lisäänny, onko syynä hedonistinen elämä? rappeuttaako se aivot? No näkeehän sen sokea reettakin että kyllä rappeuttaa. alkaa suurten nautintojen etsiminen ja tavoitteleminen. Lopputulos on että peräaukosta tulee herkkujen herkku, vaikka paskantamista varten se on luotu.

  • nimellinen

   Vastaa

   Tätä on jo suomessa. Yritin lapselta kysyä nimiä mutta ei kertonut. Joutunut tuollaiseen tilanteeseen mutta ei uskaltanut kertoa nimiä. Minä en unohda koskaan. Jokupäivä sitten ei olekkaan niin hyvä päivä joillekkin…

   • lapuan aurinkokuningas

    Vastaa

    No mikä saatanan vässykkäkersa se on kun ei edes nimiä uskalla kertoa. Koita ny vähä miehistää sitä tai ei oo hyvää seuraamas…

   • Nationalisti

    Vastaa

    Ei suostunut sanomaan nimiä? Ei uskalla sanoa nimiä pelon takia, mutta miten hän ajatteli tilanteen korjaantuvan?
    Pelkäämällä enemmän ja olla menemättä enää koskaan ulos?
    Olisi hyvä saada ne nimet esiin, lapsesi etu on tärkein.

 • Barrikaadeille

  Vastaa

  Se joka ei tästä pidä, eikä tätä hyväksy, on rasisti ja vihapuhetta viljelevä islamofobinen natsi. Tämä kun on sitä parempaa rasismia, islamilaista kaksinaismoraalia.

 • Agenda 2030

  Vastaa

  Soroksilla on suunnitelma.

 • mörkö

  Vastaa

  Mulla on ratkaisu kun kerran hallitus hakee säästöjä. Rasistisesta rikoksesta kelatukiin kuukauden parin paussi riippuen teon törkeydestä. Tätä ei voi suvakitkaan vastustaa kun eivät voi myöntää matujen yliedustusta kelatuissa.

 • Ransu

  Vastaa

  Yle:
  ”Maahanmuuttajataustaiset korostuvat työttömyysturvassa”

  Kahden kuukauden karenssi, kun perheen kultamussukka syyllistyy tuohon tai mihin tahansa vastaavaan tekoon.
  Ei nämä poliisia tai seurauksia pelkää, koska heille on annettu täydet vapaat kädet toimia vailla seuraamuksia. Sakot tai ehdollinen ei merkkaa yhtään mitään ja linna tuomiokin vain lisää karismaa ja verkostumista.

 • mörkö

  Vastaa

  No se. Noiden vanhemmat todnäk vaan kannustaa tuohon mutta ootas kun lähtis lomarahat eikä pääsekään perhe lomailee maahan mistä on vainoa paennut.
  Vois olla pikku Abdilla vähän simmut mustina.
  Tuo voisi oikeasti toimia kun vanhemmille tulis vähän motivaatiota opettaa lapsille käytöstapoja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vitun neekerit taas asialla. Kohta tämmöisiä uutisa tulee suomestakin. Pitäisi lopettaa heidät heti ennen kun leviää ihan kaikkialle.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Tätä on tapahtunut täällä meilläkin jo jonkin aikaa. Twitter ym. täynnä videoita, joissa suomalaisia nöyryytetään maahantunkeutujien toimesta.

 • Late

  Vastaa

  koko perhe, mieluiten koko suku karkoittaa ja ikuinen maahantulokielto kaikkiin euroopan maihin

 • Mielensäpahoittaja

  Vastaa

  Onko niin, että näille maahanmuuttajille maksetaan kelan toimesta jotain lomarahaa, kun menevät lomailemaan lähtömaihinsa? Tämä minua kiinnostanut kauan, mutta eihän tällaisesta asiasta mitään tietoa löydy mistään, ettei vaan kantasuomalaiset saisi tietää.

  • society

   Vastaa

   en tiedä kuinka yleistä on mutta kaverin entinen luokkalainen sai kelalta lomarahaa ja vietti kesän siellä mistä alunperin oli tullutkin

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Kaikilla on oikeus tulla tänne, näin muotoili aamu-tv:ssa perisentiksi hamuava joku Olli Reen, voi pyhä perkule sentään, kaikilla on oikeus, suorastaan velvollisuus ryöstää ja raiskata kaunis maamme, syöstä kansalaiset alati pahenevaan ahdinkoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi