Ilmiö lontoolaisen ”nuorison” keskuudessa – Sopivat sosiaalisessa mediassa kerääntyvänsä porukalla ryöstelemään kauppoja

Amerikasta tuttu ilmiö on rantautunut nyt Iso-Britanniaan.

Väestönvaihto

Iso-Britannian pääkaupungin, Lontoon, Oxford streetilla koettiin hiljattain kaoottisia tilanteita, kun paikallinen poliisi joutui ottamaan yhteen ”nuorison” kanssa, joka oli kerääntynyt sankoin joukoin paikalle ryöstääkseen JD Sports ‑kauppaa.

Mediassa ”lontoolaisnuoriksi” ja ”öykkäreiksi” nimitetty mustien ja arabien lauma oli sopinut sosiaalisessa mediassa ennakkoon kerääntymällä paikalle ja ottavansa JD Sports ‑puodista väkimääränsä turvin mitä haluavat. TikTokissa annetussa ilmoituksessa rosvojoukolle oltiin annettu ohjeistukseksi ”pukukoodina putkihuivit ja hanskat” sekä ”älä tule, jos et osaa juosta.”

Poliisi oli saanut ennakkoon tiedon rotumuukalaisten suunnitelmista ja oli kerääntynyt paikalle estääkseen ryöstelyn, mikä johti yhteenottoihin ja rikollisten jahtaamiseen pitkin katuja. Tapahtumassa tehtiin yhteensä yhdeksän kiinniottoa.

Poliisi joutui muutamaa päivää myöhemmin asettamaan erään toisen alueen Lontoossa sulkutilaan johtuen samanlaisesta sosiaalisessa mediassa sovitusta suunnitelmasta ryöstää kauppoja alueella.

Lähteet: Daily Mail (1, 2)

Britannia Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • 2eyes

  Vastaa

  Digi-ID:n lanseeraus proggis tuo on. Maksettu agitaattori käyttää hölmöläisiä vaan avukseen.

  • Lock down tulee

   Vastaa

   Niimpä. Ja vuodenvaihteen jälkeen Suomessakin aloiteetaan siritukset. Ensin vapaaehtoisesti ja sitten kevään loputtua pakotettuina.

   Samaan saumaan tulee ”Terveyspassi” sekä pakkorokotukset. Ilman niitä olet ”lock downissa” ja et matkusta minnekkään.

 • TT

  Vastaa

  Matut saavat riehua vapaasti niin kauan kunhan eivät vain häiriköi arvotavaraa myyviä liikkeitä.

 • Helen

  Vastaa

  minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa. (vanha mustalaisten sanonta)

 • pöh

  Vastaa

  USA:sta tuttua nyt oli juuri Los Angelesissa jopa 50 mustaa hyökännyt ja ryöstännyt 100 000 dollarin edestä laukkuja ja vaatteita, sitten on paettu jopa ihan BMW:llä ja Lexuksilla.
  Tossa on videokin siitä.
  https://nypost.com/2023/08/13/mob-of-thieves-steals-up-to-100000-in-merchandise-during-daylight-raid-at-los-angeles-nordstrom/

  Tulee vielä Suomeenkin tämä..

 • Nimetön

  Vastaa

  Jokainen hallintojärjestelmä tulee joskus tiensä päähän, sama on edessä suomessakin. Entropia, sitä tämä on. On uusien aatteiden aika herätä henkiin. Tulemme näkemään mielenkiintoisen loppuhuipennuksen. popparit esiin ja nauttimaan luojan loihtimasta näytelmästä

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Olisiko kuitenkin paikallisen työvoimatoimiston ovet auenneet, jonne murjaanit kiiruhtavat? Kyllä tämä sittenkin rosvojoukolta vaikuttaa…

 • Vasemmisto

  Vastaa

  Tämmöisestä toiminnasta pahastuminen on rasismia.

 • Salomon

  Vastaa

  Oletteko koskaan kuullut vakuutuspetoksia tehtailevista juutalaisista?
  Tuotteet ei mene kaupaksi koska ihmisillä ei ole niitä varaa ostaa, voitot tehdään parhaaksi näkemällä tavalla, ei sen kummempaa. Hyödylliset neekerit!

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Missä neekeri, siellä ongelma!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suuresti ihmettelen, että tänäkin päivänä löytyy edelleen näitä suvaitsevaisia (lue: valkoisten vihaajia), jotka yrittävät keksiä mitä tahansa argumentteja puolustellakseen näitä rotumuukalaisia, jos ei muuta enää keksitä, niin sitten vedotaan ”rasistisiin rakenteisiin” ja ”huono-osaisuuteen”, jolla he mielissään oikeuttavat nämä teot.

  Eurooppa tulee kohtaamaan vielä järisyttävän suuren monikulttuurisen kaaoksen, että harva osaa edes kuvitella.
  Suomessakin kun kävelee missä tahansa suuren kaupungin kaduilla, niin huomaa tämän kehityksen olleen erittäin rajua muutaman viime vuoden aikana, rotumuukalaisia on valtavia määriä nykyään.

 • Pekka j

  Vastaa

  Joo olen muutamassa sivustolla maininnut että näiden perseilevien hommaan ainoa keino on 4–50 g nopeasti liikkuvaa metallia , enää ei ole muita keinoja.

 • anglofilia ja pedofilia on molemmat mielisairauksien ilmenemismuotoja

  Vastaa

  britti-imperialistit saa mitä ne ansaitsee kun neekerit tuhoaa niiden maan samalla tapaa kuin britti-imperialistit on tuhonnut afrikkaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi