Saksa: 16-vuotiaan raiskannut afgaani vankilan sijaan vihanhallintakurssille

Tuomari sanoi afgaanin olevan malliesimerkki saksalaiseen yhteiskuntaan kotoutumisesta.

Väestönvaihto

Afgaani lorvipaikanhakija, joka tunnusti syyllisyytensä yhteen raiskaukseen ja viiteen seksuaaliseen ahdisteluun, vältti vankilan ja komennettiin sen sijaan vihanhallintakurssille oikeuden tuomarin toimesta. 23-vuotias Mohammad M. ‑nimellä tunnettu afgaani ahdisteli seksuaalisesti viittä naista vuosien 2019 ja 2022 välillä sekä raiskasi 16-vuotiaan tytön.

Koska Mohammad M. on opetellut saksan kielen, valmistunut koulusta ja mennyt töihin, tuomari sanoi miehen olevan malliesimerkki saksalaiseen yhteiskuntaan integroitumisesta. Mohammedin ”tuomio” lukuisista seksirikoksista oli komennus vihanhallintakurssille sekä kielto juoda alkoholia, joka afgaanin kertoman mukaan oli merkittävä syy rikosten tapahtumiselle.

Afgaanin raiskaamaksi päätynyt tyttö joutuu raportoinnin mukaan vielä 4 vuotta tapahtuman jälkeen käymään terapiassa aiheutuneiden traumojen takia.

Lähde: Remix

Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  batiikki-noita tuomarina ja lautamiehinä samoin, uskomatonta, valkoinen kun olisi tehnyt tuon dubaissa musliimi tytölle, olis henki lähtenyt, saksa ja ruotsi ovat jo sosialisoitu globaaliseen helvettiin.

 • Helen

  Vastaa

  Siis oikein luettuna rasismintorjuntamurssi

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Saksa on nyt internatsimaa. Kuten Suomikin. Kommunismi ja internatsismi.

  • society

   Vastaa

   Mitä vittua nyt taas:D

 • Salomon

  Vastaa

  Annettiin varmaan rahaakin jatkoraiskauksia varten

 • Dementia vaivaa kristittyjä ristiretkeläisiä

  Vastaa

  Saksalaiset ja suomalaiset sai kuniamerkkeja afganistalaisten lasten tappamisesta ja raiskaamisesta.. Afganistanilaiset ei tehnyt mitään pahaa suomalaisille tai saksalaisille, mutta suomalaiset ja saksalaiset meni silti afganistaniin tappamaan, raiskaamaan ja kiduttamaan afgaaneja.

  Saksalaiset saa ihan sitä mitä ne on tilanneet kun afganistanilaiset raiskaa niitä.

 • SaddamHussein

  Vastaa

  En ihmettele yhtään. Oletteko olleet Saksalaisten kanssa tekemisissä tai edes kuunnellut heidän juttujaan? He ovat ihan eri aurinkokunnalla olevia ihmisiä kuin me Suomalaiset. Idiootteja koko kansa. Jos aiemmin seurattiin Hirleriä millä jäi homma pahasti kesken niin nykypäivänä Saksasta on tullut woke kansa – kukaan muu kuin kaarnaksi tunnistautuva ei uskalla avata suutaan ja pahin leima onkin rasistin leima. Vitun apinat. Samalla tavalla ulkomaalaiset nussineet koko maan kuten ranskassa ja kaikki on vasta alkua. Niin makaa kuin petaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi