Saksalaislehti löysi juurisyyn maahanmuuttajien jatkuvalle häiriökäyttäytymiselle uimaloissa: Kalliit ranskanperunat!

Uimaloissa myytävien ranskanperunoiden kasvavat hinnat aiheuttavat rotumuukalaisille niin pahaa mieltä, että se ajaa heidät ahdistelemaan naisia ja hakkaamaan uimavalvojia.

Väestönvaihto

päivitetty

Uimaloiden auettua Saksassa kesän alettua, rotumuukalaiset tuttuun tapaan saapuvat myös paikalle sankoin joukoin ahdistelemaan naisia ja aiheuttamaan väkivaltatilanteita, mikä on ollut suurena keskusteluaiheena taas tänä kesänä. Nyt yksi Saksan suurimmista sanomalehdistä, Die Zeit, on keksinyt, mistä tämä ongelma johtuu.

”Ranskanperunoiden hinta kasvaa uimaloissa. Se on tragedia, sillä ne ovat yksi kesän kulmakivistä. Ei mikään ihme, että moni uimari sekoaa,” Die Zeitin artikkelissa houraillaan. Artikkeli jatkaa tekstiä ylistämällä ranskaperunoita jokaisen saksalaisen uimarin tärkeimpänä kokemuksena.

Viime vuonna Noz-lehden artikkeli syytti rotumuukalaisten häiriökäyttäytymisestä uimaloissa ilmastonmuutosta väittäen, että nousevat lämpötilat ajavat näitä väkivaltaan. Samoin myös Deutchlandfunk ‑media sanoi rotumuukalaisilla olleen uimalasta todellisuutta suuremmat odotukset, ja että tästä seurannut pettymys ajoi nämä väkivaltaan.

Berliiniläinen Columbiabad-uimala suljettiin hiljattain ”arabiataustaisten ja tšetšeenien” aiheuttamista jatkuvista järjestyshäiriöistä johtuen. Die Welt asiasta uutisoidessaan kertoi ongelmien johtuvan maahanmuuttajanuorten ”machosta” kulttuurista.

Lähde: Remix

Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Mikä tahansa selitys matujen käytökselle kelpaa, paitsi totuus.

 • Super-ranskikset

  Vastaa

  Eli ranskalaisten perunoiden mussutus peruuttaa matujen seksuaalisen hätätilan ja ahdistelu loppuu?

  • nimellinen

   Vastaa

   Ei. Ruotsissa poliisi yritti kesyttää ählämit syöttämällä niille pitsaa ja mitä saamme tänäpäivänä lukea uutisista?
   Ei muslimeille kelpaa mitkään valkoisen (kristityn) ihmisen avut, etteikö niistä voisi järjestää hätätilaa. Jos et ole muslimi, niin olet vihollinen.

  • Teemu

   Vastaa

   Kyllä. Ranskiksiin ripotellaan bromia (”jarrua”) ja suolaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Näiden lehtijulkaisuiden jälkeen kenelläkään ei ole enää varaa ihmetellä miksi haluan hävittää tietyn rotuisia maan päältä

 • Idioottien kerho

  Vastaa

  Hmm… ei kuulosta ihan uskottavalta koska silloinhan Suomessa savanni-suomalaisten pitäisi olla vieläkin agresiivisempia kuin Saksassa. Sillä esim. maltillinen 30c/kg hinta Hollannissa on todella edullinen verrattuna Suomen kalliiseen 1,20e/kg hintaa. Ja kun sitä verrataan Saksan 60c/kg niin sielähän pitäisi olla todella maltillista kansaa.

  Joko minä en ymmärrä tai sitten joku todellinen idiootti on saanut äänensä kuuluviin. Ja muut samanlaiset idiootit yhtyvät kuoroon.

  Kas kun eivät hoksanneet että agressiot johtuvat siitä että iso Nivea maksaa liikaa niinkuin pornolehdetkin.

  • Teemu

   Vastaa

   Ei johdu pelkistä perunoista. Unohdit myös rakenteellisen rasismin ja inkluusion, jotka saattavat Saksassa olla voimakkaita. Myös Ukrainan sota, ilmastohätätila ja korona-ahdistus vaikuttavat asiaan.

 • TT

  Vastaa

  Viherkommareiden mielestä kaikki on Putinin syytä. Putin räjäytti NordStream-kaasuputket ja perunoiden friteerauksessa tarvittavan kaasun hinta pomppasi taivaisiin, mikä itse asiassa on hyvä asia viherkommareille. Uppopaistorasvakin kallistui, koska Putin. Myös majoneesi on nyt kalliimpaa, etenkin hyvälaatuinen, kiitos Putinin. Ilmastokin on pilalla, joten elintarvikkeiden kylmäsäilytys kallistuu roimasti. Ilmastoon ei Putin ole syypää, vaan länsimaiden ihmisten liian korkea elintaso. Yleensä ottaen länsimaiset ihmiset ovat tuhonneet koko planeetan ja ovat perseestä, sanoo viherkommari ja on tyytyväinen, kun näiden elinympäristöt pilataan ja elintaso tuhotaan ikään kuin rangaistuksena.

  • GLGL

   Vastaa

   Hyvä havainto. Hysteriaherkille oli suorastaan onnenpotku se, että Putin ei ole syyllinen ilmastonmuutokseen. Mikähän mahtaa olla teoreettinen todennäköisyys sille, että Putin olisi syyllinen kaikkeen muuhun, mutta ei ilmastonmuutokseen? Arvioisin se olevan nolla. Jostakin syystä ihmiset tuntuvat olevan vakuuttuneita siitä, että syyllisiä olemme me. Mihin se perustuu? Miksi Occamin partaveitsi (eli Putinin syyllisyys) ei kelpaa? En odota, että valtamedia koskaan kykenee käsittelemään ilmastonmuutosta asianmukaisesti. Luottamus valtamediaan on nolla, nil, zero, 0×00.

 • muhla kuhla

  Vastaa

  Valeuutinen: syynä itse asiassa vääräuskoiset ilmaiset huorat (saksalainen kantaväestö) jotka kieltäytyivät palvelemasta rauhanuskonnon lähettiläitä.
  Tämähän johtuu rakenteellisesta rasismista! tottakai valkoisten naisten pitää olla vattu levällään ja kakkonen valmiiksi voideltuna heti kun etnouros murahtaa. Valkoisten miesten pitää tarjota myös lapsensa rauhanlähettiläille lapsiraiskausvaimoiksi.

 • pöh

  Vastaa

  Lähetetään rajattomasti ranskalaisia perunoita lähi-itään niin kaikki sodat siellä loppuu.

 • Topi

  Vastaa

  ”rotumuukalaisilla olleen uimalasta todellisuutta suuremmat odotukset, ja että tästä seurannut pettymys ajoi nämä väkivaltaan”

  Tämä on pätevä syy. Hyväksyn.

  ”ongelmien johtuvan maahanmuuttajanuorten ”machosta” kulttuurista”

  Tämänkin hyväksyn. Saksalaisten tulee sopeutua/muuttua ”machommiksi”. Loppuu se witun nyssyily.

 • Jupi

  Vastaa

  unohtivat kertoa että machokulttuuri on asennevamma johon löytyy lääke. en nyt viitsi sanoa ääneen mutta onhan saksalaisissa uimaloissa niitä saunoja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi