Jamshid Khalil vankilaan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Rikos tapahtui toukokuussa 2020. Vankeuden lisäksi vastaajalle tuli maksettavaa yli seitsemän tuhatta euroa, jota hän ei todennäköisesti tule ikinä maksamaan.

Väestönvaihto

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1998 syntyneen Jamshid Khalilin kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Khalil ja tämän ystävä olivat tavanneet 13- ja 15-vuotiaat kaverukset lähijunassa. Khalil kutsui tytöt ystävänsä luo kylään. Siellä miehet tarjosivat tytöille alkoholia.

Khalil oli halaillut ja suudellut tyttöä. He olivat siirtyneet makuuhuoneeseen, missä Khalil oli lopulta painostanut tytön seksiin.

Käräjäoikeuden arvion mukaan teko oli törkeä, koska yhdyntä oli suojaamaton, ja siihen liittyi kova­kouraisuutta ja painostusta.

Vankeusrangaistuksen lisäksi Khalil määrättiin korvaamaan uhrille kivusta, särystä ja tilapäisestä haitasta 600 euroa sekä kärsimyksestä 7 000 euroa.

Tuomio on lainvoimainen.

Lähde: HS

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  ”Parikymppinen mies käytti hyväkseen lähi­junassa tapaamaansa teiniä
  Mies kutsui alaikäiset tytöt mukaansa asunnolle, jossa painosti toisen tytöistä seksiin..” kyllä! valtamedia ei ollut hiljaa. Tämä laatikko uutinen on niin pienellä ja niin pitkän selaamisen jälkeen, että se jää varmasti huomaamatta hs:n sivulla. Tietyt uutiset tulevat kahteen, kolmeen kertaan ennenkuin tosiaan löydät koko jutun

 • JFK

  Vastaa

  kipu, särky, tilapäinen haitta: 600 euroa
  kärsimys: 7 000 euroa

  Siinähän sitä on hinnaston alkua naisten kaltoinkohtelulle. Muista oikeudenpäätöksistä saanee täydennystä listaan. Siitä sitten rikastuttaja valitsee metodit illanvieton kohokohtaan senhetkisen rahatilanteensa mukaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi