”Porilaismies” vangittu epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta

Kuten useimmat ovat jo arvanneet, tälläkin kertaa vangitun nimi viittaa Lähi-itään. Käräjäoikeuden mukaan epäilty rikos olisi tapahtunut kesäkuun 1. päivänä Porissa.

Väestönvaihto

gavel, auction, hammer

Satakunnan Kansa uutisoi, että Satakunnan käräjäoikeus on perjantaina määrännyt vangittavaksi porilaismiehen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta.

Satakunnan käräjäoikeuden juttuluettelon mukaan vangittu on nimeltään Shirzad Hamin.

Vangittu on 25-vuotias (s. 1998) ja hänellä on vakituinen osoite Porissa.

Jutussa on nostettava syyte lokakuun viimeiseen päivään mennessä.

Lähteet: Satakunnan Kansa, Satakunnan käräjäoikeus

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Törkeä lapsenraiskaus Väestönvaihto

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Näiden hienoa ”värinää” aiheuttavien henkilöiden toimet pyritään mahdollisimman hyvin peittämään ja siinä Polpo on erittäin taitava!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Mikä vttu teitä ”porilaisia” vaivaa? 

  Elokuvasta Vares 2

 • Salomon

  Vastaa

  Ja valtamedia on hipihiljaa

  • Nimetön

   Vastaa

   Mitähän olisi ”rapefugee” suomeksi? Väkisinmakolainen?

 • Börje

  Vastaa

  Loputtomia nämä keissit. Kansa on jo turtunut. Kansa on jo hyväksynyt tämän uutena normaalina. Vasemmisto ei sano mitään, taaskaan. Omien toimiensa tulosta, eikä edes hävetä.

 • Väinämöinen

  Vastaa

  Jos kansallismieliset vaihtaisivat retoriikkaansa rasistisesta islamofobian lietsomisesta, johon äärioikeiston juutalaiset heitä kannustavat, kansainvälisen lainsäädännön tunnistaman kolonialistien harjoittaman (kulttuuri-)kansanmurhan vastustamiseen niin kansallismieliset muuttuisivat pahoista valkoisen ylivallan edustajista uljaisiin alkuperäiskansojen oikeuksien puolustajiin.

  Juutalaiset ovat itse kolonialisteja ja sitä kautta pahiksia, tästä syystä ne haluaa esittää meidät suomalaiset alkuasukkaat pahoina rasisteina kun me puolustamme omia ihmisoikeuksiamme mihin meillä on täysi oikeus.

  Me eletään rappiokulttuurissa, mistä kertoo se että pikkutyöt pukeutuu kuin huorat samoin kuin se että huoraamista normalisoidaan juutalaismediassa kutsumalla sitä seksityöksi ja kannustamalla ihmisiä OF:n sisällön tuottajiksi. Ihmiset jotka tulee kulttuureista joissa naiset ei käyttäydy kuin huorat. Pitää suomalaisia naisia huorina ja kohtelee nittä huorina mun mielestä ihan ymmärrettävistä syistä.

  Kansallismielisten pitäis päättää vastustaako ne rappiuokulttuuria vai haluaako ne tuhota kaikki rappiokulttuurinviholliset niinkuin muslimit ja ryssät? Jos kansalllismielisten vihollisia on rappiokulttuurin viholliset, niin sitten kansallismieliset ei ole mitään oikeita rappiokulttuurin vihollisia. Siinä tapauksessa rappuiokulttuuri ja sen vastustaminen on kansallismielisille vaan poliittinen keppihevonen jota ne käyttää kyynisesti hyväkseen aina tilanteen tullen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  gavel, auction, hammer