Vuosaarelaisjengin jäsenille tuomioita: 18 maahanmuuttajaa sai vankeutta

Ehdottomat rangaistukset eri henkilöille olivat kahden ja kahdeksan vuoden välillä. Arvojärjestyksen huipulla oli oikeuden mukaan Abdinashir Mohamud Ali, joka antoi käskyjä ja ohjeita muille.

Väestönvaihto

Vuosaarelaisen katujengi RK-98:n jäseniä passitettiin perjantaisella Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä pienen bussilastillisen verran vankilaan. Ehdottomat rangaistukset eri henkilöille olivat kahden ja kahdeksan vuoden välillä.

Pisimmän tuomion sai jengin pomo Abdinashir Mohamud Ali. Hän sai 8 vuotta törkeästä pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta, kahdesta ampuma-aserikoksesta, törkeän kiristyksen yrityksestä, törkeästä ryöstöstä, lievästä ampuma-aserikoksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja oikeudenkäynnissä kuultavan uhkaamisesta.

Ehdotonta vankeutta sai yhteensä 12 henkilöä. Lisäksi ehdollista sai 6 henkeä. Koko porukka koostuu maahanmuuttajista.

Käräjäoikeuden mukaan ryhmä täyttää järjestäytyneen rikollisryhmän tunnusmerkit. Ryhmä muun muassa pyrki suojelemaan ryhmän ja sen jäsenten koskemattomuutta ja kunniaa väkivallan uhalla ja väkivallalla.

Jengi on toiminut oikeuden mukaan vähintään vuodesta 2021. Sen muodostivat samalta alueelta kotoisin olevat ja toisensa tuntevat ystävät.

Ryhmän jäsenet viittasivat oikeuden mukaan itseensä ja käyttivät ryhmän nimeä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja tekemillään musiikkivideoilla. Gangsta rapilla ryhmä haki oikeuden mukaan katu-uskottavuutta ja markkinoi itseään. Arvojärjestyksen huipulla oli oikeuden mukaan Abdinashir Mohamud Ali, joka antoi käskyjä ja ohjeita muille.

Jengin johtaja lähti istumaan Riihimäen vankilaan. Loput passitettiin Helsingin vankilaan.

Lähde: Iltalehti

Abdinashir Mohamud Ali Huumeet Järjestäytynyt rikollisuus Katujengit Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos RK-98 Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tässä näkyy vuosikymmeniä harjoitettu väestönvaihtopolitiikka, rotumuukalaisjengejä tulee kokoajan lisää ja väkimäärä niissä kasvaa.
    Ulos maasta nämä pitää saada välittömästi!

    Onko muuten Taposelta jo kysytty, että miten katujengiläisille voidaan jakaa tuomioita, kun eihän niitä pitänyt olla?

    • Topi

      Vastaa

      Rajat kiinni, maahantunkeutujat ulos, rikollisille karkotus perheineen/sukuineen. Näiden laittaminen viiden tähdin hotelliin eli suomalaiseen vankilaan ei ratkaise yhtään mitään, vaan vain pahentaa ongelmia.

  • Tapiola

    Vastaa

    Vankilassa suomalaisten kustannuksella. Ukrainaan taistelemaan ja rakentamaan parempaa Ukrainaa.

  • Onnellinen turpiinvetäjä

    Vastaa

    Ovatko nämä muslimeja vai lännettyneitä ateisteja? Vai vajaaälyisiä apinoita?

    • Useampi diagnoosi

      Vastaa

      Jotain tekemistä on vähä-älyisyyden kanssa. Nimittäin jos ei saa nostettua silmäripsiään ylös asti, on aivoissa suurempiakin ongelmia kuin hitaus. Viittaa vakaviin neuro-motoorisiin häiriöihin.

      • Erityistason rakkausneuvoja

        Vastaa

        Ja myös huumeisiin. Silmät toljottavat ilmeettöminä auki kuin aivokuolleella.

      • OWLM

        Vastaa

        Onpa unisen näköinen rullahuuli taitavat aivot olla syntymästä saakka lepötilassa

  • Erityistason seksuaalineuvoja

    Vastaa

    Rodunjalostuksen tulos. Idiotismi jalostuu sukupolvesta toiseen. Noilta pitäisi leikata sairaalassa munat irti.

  • Topi

    Vastaa

    Jari Taponen kieltää tämän rasistisen uutisen. Ja jos oli totta, niin oli rasismin syytä.

  • Schlageter

    Vastaa

    Kyllä minusta maahanmuuttajien vankeusrangaitukseen pitäisi kuulua lisärangaistuksena matka saunan taakse – siellä on tilaa.

  • Geopolitiikan Nostradamus

    Vastaa

    Siperiaan karkotus. Sen verran voisi tehdä Venäjän kanssa yhteistyötä. Siperian perukoille pitäisi perustaa noille pysyvä vankileiri.

    • Teemu

      Vastaa

      Ei kai noista ole rangaistusvangeiksi. En usko, että osaavat lapiota käyttää.

      • Maailman onnellisin suomalainen

        Vastaa

        Osaavatko apinat? Järjestetään kisa, apina vai maturikollinen osaa käyttää lapiota ja vain siinä tarkoituksessa mihin se on tarkoitettu.

  • Musta ase

    Vastaa

    Kun yksikin tällainen ryhmä saadaan pois katukuvasta niin se on merkki muille narukäsille. Hieman aktiivisempaa toimintaa kuin mitä aikaisempina vuosina mutta ikävä todeta ettei tänä vielä riitä vaan vaan heti kun mahdollinen tilaisuus niin uudet naamat tuomiolle. Naiset, lapset, vanhukset, yksin liikkuvat eivät ole ansainneet olla maalitauluina jota lökäpöksyt potkivat sairaalaan.

  • Vihtori Lettuvaarasta

    Vastaa

    Ne puolueet, jotka tuovat näitä maturikollisia, ne ovat kotimaisia terrorijärjestöjä. Edistävät rikollista toimintaa. Siis edellinen hallitus. Ne ovat niitä globalistisen kommunistisen maailmanvallankumouksen tekijöitä.

  • RK98

    Vastaa

    Free them boys

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi