Ranskan poliisi ei luovu ”vihapuhujien” jahtaamisesta edes mellakoiden keskellä – pidätti valmentajan ”syrjinnästä” epäiltynä

Ranskan poliisilta löytyy aikaa ja resursseja vihapuhujien vainoamiseen, vaikka maa on käytännössä sisällissodan partaalla.

Väestönvaihto

Paris Saint Germain ‑jalkapalloseuran valmentaja, Christophe Galtier, ja hänen John-poikansa pidätettiin hiljattain poliisin toimesta kuulustelujen varten liittyen rikostutkintaan ”syrjinnästä.”

Tutkinta aloitettiin väitteiden takia, että valmentaja oli lähettämässään sähköpostissa kirjoittanut ”rasistisia ja islamofobisia” kommentteja. Urheiluohjaaja Julien Fournier oli lähettänyt medialle viestin, missä tämä väitti Galtierin lausuneen pelaajista rasistisesti syrjiviä kommentteja.

”Hän (Galtier) sanoi, että meidän pitäisi ottaa kaupungin todellisuus huomioon, ja että meillä ei pitäisi olla niin monia mustia ja muslimeja joukkueessa. Hän sanoi haluavansa muuttaa joukkueen koostumusta ja asettaa maksimimäärän muslimeille,” Fournier väittää.

Galtier on itse kiistänyt väitteet ja aloittanut itse oikeustoimet Fournieria ja hänen väitteensä julkaissutta toimittajaa vastaan.

Kun kyse on mahdollisesta ”rasistisesta syrjinnästä,” Ranskan poliittinen poliisi ei luovu asian tutkimisesta edes, kun mustat ja arabi mellakoivat ympäri maata ja heillä luulisi olevan kädet täynnä töitä näiden rikoksia selvitellessä.

Lähde: Le Monde

Ranska Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • otto suni

    Vastaa

    Sama tilanne tulee kohtaamaan meitä suomalaisia omassa maassamme.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tässä on oiva esimerkki siitä, minkä takia kannatan Polpon resursseista leikkaamista niin kauan kuin tällainen pelleily jatkuu systeemin toimesta.

  • Rannikkojääkäri

    Vastaa

    on kyllä yllättävää, että ajojahti kohdistuu vieläpä valkoiseen ranskalaiseen

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi