Video: Myyrmäkeä piinaava rotumuukalainen niputetaan ihmisten kivittämisen päätteeksi

Sosiaalisessa mediassa leviävien kertomusten mukaan sama raketti-insinööri on myös polttanut koiran kuonoa sytkärillä.

Väestönvaihto

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt video, jonka kerrotaan kuvatun Vantaan Myyrmäestä. Alueella asuva, riesaksi kuvailtu rotumuukalainen potkii maassa makaavaa ihmistä, minkä jälkeen hän käyttäytyy agressiivisesti väliin tulevia suomalaismiehiä kohtaan ja heittelee näitä kivillä.

Jostain syystä aikuiset eivät välittömästi anna tänne kuulumattomalle maahantunkeutujalle reipasta selkäsaunaa, mutta lopulta hänet laitetaan nippuun. Edelleen maassa kansalaispidätettynä ollessaan afrikkalainen syyttää toista osapuolta, joka hänen mukaan kävi 10 hengen voimin tämän kimppuun aivan kuin hänessä ei olisi mitään vikaa.

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Musta rotu Rikos Rotu Väestönvaihto Vantaa

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mauno

  Vastaa

  Joillakin tuo älykkyysosamäärä taitaa todellakin olla pienempi kuin kengännumero. Nooh, jos on isot jalat, niin se ehkä parantaa tilannetta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kun tällä viikolla näin tuon videon, joka on kuvattu kerrostalogheton sisäpihalla, niin ensiksi nousi ihmetys siitä, että miten nuo valkoiset oli tuollaisia vässyköitä, nostetaan kättä pystyyn ”älä nyt ainakaan minua heitä/lyö”, siinä oli monta tilaisuutta laittaa vaikka porukalla rotumuukalainen nippuun…

  Hienoa kuitenkin nähdä, että joku teki jotain ja kyseinen häirikkö saatiin vietyä katuun asti!

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Yksi syy toimimattomuuteen saattaa olla Suomen nurinkurisesta oikeusjärjestelmästä johtuvat monen monet uutisjutut siitä, kuinka ne, jotka tekivät asialle jotain, yrittivät auttaa jne. saivatkin rangaistuksia kiitosten sijaan.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Kyllä tuossa näytti olevan ensisijaisena syynä puhdas pelkuruus, sekä kykenemättömyys, toinen viskoo kiviä naamaa kohti, silti nostellaan käsiä pystyyn, vaikka ihan täysi oikeus olisi ollut laittaa nippuun vailla minkäänlaista pelkoa tuomiosta, riittävän monta todistajaa oli paikalla näkemässä tämän.
    Mutta onneksi myöhemmin joku sentään päätti toimia ja laittoi häirikön nippuun.

  • Reiska

   Vastaa

   Ne valkoiset taisi olla svenska talande bättre folketin edustajia eikä alkuasukkaita, ne näyttää vähän samalta kuin suomalaiset mutta ne ei itse koskaan tappele vaan antaa finjäveleiden tapella niiden puolesta

   • Petteri

    Vastaa

    Hahaha! Sä et tiedä mistä puhut. Tuolla ei juurikaan asu suomenruotsalaisia, eivätkä he todellakaan näytä miltään ”bättre folkilta”. Ja et todellakaan vaikuta tuntevan suomenruotsalaisia noin laajemmin jos jotain tollaista väität.

  • Late

   Vastaa

   paskaläjä nokikeppi saasta kiitti rodulleen tyypillisellä tavalla turvapaikasta, asunnosta ja ylläpidosta.

  • Lyhytpinnainen ratkaisukeskeinen terapeutti

   Vastaa

   Olivatko sossun porukkaa Eivät ne välitä puolustaa itseään saati muita yhteisön jäseniä. Suomalaisia mt-lääkkeiden käyttäjiä siis, kulkee vähän hitaasti kun masennuslääkitys + sossun kalja ovat ryokavaliona. Niitä on lähiöt täynnä ja sitten ihmetellään kun nuoriso ei jaksa tehdä töitä. Vetäkää itse eliitti kaljaa ja lääkkeitä, sanokaa sitten onko puhdikas olo!

  • T

   Vastaa

   Olis pitäny heti jengillä pistää niin kylmäks, ettei tokene.

 • Turkkilainen kosto

  Vastaa

  Sitä minä vaan että kun tuo apina heitti ensimmäisen kiven niin miksei porukka käynyt päälle? Vaan antoi sen heitellä useammallakin ja antoi vielä aikaa etsiä niitä.

  Ainoa asia mitä ne ymmärtää on väkivalta. Sitähän ne itsekkin jakelee. Ei muuta kuin Turkkilaista kostoa.

  • GLGL

   Vastaa

   Hyvä kysymys.

   Ongelma on perimmältään siinä, että ihmisen luontainen puolustusreviiri (kylä) on hävinnyt. Kaupungit ovat liian isoja. Toinen kanssaelävä kaupunkilainen ei välttämättä ole puolellasi, hänen ei tarvitse, vaan voi olla jopa vihollisesi. 

   Jos joku pistää kanssakaupunkilaisia maahan, ei sinun tarvitse siihen puuttua, koska ei ole olemassa yhteistä puolustettavaa. On parempi vain kävellä pois. Puolusta siinä henkesi uhalla jotakin jeppeä, ja seuraavana viikonloppuna se sitten etuilee yökerhojonossa ja näyttää sinulle keskisormea, tai muulla tavalla resetoi kontekstin? Ei kiitos. Jos suomipoika aikoo oikeasti taistella mädätystä vastaan, niin ensin pitää alkaa kunnioittamaan kanssaveljiä. Yksilötason kusipäisyys on suurin este kansalliselle yhtenäisyydelle.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Esimerkillistä toimintaa, siis tuolta valkoihoiselta. Tuon savannisuomalaisen toiminta oli pelkästään merkillistä!.

 • Nimetön

  Vastaa

  Suomalaisissa on vielä hieman toivoa. Saattaa nimittäin olla että savottaa riittää tulevaisuudessa.

 • Tilanteen tarkkailija

  Vastaa

  No mutta toi on vaan meidän luonteessa, kunnes ajetaan nurkkaan. Sen jälkeen saakin sit raapia häiriköille oikean kokoisia arkkuja, kun tietty piste ylitetään.

  Vaikuttaa muutenkin että tuo uudelleen brändätty kommunismi eli globalismi koittaa vaan ajaa ideologiaa siihen pisteeseen, että täällä on kohta hitler häppeninngit uudestaan.

  Kaaoksella kun noi vanhat jäärät tekee aikamoista hilloa.

  • society

   Vastaa

   Paitti että Hitler ei aloittanu sotaa, hän halusi rauhaa ja Holokausti on valhe. Hän loi Saksasta ihannevaltion ja maailman vahvimman Armeijan

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Tämähän saastainen somalineekeri siis riehuu Vantaan Pähkinärinteessä ei Myyrmäessä.
  Päässyt jo vapaaksi ja kerennyt potkia sen jälkeen koiraa ynnä muuta mukavaa.
  Joukkoon kuuluu parin somalineekeri saastan lisäksi kantasuomalaisia saastaisia neekerin perässä kulkevia pikkuhuoria sekä saastaisia kantasuomalaisia neekeriä leikkiviä kusipää pikkupoikia.
  Tällaiset somalineekerit ja niiden kanssa pyörivät kuuluu abortoida 9mm buranalla.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ennustan, että tulevaisuudessa Myyrmäkeen saapuu katupartio ja impulssiivinen roadman kohtaa yllättäviä käänteitä.

  En ihmettelisi jos esim. paikalliset arabit antaisivat roadmanille kurinpalautuksen.

  • Topi

   Vastaa

   Aika ahtaalle on ajettu kaikenlainen vastustus, jos jopa PS on leimattu äärioikeistoksi kansalaisten silmissä median toimesta. Entä sitten SoO, Vastarinta tai mikään Pariisin rauhansopimuksen kieltämä, aidosti kansallismielinen toiminta? Siis kun kosher-PS on jo joukkomurhasta seuraava ja ajatusrikollisuus on todellisuutta EU-Suomessa. Mitä voit tehdä joutumatta koppiin tai rosikseen?

 • Topi

  Vastaa

  No niin. Huomenna on paskalehdissä lööppiä ja Sauli ostamassa Jopoja koko itä-Helsingille. Voi, kun joku olisi tehnyt rajalla jo työtään vuonna 1990 ja Suomesta olisi tunkeutujat pidetty poissa. Muistakaa, että rasistinen rikos Suomessa voi tapahtua vain yhteen suuntaan.

 • Salomon

  Vastaa

  Yhteiskunta on tehnyt oikeuslaitoksen , poliitikkojen poliisin kautta hyvin selväksi mitä sinulle tapahtuu jos nostat sormenkin näitä neekereitä vastaan, jopa kirkko on tässä mukana. Väitän, että taloyhtiökään ei tee mitään asialle rasismi syytteiden pelossa. Käräjäoikeudessa on kyllä juutalaisia rankaisemaan sinua neekereitten ”kiusaamisesta”. Kenelläkään ei ole varaa maksella korvauksia neekereille kun joutuu jo pelkästään miettimään mitä ens viikolla syödään.

 • LL

  Vastaa

  Muusiksi tuo olisi pitänyt hakata.

 • LL

  Vastaa

  Tuo muuten ei ole somali vaan vaikuttaa länsiafrikkalaiselta.

  • Herrenvolk

   Vastaa

   On somali tai ei, niin on saastainen neekeri joka ei kuulu suomeen.
   Missä neekeri, siellä ongelma!

  • Erityistason huippuasiantuntija

   Vastaa

   Länsiafrikkalainen wokettaja ja rasisti.

 • sisar

  Vastaa

  Hyvä, että näin tämän lopun, sillä aiemmin näin vain sen lyhyemmän videon, jossa tuo eekeri riehui, eikä kukaan laittanut hanttiin. Uskoni suomalaiseen mieheen palautui tämän pidemmän videon myötä; olen itse pienikokoinen nainen ja yhden kerran ajanut kättä pidemmällä eekerilauman pihaltani pois, johon ne epäilemätä olisivat juurtuneet, jos ei olisi pois ajettu kerrasta (ns, näille pitää näyttää, kuka omistaa reviirin, ovat sivistymätöntä porukkaa, äo jotain seitsemänkymmentä). Näihin ei välttämättä tehoa otteet, jos et ole karateka tms., mutta ottakaa kättä pidempää, rautaputki tsm, ja sitten vaan hakkapeliitan raivolla päälle ja päähän tähtäys. Oma kaupunkini on näistä vielä puhdas. Eikä pidä pelätä mitään rasistin leimaa. Valita pitää: haluatko yhä kulkea omassa maassasi rauhassa vai olla ”rasisti”. Helppo valinta.

 • George

  Vastaa

  Pitää muistaa ottaa rokotukset – zoonoosi on tarttuvaa lajia?

 • Julli

  Vastaa

  Tuolta saastalta olisi pitänyt murtaa selkäranka.

 • Schlageter

  Vastaa

  Amerikassa oli aikoinaan yleisenä tapana lynkkaaminen. Ehkä se sopisi myös suomalaiseen kulttuuriin?

 • Ransu

  Vastaa

  Hatun nosto näille mustille. Ne eivät osoita pelkoa. Ei edes kun ovat maahan viety, koska tietävät ettei heille tässä yhteiskunnassa käy kuinkaan, toisin kuin kotimaassaan.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Ihme leikki,jotain räkänokkia elvistelemässä. Leipokaa kerralla Kunnolla nokkiin porukalla niin eiköhän lopu. Tai jos ei niin sama uusiksi. Teholta on paha heitellä kiviä. Tuokin solariumnarukäsi yhdellä putoo,camoon olkaas nyt miehiä siellä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009710069.html

  Polpo tyrmää katupartiot, tämäpä taas suuri yllätys. Polpo ei puutu asiaan mitenkään ja kukaan muukaan ei saa puuttua, jos heiltä kysytään.

  Jälleen puhutaan ”nuorista”, kansalaiset voisi lukea jotain muutakin kuin HS:n artikkeleita ja Polpon noloja tiedotteita, esim. tästä Partisaanin uutisesta aukenee todella hyvin, minkälaisista ”nuorista” on todellisuudessa kyse.

  HS:n kommenttiosiossa jotkut idiootit huutelee lisää resursseja Polpolle. Miksi näin pitäisi tehdä?
  Niitä resursseja saa sitten lisäillä jatkossakin tämän tästä, kun ongelmien alkuperään ei haluta puuttua.

 • Kyllästynyt mamuihin

  Vastaa

  No onneksi lopulta löytyi oikea MIES laittamaan neekerin kuriin! Mitä helvettiä nuo vässykät muumit tuolla vaan katselee kun alkuasukas riehuu ja heittelee kiviä?! Ei saatana mitä touhua, juuri tuollaisen nössöilyn takia nuo uskaltaakin rellestää, tietävät ettei suomalaisista ole pitämään puoliaan. Toivottavasti oppii jotakin. Miksei nuo nekrut ja hiekkaneekerit muuten osaa muuta kuin tuon kivien heittelyn? Taitaa olla kansallislaji.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi