Maahanmuuttajalle ehdollista lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Teko tapahtui Espoossa kesäkuussa 2020. Vastaaja myönsi menetelleensä syytteen teonkuvauksessa kerrotuin tavoin.

Väestönvaihto

päivitetty

hammer, books, law

Syytteen mukaan Sah Kurt Yasin on ollut tekoaikaan 13-vuotiaan kanssa sukupuoliyhteydessä. Sah Kurt on kahdenkeskisessä tilanteessa Espoon keskuksessa ulkotiloissa tunkeutunut suojaamattomalla sukupuolielimellään asianomistajaan.

Näyttö

Asianomistaja on videotallenteesta ilmenevästi kertonut, että hän oli ollut kavereidensa kanssa viettämässä aikaa ulkona grillipaikalla. Myös Kurt oli ollut paikalla. Kurt oli nauttinut alkoholia, mutta asianomistaja ei kertomansa mukaan ollut nauttinut alkoholia. Kun muut olivat lähteneet, asianomistaja ja Kurt olivat jääneet paikalle kahdestaan. Asianomistaja oli istunut Kurtin sylissä kannon päällä. Kurt oli kaatanut asianomistajan nurmikolle, jonka jälkeen Kurt oli riisunut asianomistajan housut ja oli tunkeutunut sukupuolielimellään asianomistajan sukupuolielimeen. Asianomistaja on kertonut, että teko ei ollut tuntunut hänestä kivalta ja ettei hän ollut halunnut sukupuoliyhteyttä.

Asianomistaja on edelleen kertonut, että Kurt oli tiennyt asianomistajan syntyneen vuonna 2006 ja ettei asianomistajan ikä ollut haitannut Kurtia ja että Kurt oli viettänyt aikaa myös asianomistajan kavereiden kanssa, jotka olivat syntyneet vuosina 2005 ja 2006.

Tuomio

Sah Yasin Kurt (2002) tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi vastaaja tuomitaan valvontaan yhden vuoden kolmen kuukauden ajaksi.

Vastaaja Sah Yasin Kurt velvoitetaan korvaamaan asianomistajalle kärsimyksestä 1500 euroa korkoineen.

Valtion varoista maksetaan asianomistajan asianajajalle yhteensä 1937,30 euroa, mikä määrä vastaaja Sah Yasin Kurt velvoitetaan korvaamaan valtiolle korkoineen.

Valtion varoista maksetaan Sah Yasin Kurtin asianajajalle yhteensä 1732,28 euroa, josta Kurt velvoitetaan korvaamaan 1074,15 euroa.

Lähde: Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus (R 23903)

Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rappiokulttuuri Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • synnintekija

  Vastaa

  Ehdollinen vankeus on lievempi rangaistus kuin päiväsakot. Sakot pitää maksaa tai lusia, ehdollinen vankeus on pelkkä paperin pala.
  Harmillista että koululaitos, valtamedia ja rappiokulttuurin tuotteet aivopesee ihmisiä ja varsinkin nuoria uskomaan, että nämä kehitysmaalaiset huippuosaajat on maailman paras juttu ikinä. Todellisuudessa nämä alikehittyneet muukalaiset on raakalaisia. Raakalaiset ei noudata lakia, sääntöjä tai mitään yhteiskunnan normeja. Ne on susia lampaiden keskuudessa.

 • Anonymous

  Vastaa

  Suomen ”oikeusjärjestelmä” on yksi vitun vitsi! Raiskaa 13 vuotiaan lapsen – ehdollista ”vankeutta”. Mitä helvettiä ihan oikeasti?

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Asianomistaja oli istunut Kurtin sylissä kannon päällä”.
  Miten huonosti nuoret suomalaiset ovat kasvatetut!
  Minä asettaisin syytteeseen myös vanhemmat – ja tuomitsisin ankaramman rangaistuksen kuin tuolle muukalaiselle.
  Eikö vanhemmilla – lapsen kasvattajilla – ole minkäänlaista vastuuntuntoa?

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Vuoden pakolainen.

 • Musta ase

  Vastaa

  Miksi edes puhutaan vankeudesta jos jätkä käpittelee vapaana. Ei ehdollinen tuomio ole tuomio kun kyseessä on raiskaus. toivon mukaan kurt saa oikean tuomion kun sattuu väärään paikkaan väärään aikaan ja häipyy sen jälkeen sinne missä lampaat odottaa lempijää. Pistää vihaksi näiden raiskareiden ehdonalaiset. Linnaan vain.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law