Ranska: 2 laittomasti maassa oleskelevaa algerialaista pidätetty 83-vuotiaan invalidin raiskaamisesta

Rotumuukalaiset olivat tunkeutuneet vanhuksen kotiin ja vaatineet tältä oraaliseksiä.

Väestönvaihto

Kaksi laittomasti Ranskassa oleskelevaa algerialaista maahanmuuttajaa on pidätetty epäiltynä 83-vuotiaan invalidin naisen raiskaamisesta pariisilaisessa lähiössä aiemmin tässä kuussa.

Epäillyt ovat nimeltään Aness B. ja Benaouda D. Molemmat ovat Algerian kansalaisia, jotka on määrätty karkotettavaksi Ranskasta.

Uhri asuu erään talon ulkorakennuksessa, joka kuuluu hänen perheelleen, mutta jossa he eivät tällä hetkellä asu. Maahanmuuttajat ovat vallanneet talon useamman kerran ja myös epäillyt raiskaajat asuivat siellä ennen kuin tulivat hiljattain karkotetuiksi. Epäillyt olivat kaksi päivää karkotuksen tunkeutuneet väkisin uhrin kotiin ja vaatineet vanhusta tekemään heille oraaliseksiä. Hänen kieltäydyttyä tästä, rotumuukalaiset olivat raiskanneet tämän ja poistuneet talosta varastettuaan 50 euroa käteistä.

Benaouda D. on vangittuna raiskauksesta epäiltynä, kun taas Aness B. vapautettu DNA-todisteiden takia, vaikka uhrin kertoman mukaan myös hän otti raiskaukseen osaa.

Lähde: Remix

Algeria Laiton maahantulo Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Raiskaus Ranska Rappiokulttuuri Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tälläisiä haluaa Rkp:n johto myös Suomeen enemmän jotta väestönvaihto Suomessa voidaan vihdoin saada päätökseen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kyllä! Eva Bideen märkä uni!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi