Iloisia uutisia: neljä irakilaisrikollista potkittu pois Suomesta

Päivityksestä ei selviä, mistä rikoksista kotiinsa toimitetut on Suomessa tuomittu. Joka tapauksessa jokaista palautusta voidaan kutsua hyväksi aluksi.

Väestönvaihto

Perjantai tarjosi suomalaisille iloisen valopilkun harmaaseen arkeen, kun poliisi uutisoi neljän irakilaisrikollisen palautuksesta takaisin kotikulmilleen. Rikollisnelikko ei siis tästä päivästä eteenpäin enää ole suomalaisten riesana.

”Poliisi on palauttanut 4hlöä Irakiin. Palautus sujui hyvin. Palautetut ovat saaneet kielteisen päätöksen oleskelulupahakemukseensa. Lisäksi heidät on Suomessa tuomittu rikoksista mikä mahdollistaa palautuksen Irakiin. Lennolla oli mukana valvoja YVV:n toimistosta”, Helsingin poliisi kirjoittaa Twitterissä.

Lähde: Iltalehti

Irakilaiset Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pienistä puroista

  Vastaa

  Onhan se hyvä alku. 

  Seuraavaksi voitaisiin ruveta selvitelemään näitä vale-avioliittoja. Ja sellaiset henkilöt jotka ovat saaneet oleskeluluvan suomessa tai mikä pahempaa, Suomen passin, valeavioliiton kautta. Oleskeluluvat voitaisiin peruuttaa ja porukka lähettää kotimaahansa takaisin.

  Ei meinaan ole yksi tai kaksi kappaletta kun oleskelulup/passi on saatu niin värivirheellinen sanoo ”Minä otan eron sinusta” ja lähtee saman tien kelkkomaan seuraavan suvakin hyysättäväksi. Ja jos sitten vaikka olisikin yhteisiä lapsia, niin ei muuta kuin kylmää kyytiä.

  Sekin olisi hyvä alku.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miksköhän ne piti lennättää Irakiin? Varmaan neljä poliisia ja tuo käsienheiluttelija sai ilmaiset liput. Olisi selvitetty mistä on tullut Suomeen. Jos ruotsista niin rajan yli takaisin.

 • Että näin

  Vastaa

  Tuolle lennolle olisi mahtunut paljon enemmän samankaltaista porukkaa jaffasta lähtien. Ekologisesti ajateltuna koneellinen raketti-insinöörejä takaisin jos niitä sama määrä tänne tuodaan vähän väliä.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  pitäisi olla monta nollaa perässä.

 • Hyvä Alku

  Vastaa

  Näin säästettiin 4 miljoonaa euroa joille on varmasti parempaa käyttöäkin. Nyt ei puutu kuin laki joka mahdollistaisi valheilla turvapaikan saaneiden pakkopalautukset niin säästäisimme noin 10 miljardia euroa kuukaudessa ja palautukset jatkuisivat kunnes täältä on saatu 99.99% täällä loisivista muslimivalehtelijoista pois.

 • pöh

  Vastaa

  Siis 4 irakilaista jotka oli todennäköisesti raiskannut suomalaisia lapsia.
  Onhan se iloista päästä heistä eroon, saivatko ton yksityislennon lisäksi vielä 5 tonnin paluurahan?

 • Traumwelt

  Vastaa

  Pääsivät lomamatkalle kotiin ja tilille muhkeat rahat Kelasta. Tulevat kyllä takaisin Suomeen. Voivat käyttää eri papereita ensi kerralla, eikä näiltä ole varmaan otettu DNA-näytteitäkään.

 • GLGL

  Vastaa

  Irak on nykyään turvallisempi paikka, kuin San Fransisco, eli ei ole mitään syytä estää palautuksia, jos palautuskohde on jokin muu, kuin San Fransisco.

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos seuraavasta hallituksesta jotain hyvää tulee niin se on tämä. Saadaan se häiriintynyt valtionsyyttelijä hevon vittuun ja uusi täysijärkinen tilalle. Raija Toiviainen samaa koneeseen näiden turjakkeiden kanssa.

 • Nimetön

  Vastaa

  10 samanlaista tulee tilalle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi