Ranskalaisista 64% vastustaa ei-valkoista maahanmuuttoa – Naiset miehiä enemmän

Perinteisesti miehiä arvoiltaan liberaalimmat naiset suhtautuvatkin nykyranskassa rotumuukalaisiin miehiä negatiivisemmin.

Väestönvaihto

Kun ranskalaisilta kysyttiin, tulisiko ei-eurooppalainen maahanmuutto Ranskaan lopettaa, yli kuusi kymmenestä (64%) oli vastannut ”kyllä” Consumer Science & Analyticsin (CSA) tekemän mielipidemittauksen mukaan.

Uusin mielipidemittaus kulkee samalla linjalla aiempien gallupien kanssa maahanmuutosta, mutta tämän mukaan naiset kannattavat ei-eurooppalaisen maahanmuuton lopettamista miehiä enemmän, joista tätä kannatti 61 prosenttia. Naiset ovat perinteisesti miehiä useammin kannattaneet ei-valkoista maahanmuuttoa länsimaissa.

CSA:n mielipidemittauksessa nähtiin tietenkin eroja poliittisten suuntausten välillä ei-eurooppalaisen maahanmuuton kannattamisen suhteen. 94 prosenttia itsenä oikeistolaisiksi määritelleistä kannatti maahanmuuton lopettamista. Siltikin myös vasemmistossa enemmistö oli samaa mieltä asiasta CSA:n mittauksessa, eli 63 prosenttia. Vasemmistolaisen Insoumise- puolueen kannattajista kuitenkin 70 prosenttia edelleen kannatti maahanmuuttoa.

Lähde: Remix

Politiikka Ranska Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Totuus

  Vastaa

  Ranska ei tarvitse suurta työperäistä maahanmuuttoa, siellä syntyvyys on euroopan korkeimmalla tasolla. Mutta mitä suomeen tulee niin täällä on euroopan matalin syntyvyys ja korkein vanhusten määrä. Ymmärrättekö että tänne tuodaan työvoima kun oma kansa ei itse pysty enää lisääntymään. Tämä on luonnonlaki, heikot kansat niitä luoja ei elätä

  • Valhe?

   Vastaa

   Jos mielepiteesi korreloisi väittämääsi otsikkoa, olisit varmasti edes ehdottanut syitä huomioosi. Ranskassa on toki korkea syntyvyys, mutta onko se siksi että ranskan kansa on NIIN VAHVAA? Voisiko syynä olla myös koko euroopan kirkkaasti monipuolisimmat edut ja tuet lisääntymiseen. Toki kotivanhemmuutta ei ranska tue, mutta korreloi tätä edullisella päivähoidolla. Suomi tekee kaikkea muuta paitsi tukee kantasuomalaisten syntyvyyttä. Pienen kansamme elätettävä sosialisti-iilimatojen – eli EI TUOTTAVIEN – luokka on ehdottomasti maailman suurin, yksitysen puolen työntekijäluokkaan suhteutettaessa. Onko ihme ettei suomalaisia huvita lisääntyä, kun verotuksemme ja elinkustannuksemme on maailman huippuluokkaa?
   Ei muuten taida LUOJA elättää sinuakaan, tai mahdollisia lapsiasi. Ei elätä meidän persedenttiämmekään tai koksuministeriämme, vaan me oikeissa töissä käyvät elätämme.

  • Jumalan karitsa

   Vastaa

   Suomessa on liian helppo elämä, syntyvyys laskee sen takia. Ei se yhteiskunnan tuista johdu, se on seuraus tästä sosialismista. Kun elämä on helppoa, ruumiista ja sielusta tulee heikko. Täten siemenkin on heikko koska mies on veltto. Spermassa ei ole enää väkeviä siittiötä ja nekin jotka on hengissä ei jaksa putkea pidemmälle. Elämän pitää olla raskasta ja siihen täytyy kuulua kärsimystä, tällöin olet väkevä ja siemenesi on väkevä. sama koskee naistakin tottakai.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Uusin mielipidemittaus kulkee samalla linjalla aiempien gallupien kanssa maahanmuutosta, mutta tämän mukaan naiset kannattavat ei-eurooppalaisen maahanmuuton lopettamista miehiä enemmän, joista tätä kannatti 61 prosenttia. Naiset ovat perinteisesti miehiä useammin kannattaneet ei-valkoista maahanmuuttoa länsimaissa.”

  Tarpeeksi ilmeisesti tapahtunut raiskauksia, häirintätapauksia ynnä muuta, kokemukset muuttavatkin mielipidettä.

  Eniten tässä ihmetyttää se, että miksi nuo sitten äänestävät jotain Macronia?
  Niin ristiriitaista kuin vain voi olla.

 • TT

  Vastaa

  Tämän takia aito demokratia onkin pitänyt länsimaissa lopettaa. Globalistit vahtivat yhä tiiviimmin sitä, että valtanarratiivista ei poiketa. Erinäiset tyrannit, kuten Ranskassa Macron käyttävät kaikki keinot viedäkseen agendat läpi. Sitten on olemassa maita, kuten Suomi, joissa kansan enemmistö haluaa oman maan ja heimon lopettamista ja sekoittamista muihin kansoihin. Siellä jopa oppositio vaatii esimerkiksi työperäistä maahanmuuttoa ja maan miehittämistä kansainvälisillä sotavoimilla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Myös työperäinen maahanmuutto on lopetettava. Elintason, kulutuksen ja yritysten toiminnan pitää sopeutua matalampaan syntyvyyteen ja väkiluvun laskuun. Koko maapallon väkiluku alkaa pian laskemaan ja ihmisten palkkaaminen rikkaisiin maihin on imperialismia ja siirtomaa-ajan jatketta. Siinä ryöstetään eteenpäin pyrkivät ja yrittelijäät ihmiset isänmaastaan tekemään paskahommia länteen. Lopputulos on se, että molemmat maat häviävät. Antakaa kehitysmaiden kehittyä, he tarvitsevat noita ihmisiä siihen. Me ei tarvita, oikeasti. Jos Suomi täytetään työperäisellä maahanmuutolla, niin lopputulos on se, että he vanhenevat myös, heidän lapsilukunsa vähenee myös ja maailmanlaajuinen väestön määrän lasku aiheuttaa sen, että Suomeen ei saada väestöä ulkopuolelta. Lopulta on siis pakko sopeutua. Tulevaisuudessa on silloin se ongelma, että noin 50% kansalaisista on eri etnisistä ja uskonnollisista ryhmistä ja jatkuva eripura ja luottamusyhteiskunnan ja hyvinvointivaltion romahdus ovat tosiasia.

 • beldar

  Vastaa

  ”… pitää sopeutua matalampaan syntyvyyteen ja väkiluvun laskuun.”
  Juuri näin.
  Jos Suomi aiemmin pärjäsi oikein hyvin omillaan ja pienemmällä väkiluvulla, miksi ei pärjäisi nyt kun ojankaivajia tarvitaan yhä vähemmän?
  Tämä on tätä tuttua vasemmistopaskaa. Haalitaan paskaporukkaa maahan ihan väkisin ja sitten toitotetaan että automaatio ja robotit vievät yhä enemmän työpaikkoja.
  Ei päätä eikä häntää. Sen kuin porskutetaan kovempaa samaa rataa vaikka asiat menevät päin helvettiä.
  No, jossain vaiheessa seinä tulee vastaan. Kyse on vain milloin.
  Lähemmäksi täyttä kaaosta tullaan joka päivä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi