Tiedustelupalvelun entinen johtaja: ”Ranskan vähennettävä rajusti maahanmuuttoa tai se muuttuu kehitysmaaksi”

Kansallismieliset ja maahanmuuttokriitikot ovat varoitelleet samasta asiasta jo vuosikymmeniä.

Väestönvaihto

Ranskan puolustusministeriön alaisuudessa toimivan Direction générale de la Sécurité extérieure (DGSE) tiedustelupalvelun entisen johtajan, Pierre Brochandin antaman haastattelun mukaan Ranskan tekemä maahanmuuttopolitiikka tekee kansalaisista yhä köyhempiä ja saattaa johtaa jopa sisällissotaan.

”Vastaanotamme joka vuosi 450 000 ihmistä, jotka eivät ole tuottaneet senttiäkään infrastruktuurille, jota he käyttävät ensimmäisestä päivästä lähtien. Olemme ottaneet 2,6 miljoonaa ihmistä viimeisen viiden vuoden aikana. Miten voidaan olettaa noiden ihmisten, jotka kuluttavat liikaa eivätkä tuota mitään, olevan asettamatta valtavaa painetta julkisiin palveluihin?”

Brochand jatkoi:

”Jos emme tee mitään tai vain vähän, olemme menossa kohti sosiaalisen luottamuksen luhistumista Ranskassa, eli kohti yhteiskuntaa missä elämän laatu on romahtanut ja missä eläminen tulee olemaan yhä epämiellyttävämpää, tai kohti yhteenottoja jotka saavat aikaan Ranskan missä ei pysty ylipäätään elämään.”

DGSE:n entinen johtaja siis myöntää, että jo vuosikymmeniä maahanmuuton seurauksista varoitelleet kansallismieliset olivat koko ajan oikeassa.

Lähde: Remix

Ranska Rotu Talous Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Käynnissä on suunniteltu kansanvaihto ja valkoisten ”hiljainen kansanmurha’. 

  Meidät aiotaan sulauttaa tummiin rotuihin ja saada aikaan kehitykseen kykenemätön sekarotu.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Pelkkä vähentäminen ei enää riitä, sillä rotumuukalaisia on jo niin huomattava määrä ja kun ottaa huomioon heidän korkean syntyvyytensä, se takaa rotumuukalaisten määrän jatkuvan lisääntymisen maassa.

  On vain yksi keino ratkaista ongelma ja se on vieraat kansat ulos!

  ” ”Jos emme tee mitään tai vain vähän, olemme menossa kohti sosiaalisen luottamuksen luhistumista Ranskassa, eli kohti yhteiskuntaa missä elämän laatu on romahtanut ja missä eläminen tulee olemaan yhä epämiellyttävämpää, tai kohti yhteenottoja jotka saavat aikaan Ranskan missä ei pysty ylipäätään elämään.”

  Tämä sama on tulossa Suomeen, jälkijunassa totta kai, kehityssuunta on nähtävillä.
  Jo nyt, ennen kuin uutta hallitusta on edes muodostettu, puhutaan huomattavista leikkauslistoista ja jokainen normaali varmaan arvaan, keihin se kohdistuu.
  Kokoomuksen on turha syytellä edellistä hallitusta, sillä Kokoomus oli ihan samalla tavalla mukana hyväksymässä muun muassa EU:n velkahelvettipakettia.

  • Että näin

   Vastaa

   Lisäisin tuohon vielä, että vääristynyt sosiaalitukien ohjaaminen näille ”hätää kärsiville” ilman minkään valtakunnan vastinetta edesauttaa rotumuukalaisten lisääntymisessä.
   Jos heidät asetettaisiin samaan asemaan kantaväestön kanssa ja velvoitteet olisivat kohtuulliset kuten kielen oppiminen, ammatin hankkiminen ja omien elinkustannusten kustantaminen pääosin (kuten kantiksillakin), alkaisi lantion liike hidastua tai kokka kääntyisi takaisin kotomaahan/ toiseen maahan.
   Nytkin eurooppaan pyrkivät ovat suurimmilta osin puhtaasti elintasoturisteja, heitä ei työn teko tai osallistuminen yhteiskunnallisiin toimintoihin kiinnosta pätkääkään, johan se on nähtävissä näiden lähtömaissa joissa olisi tekemätöntä työtä ja kehittämistä vaikka millä mitalla (mitä myös rahoitetaan eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla).

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Siihen on syynsä miksi kehitysmaat ovat kehitysmaita, vaikka näistä syistä ei nykyään saisikaan puhua ääneen. Jokainen ihminen rakentaa kodin itselleen ja jokainen kansakunta rakentaa kodin itselleen. Keskimäärin ja tilastollisesti koti heijastaa rakentajansa mieltymyksiä, tietoa, taitoja, unelmia ja muita ominaisuuksia, niin yksilötasolla kuin yksilöistä muodustuvana kansakuntana.

  Kodit kertovat rakentajistaan. Kun katsomme minkälaisesta kodista maahamme ihmisiä tulee, tiedämme minkälaiseksi he maatamme tulevat muuttamaan ja yhteiskuntaamme muovaamaan.

 • Plääh

  Vastaa

  Globalistien tavoite on juurikin muuttaa Euroopan maat kehitysmaiksi matujen avulla ja miljardikuppausten ym. terroripykälien (vihersiirtymä ym)

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Näitä on joka paikassa. Järki palaa takaisin eläkkeellä. Siihen asti ollaan isolla palkalla mukavassa työssä hiljaa.

  • Näitä riittää

   Vastaa

   Tätä minäkin olen aina ihmetellyt. Silloin kun olisi aika ja paikka vaikuttaa asioihin niin silloin pidetään suu tiukasti kiinni eikä tehdä mitään. Mutta kun päästään eläkkeelle tai vaihdetaan virkaa niin kyllä sen jälken ollaan suuna-päänä nuita haukkumassa ja tuomassa itsestään selvyyksiä esille ”paljastuksina”.

   Tämä sama on ollut politikkojenkin tapana Suomessa aina ‑80 luvulta lähtien. Ja kansankin pitäisi pikkuisen herätä ajattelemaa sekä ymmärtämään tätä poliittista teatteria.

   Ehkä parhaana esimerkkinä Suomen talouden suurimpia vahinkoja aiheuttanut Mauno ”Kyllä se siitä” konklaavi Koivisto. Heti kun jäi pois virastaan niin kyllä sen jälkeen oli muita haukkumassa ja ohjeita antamassa. Mutta siihen asti teki peruuttamatonta vahinkoa Suomen kansalle ja valtiolle. Mm. niiden 115 000 yrittäjä itsemurhat ovat Maunon harteilla. Siellä jossain missä nyt lieneekään.

 • TT

  Vastaa

  Ranskalaiset ovat vain kateellisia, koska kaikki tuottavat ja sivistyneet neekerit ja ählyt ovat siirtyneet tai siirtymässä Suomeen. Seuraava hallitus, josta BTW persuja ollaan taas heivaamassa ulos, tuottaa näitä himottuja kultamunia maahan sadoin tuhansin.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Vaikka Persut menisivät/pääsisivät hallitukseen, mitä väliä sillä on?
   Eivät he pysäytä väestönvaihtoa, he vain hidastavat sitä ja pelaavat aikaa, sama äänestäjien kusettaminen jatkuu.
   Pitää ottaa huomioon se tosiasia, että Persujen politiikassa suomalaisuus ei ole sidottu rotuun.
   Persut myös äsken ilmoittivat, että ”Suomi kuuluu Euroopan Unioniin.
   Perussuomalaiset hyväksyvät tämän”.

   Jos joku odottaa tuolta takkia jatkuvasti kääntävältä globalistipuolueelta edelleen jotain, niin täytyy olla todella sinisilmäinen idiootti.

 • Pekka j

  Vastaa

  Juuri näin! Kun ollaan virassa (hyvällä palkalla) niin myötäillään poliitikkojen toimintaa, vähätellään varoittavia. Heti kun eläke alkaa juosta, niin alkaa tarinat muuttua. Tällaista on näkynyt myös Suomessa, virassa olevat poliisikomentaja ei näe ongelmaa, on vaan huolestunut, kun eläke alkaa niin muistelmat on ihan erilaista juttua, ei voi moraalista puhua.

 • Pitsi

  Vastaa

  Perussuomalaiset fanittavat monikulttuurisuutta, kunhan ne eivät ole hirveitä muslimeja. PS:n riveissä kelpaa musta mies/nainen tai thaimaalainen nainen. Taitaa PS:ssa olla oikein ennätysmäärä kehitysmaalaisen naisen naineita miehiä lukuun ottamatta Tynkkystä verrattuna suvakkipuolueisiin, joiden edustajat ovat menneet naimisiin valkoisten kanssa ja jopa valkoisia lapsia on syntynyt liitoissa.

 • Missä viipyy isot vastamainos kampanjat

  Vastaa

  Onko todella niin että Suomesta ei löydy ihmisiä jotka ovat valmiita laittamaan rahaa suuriin, näkyviin vastamainos kampanjoihin.

  Suomessa on kymmeniä tuhansia miljonäärejä. Ei näytä kiinnostavan oman maan pelastaminen.

  On saatava pyörimään isot TV mainokset tyyliin:
  Nyt loppu ilmastohuijaukselle!
  Ruoka ei lopu maailmasta.
  Eurooppa eurooppalaisille, Afrikka afrikkalaisille.
  Ei Suurta Nollausta! Ei Maailman Talousfoorumia!
  Ei koskaan enää terveystyranniaa! Syylliset vankilaan!

  Tällaiset isot mainokset pyörimään TV kanaville ja näyttötauluihin moottoriteiden varsille.

  Tähän tarvitaan rahaa ja sitä löytyy lukuisilta miljonääreiltä Suomessa. 

  Myös nettiin pyörimään näyttäviä vastamainos kampanjoita.

 • Rikollisen eliitin metkut

  Vastaa

  Missä muuten se Ukrainan sota riehuu?

  Kun ei missään näy kuvia tai videoita haavoittuneista? Sotasairaalat ja kenttäsairaalat täynnä haavoittuneita. Missä?

  Ei tilannekuvia tai videoita taistelukentältä.

  Stillkuvaa missä soi ilmahälytyssireeni jossain. Missä?

  Miljoonat sotapakolaiset. Missä?

  Missä on ihmisten ottamat kuvat ja videot?

  Kun hakukoneeseen laittaa hakusanaksi ukraine warfootage tulee vain iso määrä jotain epämääräisiä The Sun juorulehden videoita.

  Ei ole tarkoitus vähätellä sodan kärsimyksiä, mutta ensin pitäisi saada vähän tuntumaa ja tietoa itse sodasta.

  Ei sotasensuuri niin tiukka voi olla että mitään ei näytetä.

  Alkaa haiskahtaa…

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Tähän aikamme suurimpaan ongelmaan on hyvin suorasukaisen yksinkertainen ratkaisu, myös täällä kotisuomessa.

  Homman toteuttaminen ei vaadi muuta kuin yhden asialle omistautuneen, valovoimaisen, periksiantamattoman, rautaisen tahdon omaavan ja tarmokkaan tekijän, jolla on erinomaiset puhujan lahjat. Loppu hoituu sitten omalla painollaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ranskahan ON kehitysmaa 👻👻

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi