Britannia: Neljä ”alaikäistä” afgaania pidätettiin epäiltynä 15-vuotiaan tytön raiskaamisesta

Epäillyt ovat "yksin saapuneita pakolaislapsia," eli mahdollisesti jo aikuisia.

Väestönvaihto

Alaikäisiksi luokiteltuja turvapaikanhakijoita Iso-Britanniasta. Kuvan alaikäiset turvapaikanhakijat eivät liity uutiseen.

Neljä afgaania on pidätetty Iso-Britannian Doverissa epäiltynä 15-vuotiaan tytön raiskaamisesta paikallisessa koulussa. Epäillyt kävivät samaa koulua uhrin kanssa.

Raportoinnin mukaan ”pojista” kolme oli pitänyt tyttöä aloillaan ja vahtineet ympäristöä yhden raiskatessa tätä. He pääsivät vapaaksi rikostutkinnan ajaksi takuita vastaan. Lähde ei mainitse heidän takuidensa maksajaa, mutta todennäköisesti ne kustannettiin veronmaksajien rahoilla.

Epäillyt ovat iältään väitetysti kolmentoista ja kuudentoista ikävuoden väliltä ja tulivat maahan lautalla kanaalin yli viime vuonna ”yksin saapuneina pakolaislapsina,” eli he saattavat jo olla todellisuudessa aikuisia miehiä.

Lähde: Express

Afgaanit Britannia Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Turvapaikanhakija Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Ehkä takuut maksoi juutalisten pakolaisjärjestö HIAS, joka taitaa saada rahansa veronmaksajilta, kun maan ja rodunpetturi hallitukset antavat HIAS:kselle verorahoja. Tähän asiaan pitäisi puuttua.
  Aikoinaan juutalaisten lehdessä hakehilassa oli tälläinen juttu, mutta he ovat itse sen senruroineet myöhemmin.
  Sensuroitu linkki:
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
  Ote linkissä olleesta jutusta:
  ‑Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustus toimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi