Miltei kaikki rikollisuus kasvoi Ranskassa viime vuonna – Samalla maahanmuutto on ennätyslukemissa

Ranskan valtionjohto uskoo edelleen monikulttuurisuuden olevan rikkaus.

Väestönvaihto

Ranska on kirjannut merkittäviä lukemia rikosten kasvuun viime vuodelta murtojen, varkauksien ja seksirikosten määrän kasvaen kaksinumeroisilla luvuilla sisäministeriön julkaisemien tilastojen mukaan.

Autovarkaudet suorastaan nousivat pilviin, kasvaen 30,3 prosentilla. Kotiväkivalta kasvoi 16,9 prosenttia, ryöstöt 13,7 prosenttia, seksirikokset 11,4 prosenttia ja murrot 11,3 prosenttia.

Myös murhat ja huumerikokset kasvoivat. Ainoastaan väkivaltaiset ryöstöt jostain syystä laskivat 3,9 prosenttia.
Ranskan vankilat ovat tupaten täynnä ja valtion ratkaisu tähän on vapauttaa alle kahden vuoden tuomioita istuvat rikolliset 3 kuukautta etuajassa. Samalla tilastojen mukaan neljäsosa vangeista on ulkomaiden kansalaisia, eikä tähän lukuun ei tietenkään ole laskettu kansalaisuuden omaavia rotumuukalaisia

Ranskaan saapui ennätysmäärä laittomia ja laillisia maahanmuuttajia viime vuonna ja tilastojen mukaan puolet rikoksista Pariisissa on ulkomaalaisten tekemiä. Presidentti Emmanuel Macron itsekin myönsi asian olevan totta mutta ei siltikään suostunut myöntämään yhteyttä maahanmuuton ja kasvaneen turvattomuuden välillä.

Lähde: Remix

Emmanuel Macron Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Toksoplasmoosin vaikutus

  Vastaa

  Mitä muuta voi olettaa kansakunnalta joilla arviolta 80% on aivoissa toksoplasmoosi? Kissan haju saa hiiren seksualiset halut heräämään ja se hakeutuu kissan luo. Niin että, himot ne on hiirelläkin.

 • Teemu

  Vastaa

  Yle taas vauhdissa. ”Laura Hallamaan kolumni: Oppimistulokset heikkenevät – jokainen opettajia kuunnellut tietää syyt. On hölmöä väittää, ettei oppimistulosten heikkenemisen syitä tiedä kukaan, kun kasvatusalan ammattilaiset näkevät syyt päivittäin, kirjoittaa Hallamaa.”

  https://yle.fi/a/74–20016263

  Etsi sivulta ”maahanm”: 0 osumaa. Jep, jep. Nyt on mielenkiintoista seurata myös Turkin tilannetta. Mittava maanjäristys antanee Yleltäkin säälipisteitä Turkille? Päivää ennen järistystä Ylen linja oli vielä tämä: ”Turkki uhittelee”, ”Turkki ajaa omaa eikä NATO:n etua” ja ”miksi Turkki aiheuttaa päänvaivaa niin monelle”.

  • Topi

   Vastaa

   Samalla ihmetellään miksi Eesti pärjää paremmin ja ohittaa Suomen. Käykää Tallinnassa. Katsokaa helsinkiläisten koulujen luokkakuvaa ja verratkaa sitä tallinnalaisiin. Siinä vastaus. Ruotsissa ja Ranskassa ihmetellään rikollisuutta. Kuka niitä ihmettelee? Ei kai kukaan niin tyhmä ole, että tarvitsisi oikein ihmetellä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi