Italia: Pääministeri Meloni lähettää pakolaiset vasemmistolaisiin kaupunkeihin – vasemmisto raivoissaan

Italiassa kansalliskonservatiivinen pääministeri Giorgia Meloni on päättänyt ohjata maahan saapuvat pakolaiset vasemmistolaisten hallitsemiin kaupunkeihin, mikä on raivostuttanut vasemmistoa, vaikka heidän mukaan monikulttuurisuus on rikkaus ja voimavara.

Väestönvaihto

Maassa on vastikään viilattu niin sanottuja meritakseja koskevia lakeja uuteen uskoon. Meritaksit ovat kulttuurimarxistien pyörittämiä laivoja, jotka keräävät laittomia tunkeutujia Välimereltä talteen ja tuovat nämä Euroopan mantereelle nauttimaan ilmaisesta ylläpidosta.

Uusi laki hankaloittaa laivojen toimintaa. Uusi laki mahdollistaa meritaksien sakottamisen sekä laivojen takavarikoinnin tiettyjen ehtojen täyttyessä. Laivojen on myös suunnattava jokaisen ”pelastustehtävän” jälkeen takaisin Italian satamaan, mikä hidastaa laivojen toimintaa merkittävästi. Viranomaiset myös ohjaavat niitä pohjoisemmaksi niiden kaupunkien satamiin, joissa on vasemmistopormestari. Tämä edelleen hidastaa toimintaa ja vähentää afrikkalaisten määrää.

Vasemmistolaisen demokraattipuolueen mukaan uudet toimet ovat ”rankaisevia”, vaikka näin ”pakolaisten” ei tarvitse maleksia viikkokausia laivoissa vaan he pääsevät nopeammin satamaan.

Italian sisäasiainministeriön alivaltiosihteeri Wanda Ferro toteaakin vasemmistolaisten tekopyhään itkuun, että että ”kukaan ei järkyttynyt, kun samat alukset pitävät siirtolaisia merellä viikkokausia odottamassa, että ne ottavat lisää uusia siirtolaisia kyytiin”.

Lähde: Kansalainen

Giorgia Meloni Italia Kulttuurimarxismi Laiton siirtolaisuus Monikulttuurisuus Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Suomessakin voisi ohjata kaikki matut jollekin täysin vihervassarien hallitsemalle kaupungille. Tampere on varmaan yksi. Sitten pitäisi ottaa äänioikeus kaikilta siellä asuvilta vaaleissa jotka koskettavat koko muuta maata. Saisivat asua keskenään onnelassa.

  • Tamperelainen

   Vastaa

   Ei Tampereelle. Pitäköön Helsinki omansa. Se voidaan tulevaisuudessa eristää muusta Suomesta kun neekeröinti lähtee käsistä.

   • GLGL

    Vastaa

    Helsinki, Tampere. Turku, kukin vuorollaan on syyllinen täysin todellisuudesta irtautuneeseen, Suomea upottavaan yhteiskuntapolitiikkaan. Suomen oma Bermudan kolmio.…

  • Nimetön

   Vastaa

   Suomessa ohjataan jo kaikki Helsinkiin ja hyvä niin.

 • otto suni

  Vastaa

  Siirtolaiset ovat vain saapuneet Eurooppaan jotta voitaisiin suorittaa Goudenhove-Kalergin suunnitelma uudesta euroopalaisesta ihmisestä. Punti siemeniä täynnä olevat nuorte mihet saapuvat satojen tuhansien määrinä Eurooppaan ja muuttavat yhteiskunnat likaviemäreiksi!

  Suomen edustajana Sanna Marin on juuri nyt Davosissa ottamassa vastaan uusia ohjeita Swabilta jotta Suomi saadaan mahdollisimman nopeasti tuhotuksi. Erdoganin vastaiset toimet Ruotsissa ovat onneksi estämässä Natoon liittymisen ilmeisesti myös Suomelta, joten ehkä kantaväestölle avautuu pieni mahdollisuus vielä selviytyä!

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Italian naisMeloni on tyypillinen nainen. Ei lopeta mamuhyysäystä vaan matut asutetaan vasemmistokaupunkeihin. Ei mitään apua koska niihin ne siirtyy kuitenkin. Helsinkeihin.

 • Plääh

  Vastaa

  Matuvyöryn tukemisen lisäksi Meloni on jäädyttänyt EU:n aseavun Ukrtainalle. Tämä on aamun tuore uutinen. Valaipuheista huolimatta Putinin kätyri

 • S.K.

  Vastaa

  Taitaa Italiassa olla sama vaiva kuin Suomessakin eli ihan sama ketä äänestää, niin ongelmien syytä ja aiheuttajaa ei korjata. Täällä meillä sairaanhoitoala pyysi tänään 700 000 000 euroa. Tuli budjettikumileimasimilta heti kieltävä vastaus. Vastatarjous oli siis 0 €. Ensi kerralla olkaa fiksuja ja pyytäkää Afrikkaan johonkin ”ekoprojektiin” 1 400 000 000 euroa ja aivan varmasti saatte sen. Viekkautta ja vääryyttä kehiin vain.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi