EU aikoo lähettää tuhansia laittomia siirtolaisia Puolaan

Euroopan unioni on jo pitkään yrittänyt saada rotumuukalaisia etnisesti homogeeniseen Puolaan.

Väestönvaihto

Laitonta maahanmuuttoa pitkään vastustanut Puola pakotetaan lähitulevaisuudessa Euroopan unionin toimesta vastaanottamaan tuhansia laittomia siirtolaisia.

Päätös liittyy siihen, miten Puolaan onnistui pääsemään laittomia siirtolaisia Valko-Venäjän työnnettyä niitä väkisin Puolan rajan yli hybridisodankäynnissään EU:ta vastaan (1, 2, 3) . Puolaan tunkeutuneet siirtolaiset eivät jääneet Puolaan, vaan hakeutuivat muihin EU-maihin, mutta nyt EU vetoaa parlamentissaan päätettyihin sopimuksiin, jonka mukaan muilla EU-mailla on oikeus lähettää Puolan kautta heille tulleet maahantunkeutujat takaisin Puolan ongelmaksi maan oltua ensimmäinen EU-maa, jonka kautta siirtolaiset tulivat Eurooppaan.

Saman sopimuksen perusteella muilla EU-mailla olisi ollut oikeus lähettää siirtolaiset takaisin Kreikkaan, jonka kautta vuoden 2015 pakolaiskriisin aikana tulleet maahantunkeutujat saapuivat Eurooppaan. Näin ei kuitenkaan silloin tehty.

Lähde: Remix

Euroopan unioni Puola Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Puolalaiset hoitaa itse tämän ongelman. Pakoloisille tuskin jaetaan avustuksia avokätisesti ja toinen asia on se että Puolalainen mies hoitaa mamun jos se aiheuttaa ongelmia. Siellä ei ole suvakkeja.

    • p.grandell

      Vastaa

      pitää hyvin paikkaansa, tunnen monta polakkia, seurustellutkin kauniin puolalaisen daamin kanssa, siellä ei yön-timpat ja karva-ranteet hillu, ei varmasti.…tossa taas näkee samperin eu.n demokratia, ihan nasse touhua, itsenäisiin valtioihin pukataan ###### kuten suomeenkin, hullu sisäministeri vaan että on pakko? ei ollut mikään pakko, linnaan pitäisi tuollaiset poliitikot pistää…samoin hs. ja muut puniikki lehdet..samoin ylen antamat oksennukset pukkaa propista yötä päivää.…ziisus tätä maailman menoa.…

  • Puola

    Vastaa

    Uskon, että puola kyllä suojelee rajojaan tunkeutujilta, teki eu mitä hyvänsä.

    • Jari

      Vastaa

      Ei suojele Puola itseään, kuten ei ole suojellut tähänkään asti. Samassa EU-laivassa olemme kaikki: siellä ovat ex-jugot, siellä on Unkari, siellä on Ukraina, siellä on Puola. Kaikki me polvistumme feminismille, George Floydille, superflunssalle, homomarsseille jne. Jos emme polvistu, niin ei tule enää korkovelkarahaa ja tulee entistäkin enemmän afrikkalaisia, lähi-itäläisiä ja aasialaisia. Ja kukaan ei tee, ei ole tehnyt, eikä tule tekemään asialle yhtään mitään, sillä mitään asialle ei voi tehdä – ei nyt eikä koskaan.

  • pöh

    Vastaa

    On täysin selvää että ”valkoiset eurooppalaiset” yritetään tuhota.
    Kyseessä on kansanmurha, joku holokausti jää kauaksi taakse,
    Yksi osa tätä on se, että USA:sta on levinnyt ajatus että kaikki valkoiset on jo syntyessään rasisteja, mitään merkitystä ei ole silläkään että suomalaisilla ei ole ollut siirtomaita, emmekä ole ketään alistaneet, vaan itse asiassa täysin toisinpäin.
    Mutta valkoisen ihonvärin takia me ollaan syyllisiä kaikkeen pahaan maailmassa.

    • Virva T

      Vastaa

      Niin ja koko holokausti on ihan yhtä ”todellinen” kuin joulupukki, toisin kuin meneillään oleva valkoisten kansanmurha. 

      Juutalaistoimijat aloittivat valkoisten kansanmurhan jo Neuvostoliitosta kommunistisen vallankumouksen aikaan; Euroopassa Saksasta 2. Maailmansodan aikaan ja hiljaa hivuttautuivat Yhdysvalloissa muuttamaan maahanmuuttolakeja. Alunperin kansalaisuus oli varattu vain ”vapaille valkoisille henkilöille”, joka omaa ”hyvän luonteen” ja johon sisältyi myös ”hyvä moraalinen luonne”, kunnes juutalainen Emmanuel Celler sai muutettua maahanmuuttolakia niin, että portit avattiin kehitysmaiden elukoille.

  • Ei liian myöhäistä

    Vastaa

    Ei kai vieläkään ole liian myöhäistä palauttaa matuvyöryn tulosta. Väärin perustein haettu pakoloistatuskin olisi peruutettavissa. Ja kun lopettaa ilmaisen rahan jakamisen niin kyllä ne koloistaan tulee kyselemään rahojen perään. Ja sitten ne saakin kiinni palautusta varten.

    • Jari

      Vastaa

      Pakolaisstatus? Suomeen voi marssia ilman mitään matkustusasiakirjoja tai dokumentteja henkilöllisyydestäsi. Marssit vain sisään Kelaan ja loppuelämäsi on turvattu. Ei täältä ketään poisteta. Maassa saa olla voikka sinulla ei olisi lupaa siihen tai sinut olisi ”karkoitettu”.

  • Suomimies

    Vastaa

    suksikoot takaisin Afrikkaan tai lähi-itään ei tarvi tänne tulla.

  • Plääh

    Vastaa

    Eivät pysy Puolassa, vaan karkaavat takaisin. Kuinka näillä kansanmurhaajilla edes olisi halua mihinkään karkotuksiin? Tämä on jotain silmänlumetta ja näytösluontoista puuhastelua tai sitten lapsekas yritys mokuttaa Puolaa.

    Väestnvaihto ja valkoisten tappaminen esim. rokotteilla on näiden marionettien pyhin asia. Sille urrataan kaikki maailmanhallinnon käskyttäminä

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi