Kansallismieliset vartioivat Puolan ja Saksan rajalla estääkseen laittomien maahantunkeutujien aaltoa

Kansallismieliset partioivat rajalla, koska Valko-Venäjältä lähetetään Puolaan laittomia maahantunkeutujia.

Väestönvaihto

Liettuassa niin viranomaiset kuin myös kansalaisaktivistit ovat alkaneet torjua siirtolaistulvaa.

Saksassa kansallismieliset partioivat Saksan ja Puolan vastaisella rajalla laitonta tunkeutuja-aaltoa vastaan. Poliisi hajotti viikonlopun aikana noin 50-päisen partiojoukon.

Joukolta takavarikoitiin kaasusumuttimia ja pamppuja, jotka tosin ovat lupavapaita kantaa mukana Saksassa, toisin kuin Suomessa. Ainakin osa ryhmästä kuuluu paikalliseen Der Dritte Weg ‑puolueeseen.

Kansallismieliset partioivat rajalla, koska Valko-Venäjältä lähetetään Puolaan laittomia maahantunkeutujia. Läpi päässeet eivät ole huonojen sosiaalietuuksien Puolaan jäämässä, vaan he siirtyvät sieltä esimerkiksi Saksaan mahdollisimman pikaisesti.

Loppukesästä suomalaisia kansallismielisiä osallistui Baltiassa rajapartiointiin. Partisaani kertoi tuolloin heidän päässeen myös estämään tunkeutujien vyöryä.

Lähde: MTV Uutiset

Aktivismi Der Dritte Weg Kansallismieliset Kansallismielisyys Maahanmuutto Politiikka Puola Rajavalvonta Rotu Saksa Suora toiminta Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Der Dritte Weg on todella aktiivinen kansallismielinen puolue, heille täydet pisteet toiminnasta.
  Viranomaiset pystyisivät estämään tämän laittomien vyöryn, mutta heidän tahtotilansa toimia eurooppalaisten parhaaksi tiedetään kyllä, joten se tehtävä tulee yhä enemmän ja enemmän kansalaisten suoritettavaksi.

 • CS Rules

  Vastaa

  Saksassahan saa ostaa ihan marketeista vanhaa kunnon CS:ää. Siitä kun antaa suihkauksen 400ml pullosta niin pallean toiminta pysähtyy heti. Eikä siinä paljoa hötkytä ennekuin on mantu tarpeeksi kauas. Ja joissain tapauksissa riisuttu päälysvaatteet pois.

 • TT

  Vastaa

  Saksa on henkisesti sairas ja täysin menetetty eurooppalaisten itsetuhomaa, mutta on hienoa kuulla poikkeuksista. Täydet pisteet Der Dritte Wegin jäsenistölle. Saksassa kaikki aito ja muutoshakuinen poliittinen toiminta on erittäin vaarallista. Ilmeisesti kohta Suomessakin, jossa globalistinen totalitarismi koko ajan voimistaa otettaan.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Berliini oli täysin vasemmistolainen kaupunki 20-luvulla. Rappio siirtyi natsien takia 60-luvulle. Eli rappiokehitys siirtyi 30 vuotta. Jos Hitler olisi ollut viisas ja sotimatta natsit olisi vieläkin nykypäivää. Hyökkäys Venäjälle täysin järjetön. Stalinilta putosi piippu suuta. Ranska saapui Berliinin olympialaisiin 1936 oikea käsi koholla. Ja Hitler hyökkäsi sinne ensimmäisenä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi