Eritrealainen puukotti kuoliaaksi kouluun matkalla olevan lapsen Saksassa – yritti tappaa toisenkin!

Tekijä on maleksinut Saksassa veronmaksajien laskuun vuodesta 2016 lähtien.

Väestönvaihto

Saksan Illerkirchbergin kaupungissa koettiin hiljattain järkyttävää rotumuukalaisväkivaltaa, kun 27-vuotias maahantunkeutuja Afrikan Eritreasta tappoi 14-vuotiaan tytön ja yritti myös tappaa tämän 13-vuotiaan ystävän.

Tyttö ja tämän ystävä olivat menossa koulubussin luo, kun musta yhtäkkiä tuli heidän luokseen ja puukotti 14-vuotiasta vatsaan. Myös 13-vuotias haavoittui vakavasti mutta selviytyi hengissä.

Tappaja oli saapunut Saksaan vuonna 2016 Euroopan pakolaiskriisin ollessa pahimmillaan. Verityönsä jälkeen musta oli paennut vastaanottokeskukseen, missä tämä majaili.

Lähde: Remix

Eritrealaiset Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Saksa Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva väkivalta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Poliitikoilla on verta käsissään.
  Tätäkin tapahtumaa yritetään varmasti selitellä klassisilla ”yksittäistapauksilla”, ”vakavilla mt-ongelmilla” ja ”näköalattomuudella”, eikä todellakaan puhuta asioista niiden oikeilla nimillä?
  Kuinka kauan tällaista menoa meinataan katsoa, montako uhria pitää vielä tulla?

 • TT

  Vastaa

  Saksalaiset ovat nahjuksia, jotka ansaitsevat kaiken sen alistumisen, johon heidät on aivopesty. Saksa on paska maa ja kansa on kelvotonta. En sure. Angela Merkel on petturi, joka on pettänyt oman kansansa ja myös Euroopan turvallisuuden, koska ei koskaan aikonut(?) taivuttaa Ukrainaa hyväksymään Minskin sopimuksia, joita oli mukana neuvottelemassa. Samalla hän kuitenkin totutti saksalaiset halpaan venäläiseen kaasuun, mitä virtasi idän kaasuputkien kautta. Merkelin kaudella Saksasta tuli ulkopoliittinen hiiri, joka antaa persettä kaikille. ei pysty suojaamaan etujaan ja suostuu kaikkiin mahdollisiin nöyryytyksiin. Kansalle tämä kuitenkin kostetaan kovalla poliisivaltio-otteella ja matutuksella.

  • Plääh

   Vastaa

   Saksalaisethan on ainoa kansa, joka pani vastaan tätä kehitystä. Heidät pantiin maan rakoon aivopestyjen muiden maiden kansojen ansiosta, jotka ovat aina alistuneet eivätkä koskaan ole yrittäneet kapinoida. Vaikkeivat mitään tuollaista rajua löylytystä ole saaneetkaan

 • Topi

  Vastaa

  Ei näille mitään voi. Nämä teot kuuluvat EU-Saksaan ja EU-Suomeen. Näistä voi vain kirjoittaa uutisia, mitään muuta ei voi tehdä.

 • Timo Juhani Jokela

  Vastaa

  Tuollaiselle nollatoleranssi. Hyökkää lapsen kimppuun surmaten tämän? Ei ole mitään puolusteltavaa. Suomeen pitää säätää stop the Soros lakeja Unkarin tapaan jotta tämä hulluus saadaan kitkettyä.
  Nuoren omaisille ja kavereille aiheutuu loputin suuri suru tämän todella ikävän ja valitettavan tapauksen johdosta. Meillä on pian 14 v. tyttö kotona enkä voi mitenkään käsittää tätä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi