Britannia: Kolmasosa kanaalin ylittävistä ”turvapaikanhakijoista” albaaneja

Albaanirikolliset hallitsevat Iso-Britannian kokaiinikauppaa ja ovat maan vankiloiden suurin ulkomaalaisten ryhmä. Tilastojen mukaan kolmasosa Iso-Britanniaan tänä vuonna kanaalin yli veneillä saapuneista "turvapaikanhakijoista" on ollut albanialaisia. Joinakin päivinä albaanit ovat olleet jopa neljä viidesosaa maahantunkeutujasta.

Väestönvaihto

Kanaalista poimittuja albaaneja matkalla vastaanottokeskuksena toimivaan hotelliin makoilemaan britannialaisen veronmaksajan laskuun ennen rikollisuran aloittamista.

Albaanien osuus turvapaikanhakijoista on noussut hätkähdyttävästi viimeisen kahden vuoden aikana, vaikka Albaniassa ei ole sotaa. Vuonna 2021 albaanit kattoivat vain kolme prosenttia saapuneista, kun taas vuonna 2020 he kattoivat vain prosentin.

Albaanien rikollisjengit ovat jo vuosia hallinneet Iso-Britannian kokaiinihuumekauppaa ja albanialaismiehet saapuvatkin maahan tehdäkseen rikollisuralla helppoa rahaa. Aiemmin albaaniturvapaikanhakijoiden on havaittukin katoavan vastaanottokeskuksina toimivista hotelleista luksusautojen kyydissä ”omaisten” haettua heidät.

Lähde: Daily Mail

Albaanit Britannia Huumekauppa Monikulttuurinen rikollisuus Rappiokulttuuri Rikos Turvapaikanhakija Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Vapaan liikkuvuuden loisteliaita esimerkkejä ja onhan meillä Suomessa myös näitä ”kultamunia” mummojen pullan tuoksuisia hetkiä varten.

 • TT

  Vastaa

  Englanti ei ole maa, vaan syöpäpesäke.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Olen käynyt kerran Albaniassa 10 vuotta sitten. Koko maa yksi rikollisuuden pesä. Joka puolella oli keski-euroopasta varastettuja autoja. Ainoa maa jossa minut on yritetty ryöstää liikennevaloissa seistessä. Suomenkin albaanit lähes kaikki rikollisia. Tulivat tänne kosovolaisina pakolaisina, mutta albaaneja ne on kosovonkin väestö.

  • Ketku

   Vastaa

   Eikö olekin ihmeellistä kun Suomen päättäjät eivät tiedä sitä että tänne tulee etupäässä rikollisia ja loisia, saattaapa seassa olla muutama terroristikin.

 • juha II

  Vastaa

  Englantiin on tunkenut myös ”ukrainalaisia” pakolaisia, jotka olivat ”habitukseltaan” liki turbaanipäitä. Eräs omatoimi toimittaja meni haastattelemaan pakolaiskeskuksen pihamaalle näitä ja jokainen sönkötti olevansa ”ukrainasta”. Pian paikalle tulikin pol.iisin kloppi rähjäämään ja ajamaan englantilaismiestä pois. Taisipa virkaintosuuksissaan kirjoittaa vielä sakotkin moisesta ”epäjärjestyksen” aiheuttamisesta! Kieteellä on maailma, mutta mitäpä muutakaan globalistitkaan itsekkään ovat.

 • Nimetön

  Vastaa

  Britannia on hyvä esimerkki siitä, miten voidaan väestönvaihtoa viedä pitkälle ilman, että kansa reagoi mitenkään.
  Suurin saavutus mihin britit pystyy, on jalkapallofanien keskinäiset tappelut kännissä, kun samaan aikaan rotumuukalaiset pyörittää pedofiilirinkejä ja pienet lapset ovat kärsijöinä.
  Britanniaan voisi samantien vyöryä parikymmentä miljoonaa tulijaa Afrikasta ja Lähi-idästä, silti britit jatkavat samojen poliitikkojen äänestämistä.
  Suomessakaan ei parane heille naureskella, täällä on vähintään yhtä tyhmää sakkia.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Jos näät Albaaneja sano niille ”Jebe sam ti majku shqiptar!” tai ”Jebem li ti muslimansko seme bolesno, pizko prodana muslimanska obesim ti sze vivo!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi