”Tällä tulee olemaan seurauksia!” – Ranskan ulkoministeri uhkailee maahanmuuttovastaista Italiaa

Ranskan monikulttuurisuusfanaattinen ulkoministeri haluaa itse päättää Italian maahanmuuttopolitiikasta.

Väestönvaihto

Ranskan ulkoministeri, Catherine Colonna, varoitti Italian uutta hallitusta sanoen, että siitä tulee ”koitumaan seurauksia” jos maa jatkaa aloittamaansa tiukkaa maahanmuuttopoliittista linjaa, joka estää maahantunkeutujia kuljettavia laivoja saapumasta Italian satamiin.

Viime viikkoina ”hyväntekeväisyysjärjestöjen” maahantunkeutujia Välimereltä poimivat laivat eivät ole enää saaneet päästää kaikkia ”merihädästä pelastamiaan” tunkeutujia maihin, vaan Italia ottaa nykyään vastaan ainoastaan naisia, lapsia ja sairaita. Loput joudutaan kuljettamaan toisiin maihin.

Colonna ei kertonut, mitä seurauksia Italialle tulee koitumaan jos se jatkaa tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaansa.

Lähde: Remix

Italia Maahanmuutto Ranska Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tälläinen akka saa vihotella ollessaan Macronin ministeri. Italian Meloni toimi täysin oikein ja oli ilo katsoa Melonin puhe kun hän kepitti poliiittisia vastustajiaan näillä elintasosiirtolaisten puolustamisella!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Niin että kokonaan toisen maan ulkoministeri menee uhkailemaan toisen valtion päättäjiä? Voi terve.
  Eikö ihmiset nyt jumalauta jo nää, että tätä joko EU-touhua pyörittää eurooppalaisvastainen eliitti pyrkimyksenään tuoda mittavia määriä rotumuukalaisia Eurooppaan, tämän ”demokratian” keskiössä häärivät tietenkin sionistit.

 • p.grandell

  Vastaa

  ottakoot sitten ranskaan kyseiset merihätäläiset. ranskahan on paska maa,siellä ei ole enään kohta ainuttakaan fransmannia, kaikki ovat 3 maitten loisia..sinne vaan kaatopaikalle, pariisikin on kuin joku alkuasukas kylä..mikä kumman vimma noilla batiikkinoidilla on että pitää miehittää koko saamarin eurooppa noilla ###### muuten kun sieltä libyan rannikolta jossa itsekkin olin merirosvotorjunnassa, niin merihädässä olevia voinut viedä turvallisesti takaisin kotisatamaahansa, vaan ei roudata eurooppaan? businesta on, firma missä minä kin olin merirosvo torjuntaa meni nurin, rupesivat sitten roudaa näitä ”hätäläisiä” voihan nenä, money talking.….

 • Salomon

  Vastaa

  On mielenkiintoista kun näkee näitten ihmisten pärstävärkit. Sen haistaa jo mikä on meininki.

  • Ketku

   Vastaa

   Karmeen näköinen harppu.

 • Teemu

  Vastaa

  ”Italia ottaa nykyään vastaan ainoastaan naisia, lapsia ja sairaita”

  Eli mikään ei ole muuttunut. Kaikki jatkuu aivan normaalisti ja Italia hukutetaan jatkossakin nuoriin mustiin ja lapsiin, jotka ovat suunnitelman etenemiselle se kaikista tärkein asia. Myös naiset, jotka jokainen synnyttävät neljä lasta Italiassa, tulevat muuttamaan italialaiset vähemmistöksi omassa maassaan vain kolmen sukupolven aikana. Loput maahan otettavat ovat sitten merihädästä pelastettuja sairaita eli nuoria miehiä. Italia on täysin sionistien hallussa. Mikään ei ole muuttunut eikä tule muuttumaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Eli ei mitään uutta auringon alla, hiukan vaan vähän muodon vuoksi rajoitellaan. Vielä sen lisäksi Meloni lähettelee vaan lisää aseita Ukrainaan joka vaan pitkittää sotaa.

 • Mitä se tolle sekasikiölle kuuluu

  Vastaa

  Toi ämmähän on ihan jonkun Neanderilaisapinan näkönen. Varmaan myös vähintään puoli juutal0inen. Ei tota mielisairautta mikään muu selitä.

  • JoodeJoode

   Vastaa

   Epäilen, että colonna tarkoitti ”seurauksilla” apinarokkoa joka näyttäisi hänellä itsellään olevan. Ainakin ulkonäön perusteella, aivotoiminnasta puhumattakaan.

 • unobirra

  Vastaa

  nikkelihalvaus tolle hupakolle suotakoon.

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Ohjatkaa ne laivat sitten Italiasta suoraan Saksaan. Ottakoot vastaan ja seurauksia tulee mikäli ei kelpaa.

 • Vitun vittuuntunut

  Vastaa

  Eihän Ranskakaan niitä matuja itse kaikkia ota, vaan vetoaa ”taakanjakoon” (ihme, että myöntävät matut taakaksi), minkä johdosta näitä kultamunia ropisee Suomeenkin:
  Tälläinen valtioveuvostolle lähetetty valmiuspyyntö on tehty:
  https://valtioneuvosto.fi/paatokset/paatos?decisionId=0900908f807f20ba

  Nyt vaan kävi niin, että fransmannit ryssivät koko tapauksen ja tulijat katosivat vokiksi muutetusta lomamajoituksesta eikä näin ollen taakkaakaan ilmeisesti päästä jakamaan – tällä kertaa.

 • juha II

  Vastaa

  Mikäs tuon näköisellä akalla on haittamaahanmuuttoa puolustaa. Mutta kun minä näen Meloonin. Jalkani ovat heti setsuutria!!! Ja kun hän laskettelisi ansaisemiani madonlukuja. Ymmärtäisin joka sanan!

 • Ketku

  Vastaa

  Ämmässähän on samaa näköä kun kun siinä valitunkansan taksiuudistajassa jonka uudistukset meni ihan perseelleen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi