Uusi rasismin muoto: ”Äänentasorasismi”

Jos valkoiset eivät pidä rotumuukalaisten möykkäämisestä, niin he syyllistyvät äänentasorasismiin.

Väestönvaihto

päivitetty

Antirasistiset järjestöt ja etnoaktivistit Ranskassa ovat ottaneet puheenaiheeksi valkoisten tavan paheksua julkisilla paikoilla möykkääviä rotumuukalaisia ja nimenneet ilmiön ”äänentasorasismiksi.”

Aktiivien mukaan toisissa kulttuureissa on vain tapana puhua äänekkäästi julkisilla paikoilla ja aiheuttaa melua esimerkiksi häiden yhteydessä, kun taas valkoisten kulttuurissa melutaso pidetään matalalla kunnioituksesta toisia kohtaan.

Sbeih-nimellä tunnettu ”antirasistinen aktivisti,” joka keksi termin ”äänentasorasismi,” sanoo että mustat ja ruskeat vain ovat äänekkäitä ja valkoisten on vain kestettävä sitä.

”Olen arabi ja meitä voi olla vain kolme huoneessa, mutta se voi kuulostaa kuin meitä olisi 50. Se vain on normaalia meille ja teidän on vain hyväksyttävä se. Ette voi olettaa kaikkien puhuvan samalla tasolla kuin te,” Sbeih sanoi yhdessä aihetta käsittelevässä videossaan.

Ranskassa ja Saksassa on nykyään normaalia nähdä ja kuulla muslimeja ajamassa jonossa autoilla, töötäten jatkuvasti ajoneuvojensa torvia häiden yhteydessä.

Lähde: Remix

Afrikkalainen kulttuuri Arabikulttuuri Arabit Maahanmuutto Monikulttuurisuus Musta rotu Ranska Rotu Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • gg

  Vastaa

  Kehitys kehittyy

 • TT

  Vastaa

  Ählämeitä tai murjaaneja ei ole koskaan tarkoitettu kerrostaloihin, joissa äänieritys on liian huono jopa valkoisille. Kerrostalojen rakentajat tai rakennuttajat eivät ole olleet kiinnostuneita ratkaisemaan äänten kulkeutumisen ongelmaa. Siksi kerrostaloissa eivät voi asua kuin yli 70-vuotiaat mummot ja papat, joiden aktiivielämä on jo takanapäin.

  Ählämit tai murjaanit kerrostalossa on kestämätön yhtälö, jossa kohtaa rakentajien tekninen osaamattomuus/välinpitämättömyys sekä valkoisille vieras älämölökulttuuri.

  Vihervasureille on ominaista ratkaista ongelma julistamalla siitä kertominen rasismiksi ja julistamalla, ettei mitään oikeaa ongelmaa ole kuten äänieristyksen poissaolo, mikä on tekninen katastrofi ja valtava laiminlyönti talojen suunnittelussa ja rakentamisessa. Vihervasuri ei pysty kuvittelemaan, että maailmassa on ongelmia, jotka voitaisiin ratkaista muutenkin kuin julistamalla ne valkoisen rodun tai ”rakenteellisen rasismin” tai ”venäjän” syyksi. 

  Myös liikennevälineisiin pitää saada takaisin eri roduille varatut osastot. Paras ratkaisu olisi tietenkin matujen karkottaminen hevon helvettiin, mutta valkoinen orjarotu ei tähän pysty.

  • kamen aamen de ant

   Vastaa

   Se meny häipyy rynnärillä – tuo on jo ahrikass tulluna koettua…

 • Bella

  Vastaa

  Tama ilmio nakyy jo Suomessakin: jos soitat hatakeskukseen jumalattomasta mekkalasta naapurissa, niin ettet tieda, tapetaanko siella jotakuta, niin paivystaja sanoo vasyneesti. ”paivalla saa kuulua aania”. Tah. Laillisuus on kadoksissa, silla samaan aikaan kuitenkin taloyhtioiden saannot kirjaimelisesti kieltavat naapureita jatkuvasti hairitsevan asumisen.

 • Joka toista haukkuu on ite.

  Vastaa

  Ruskeat ihmiset on itse rasisteja.

 • Minä

  Vastaa

  Miksei niin päin, että mustien ja ruskeiden on oltava hiljaisempia, koska eivät voi olettaa eurooppalaisten sietävän mölinää, ja kestettävä se hiljaisuus?

  Miksi pitää aina tulkita asioita niin, että maahantulijoiden tapoja pitää kunnioittaa, mutta kanta-asukkaiden tapoja ei tarvitse kunnioittaa? Hyvät ikiaikaiset tavat ovat kuitenkin aina olleet sellaiset, että maassa maan tavalla.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Koska valkoiset orjuutti kuulemma Afrikkaa… vaikka koukkunokat olikin orjakauppiaita. Siksi värivammaiset saavat nyt mölytä Euroopassa ikuisesti.

 • Nakke

  Vastaa

  Valkoiset vietäisiin tuosta putkaan tai vähintäänkin kovat sakot. Ilmeisesti muslimit saavat räjäytellä itsemurhapommejaan ”veloituksetta”, koska kyse on ”uskonnonvapaudesta”! Entäs ”Heil Hitler???”

 • Nimetön

  Vastaa

  Elementtitaloissa ääni kulkee pienestäkin raosta. Samoin lutikat.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Satun itse tietämään tapauksen, jossa jo vakavasti kuuloltaan heikentynyt vanha rouva joutui muuttamaan pois kerrostaloasunnostaan, koska ei vain kestänyt mölyä. Kaikki rukoukset oli pidetty ajallaan ja rouva häiriintyi niistä (luonnollisestikin) ja muusta älämölystä. Ikävää, että yli 90-vuotias ihminen joutui jättämään kotitalonsa. Oli vain asujat muuttuneet siitä, mitä ennen oli.…

 • Late

  Vastaa

  mua ei ikäpäivänä saa muuttaan kerrostaloon. en siedä mitään älämölöä ja hölinää. ykskin musu samassa rapussa johtais elinkautiseen hyvin pian. oon aina asunut minimissään omistus rivarissa. ja niissäkin yhteensä 3 vuotta elämästäni ja loput omakotitaloissa. rakastan hiljaisuutta ja rauhaa ja kaikki mölinä saa pinnan kiristyyn räjähtäen. en liiku missään missä on väkeä kun hälinä ja väenpaljous rupee kiristään hermoja. työni on rauhallista ja elämä ylipäänsä. baariin mua ei saa millään

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Juu hiljaisuus ja rauha se on itselläkin ollut syy hakeutua ok-taloon. Osaan kuvitella että suomalaisissa kerrostaloissa voidaan TOSI huonosti. Jos siis kuuloltaan jo heikentynyt ihminen ei kestä sitä kunniakansalaisten mölyä, niin voi vain kuvitella miltä se tuntuu normikuulolla varustellusta. 

  Säälin eniten niitä jotka joutuvat syystä tai toisesta asumaan kaupunkien vuokrataloissa. Meno on tosi hurja. Yhdessäkin talossa Vantaalla koneinsinöörit pitivät rappukäytävää roskiksena. Sinne viskattiin kaikki roskat puoliksi syödyistä banaaneista alkaen. No tietty tällainen sitten saa rotat paikalle. Yksi kultamuna oli kuulemma talon kuivaushuoneesta viskonut ihmisen pyykit lattialle, kun itse tahtoi kuivata omansa, vaikkei vielä ollut hänen vuoronsa. Sai kantis pestä pyykkinsä kahteen kertaan. 🙁 

  Ihan hullua meininkiä. Mieluuummin asuisi vaikka korpipöksässä ja kamiinalla lämmittäisi.

 • Sanna

  Vastaa

  minusta huutaminen ja aanenkorottaminen on epakohteliasta, typeraa ja kuuluu laheisesti agressioon, ja kun kaikki huutavat niin kuka edes kuulee tai muistaa yhtakaan kokonaista lausetta koko illaltaan, mutta olipa kiva huudella muutama tunti vaikka ei sita mitaan tullut tajuttua tai opittua, tosin ei olla 1500 vuoteen mitaan opittukaan (paitsi vihaa) joten se lienee kultturiin kuuluvaa ryhmissa, joissa ei edes osata lukea tai kirjoittaa, eika nain ilmesesti omata ripaustaan henkisyytta.

 • Valkoinen

  Vastaa

  Meidän talossa on kaikki valkoiset verkostoituneet niin että muutaman kerran, kun on äänekäs arabi erehtynyt muuttamaan taloon, ollaan porukalla sovittu että kaikki ovat yhteydessä isännöitsijään ja ilmoittavat jatkuvasta häiriöstä. Pari kertaa näin on käynyt, ja joka kerta on ählämit muuttanut pari kuukautta myöhemmin pois. Sillä ei ole merkitystä, kuuleeko edes kaikki sitä mölinää, jokainen meistä on vain osallistunut ilmoittamiseen ihan solidaarisuudesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi