Ranskan sisäministeri kertoi ulkomaalaisten rikoksista

Sisäministeri uskoo silti monikulttuurisuuden olevan rikkaus.

Väestönvaihto

Ranskan sisäministeri, Gerald Darmanin, kertoi olevansa tietoinen ulkomaalaisten suhteettoman suuresta osuudesta maata riivaavassa rikollisuuden epidemiassa. Hän mainitsi tilastot, joiden mukaan ulkomaiden kansalaiset tekevät 55 prosenttia rikoksista Marseillessa, 48 prosenttia Pariisissa ja 39 prosenttia Lyonissa.

”Tietenkään ulkomaalaiset eivät ole luonnostaan rikollisia, vaan meillä on ongelma ulkomaalaisten väärinkäytösten kanssa,” Darmanin arvioi syitä rikollisuudelle.

Ulkomailla syntyneet kattavat kuitenkin vain 7,4 prosenttia Ranskan väestöstä. Tilastoihin ei tietenkään ole laskettu Ranskassa syntyneiden arabien ja mustien osuutta rikoksista.

Katastrofaalisista monikulttuurisuusongelmista huolimatta Darmanin ei siltikään halua lopettaa massamaahanmuuttoa, vaikka seitsemän kymmenestä ranskalaisesta on tilastojen mukaan sitä mieltä, että maalla ei ole varaa ottaa vastaan enempää maahanmuuttajia.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Setämies

  Vastaa

  70% ranskalaisista ei halua lisää matuja.
  Miksei demokratia toimi?

  • nimellinen

   Vastaa

   Demokratia on suuri kusetus jonka varjolla tehdään paljon pahaa. Se 70% ihmisistä ovat täysin aivopestyjä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Eurooppa on pilattu losoperseämmien matukiiman johdosta !
  Kun veri ei kierrä kuin perseessä niin
  se on johtanut karvaranne/neekeri jätkä invaasioon !

 • Jones

  Vastaa

  Ikävä kyllä mutta siirtolaiset ovat soluttautuneet yhteiskuntiimme kun suomalaiset ovat teheneet sekarotuisia lapsia ulkomaalaisten kanssa. Tässä asiassa oli Kalevi Keihänen aloittajana, viemällä suomalaisnaisia etelän gigoloille. Ulkomaalaisten kanssa tehdyt lapset edesauttavat siirtolaisuutta ajamalla siirtolaisten etuja. Ruotsissa tämä asia on paljon edellä Suomea, mutta Suomi tulee perässä ja kovaa vauhtia. Ranskassa tämä asia on jo edennyt siihen vaiheeseen, että puhdasrotuisia valkoisia ei taida Ranskassa enää olla. Etelämaalaisten kanssa tulee kastisysteemi, jossa etelämaalaiset ovat ylempää kastia. Mitä puhtaampi etelämaalainen rodullisesti, sitä arvostetumpi. Suomessakin on enteet jo näkyvissä, kun ulkomaalaisia ei rangaista aivan selvistä rikoksista.
  https://yle.fi/uutiset/3–5407501

  • Bella

   Vastaa

   ”Lääkäreiden mukaan mies on kuitenkin jo parantunut mielenterveydellisestä häiriöstä. Niinpä hän välttyi sekä vankilalta että pakkohoidolta.”

   Luulin, etta tama kommentti on pahkasiasta tai tv sarja pasilasta.
   Maallikolla on kasitys, etta mielenterveyden ongelmista parantuminen kestaa vuosikausia, eika se toki suurimmalta osalta edes onnistu. Jonkinlainen reaktiivinen psykoosi voi kuulemma olla lyhytkestoinen, mutta silloinhan kannattaa muidenkin vaittaa sairastuneensa hetkeksi reaktiivisen psykoosiin, jos ei linna maita, eika teoistaan pysty ottamaan koppia.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Globaali demokratia toimii! Demokratioita on montaa rotua kuten ihmisiäkin. Demokratiassa kansalaiset valitsevat sen demokratiansa laadun.

 • Turnerin päiväkirjat on suunnannäyttäjä.

  Vastaa

  Länsieurooppa hukkuu tähän ”jätekuormaan”.

  Massamaahanmuutto tuhoaa etnisesti ja kulttuurisesti yhtenäiset kansallisvaltiot.

  Monet suuret kaupungit on jo menetetty. 

  Ranskassa yhtä vähän kuin Ruotsissa tai Suomessa ei ole todellista poliittista vaihtoehtoa joka muuttaisi maahanmuuttopolitiikkaa radikaalisti. Ranskalaiset eivät itse ymmärtäneet valita rautarouvaa johtamaan maata. Eikä se edes olisi riittänyt. 

  Turnerin päiväkirjat toteutuu mutta missä laajuudessa ja milloin. 

  Tarvitaan johtajia johtamaan vastarintaa. Tarvitaan järjestäytymistä ja tahtoa. Tarvitaan kohtuullista riskinottoa ja valmiutta uhrata totuttu arkielämä.

  https://web.archive.org/web/20081121082143/http://www.kansallissosialismi.org/turner/index.htm

 • Hh1488

  Vastaa

  ois tainu ranskenmannilla olla mukavempaa kansallisosialismin alla.kohta ei enään raskalaisia ole yhtäkään.meille muille käy samanlailla

 • juha II

  Vastaa

  Ranskassa on jo kolmisen vuotta sitten eläkkeelle jääneet turvallisuuspäälliköt ja Ranskan armeijan kenraalit – vm. kirjoitettuaan avoimen kirjeen – antaneet erittäin huolestuneina julkilausumia siitä kuinka Ranska on sisällissodan partaalla. Eikä edm. tarkoita sitä, että syntyperäiset valmkoiset ranskalaiset rupea hakkaamaan patongeilla toisiaan baskerit päästä putoillen vaan primitiivisten muslimien ja afrikkalaisten sota valkoisia eurooppalaisia vastaan!
  Presidentti Emmanuel Macron poltti päreensä mokomasta todellisuuskuvasta ja ainakin uhkasi potkaista pellolle armeijan palveluksessa olevat ”talo palaa” huutajat!!! ”Kaikki on hyvin. Täällä ei ole mitään nähtävää!!!” Noinhan EU:n kansanvaihtoa hoidetaan!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Macron, juutalaispankkiirien puppelipoika. Hän on Ranskan alexanderstubb ja jos hän olisi nainen, hän olisi Ranskan sannamarin. Nämä johtajat eivät johda, heidän tehtävänsä on tuhota.

  Mitä enemmän valkoinen johtaja tuhoaa omaa maataan sitä enemmän hän saa palkintoja, rahaa ja kunniaa. Mutti Merkel? Saksan tuhoaja, mainetta, rahaa ja arvostusta satelee.

  Länsi tuhoutuu juutalaisjohdossa. Viimeksi tällainen kokonaisen kulttuurin tuho tapahtui Rooman valtakunnan tuhoutuessa.

  Jos USA:n johtavat sotademonit (sionisteja kaikki tyynni) saavat tahtonsa läpi, tuho kruunataan suurella Valkoisten Kansojen välisellä sodalla. Sodan kasvot näet katsomalla Victoria Nulandin aka Nudelmanin aka Kaganin kasvoja. Psykopaatti mikä psykopaatti. Ja merkillinen nainen, ei huolinut isänsä nimeä, ei miehensä nimeä, vaan piti hankkia uusi.

  Millaisia ihmisiä nämä juutalaiset ovat? Miksi isän nimi ei kelpaa? Miehen nimellä on tietenkin ikävä sivumaku, onhan se tunnettu kaikille venäläisille suurena Neuvostoliiton aikaisena teurastajana… Isän nimi oli ilmeisesti ”häpeällinen”? Nudelman ? Nuudelimies? Outoja, todella outoja ihmisiä, heillä pitäisi olla oma planeetta, voisivat derivoida nimiään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi