20 prosentilla 2021 syntyneistä vauvoista Ranskassa on islamilainen nimi

Väestönvaihto on todellista valtamedian peittelystä ja valheista huolimatta.

Väestönvaihto

Tilastojen mukaan kaksikymmentä prosenttia kaikista Ranskassa vuonna 2021 syntyneistä vauvoista sai muslimitaustaisen etunimen. Määrässä tapahtui kuitenkin lievä prosentuaalinen lasku verrattuna aiempaan vuoteen ja annettujen musliminimien määrässä onkin ennen viime vuotta tapahtunut laskua viimeksi vuonna 1996.

Mikäli toiset nimet ja tiettyjen islamilaisten nimien kirjoitusvariaatiot lasketaan mukaan, todellinen annettujen musliminimien määrän arvioidaan olevan noin 25 prosenttia.

Lähde: Remix

Maahanmuutto Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rotu Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Useat maat ovat raportoineet myös syntyneiden määrän absuuttisesta laskusta alkuvuodelta 2022. Prosentit ovat merkittäviä, jopa 10–20 %. PfMISTÄHÄN tämä mahtaa johtua?

 • Känkkä

  Vastaa

  Jos kantaväestö elää ikuista teini-ikää 50 ikävuoteen asti, eikä tee lapsia, niin onhan lopputulos ilmiselvästi tuollainen.

  Suomalaisista naisista iso osa ei myöskään halua lapsia. Avioliitot tai pitkät parisuhteet ovat myös käymässä yhä harvinaisemmiksi. Lisäksi parisuhteissakin yhteiset resurssit kohdennetaan enimmäkseen kalliisiin harrastuksiin tai muuhun varsin itsekkääseen toimintaan.

  Ihmisten pitäisi taas alkaa kasvaa aikuisiksi ja kantaa aikuisen vastuu. Siinä mielessä muslimit ovat oikeassa, että aviliiton tarkoitus ei ole helppo seksi tai kumppanin palvonta ja tämän mielihalujen rajaton tyydyttäminen, vaan suvun jatkaminen.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tässä olet oikeassa, eräs suuri syy on myös siinä, että tämä valtiovalta ei todellakaan kannusta perheiden perustamiseen, ei rahallisesti, eikä muutenkaan.
   Sama koskee valtamediaa, siellä markkinoidaan ihan kaikkea muuta ”normaalina” asiana kuin ydinperhettä.

   Sitten on helppo huudella ”wööö, me tarvitaan maahanmuuttoa, koska syntyvyys on jyrkässä laskussa”.
   Valitettavan monet ovat nykyään jossain ”biletysiässä” lähes keski-ikään saakka, asutaan jossain 20 neliön yksiössä, ajatellaan vain itseään ja seuraillaan viimeisintä rappiomuotia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Väestönvaihto on vain äärioikeiston salaliittoteoria”
  Niin, mitä sen nyt pystyy näkemään jo virallisista tilastoistakin, jokainen voi katsoa mistä esim. Suomen väkiluvun kasvu johtuu…
  Kehitys on huolestuttava, isoja muutoksia pitää saada aikaiseksi nopeasti, ennen kuin on liian myöhäistä.

 • mustaviinimarja

  Vastaa

  Asiat voivat tapahtua nopeastikin, nopeam minkuin voi odottaa. Kohta suomessa on suomalaisia vain kaksikymmentä prosenttia. esim vaikka kymmenen vuoden päästä. tai viiden. Miten sellainen tapahtuisi niin saahan sen kuvitella. Emme voi muuta kuin luottaa Herramme voimaan.

 • mustaviinimarja

  Vastaa

  Mutta tämän katastrofin – niin kammottavaa kuin se onkin, pitää antaa osittain tapahtua jotta suvaitsevaisto käsittää asian myös. Tosi tilanteessa meillä ei riitä voimat tappelemaan vielä omiamme vastaan.

 • bubbo

  Vastaa

  Jossain tuli vastaan lista lupaavista ”ranskalaisista” nuorista futispelaajista ni kaikki 20 pelaajaa oli mustan rodun edustajia

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyvät ihmiset. Ettekö te näe, mitä vieressä tapahtuu?
  Länsi-uusimaan sote-alueella 2021 syntyneistä lapsista 20% oli suomenkielisiä. Tämä on totta.
  Suomessa lapsenteko on elinkeino, jonka etenkin afrikkalaiset ovat keksineet. 10–12 lapsisia perheitä on valtavasti ja lapsilisiät/kodinhoitotuki kannustaa tekemään lisää.
  Kodinhoitotuki maksetaan, jos ei käytä kunnallidia päivähoitopalveluita. Tässä somali menettää ainoan oikean hetken oppia kieltä ja pärjätä koulussa. Alakouluun tulee kuelitaidottomia ja putoavat opetuksesta saman tien. Tästä alkaa häiriökäyttäytyminen.
  Meidän sosiaaliturva tuhoaa suomalaisuuden.
  Väestönvaihto tapahtuu siten, että afrikkalaiset ja arabit levittäytyvät alueelle ja suomalaiset lähtevät pois. Tämä tapahtuu uimahalleissa ja kouluissa, lopulta koko etelä-suomessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi