Yle Watch: Yle levittää hallituksen rotuvihapropagandaa suomalaisia vastaan

Partisaani julkaisee Yle Watchin kirjoituksen.

Väestönvaihto

Ylen tv-kanavilla on viime aikoina näkynyt Oikeusministeriön ja orwellilaista yhdenvertaisuusvaltuutetun virkaa hoitavan Kristina Stenmanin ideoima Olen antirasisti ‑kampanjan mainos. Kansalaisten verorahoilla kustannettu kampanja on suunnattu pelkästään aitoja suomalaisia vastaan, mikä tekee siitä sodan jälkeisessä Suomessa röyhkeydessään ja vaarallisuudessaan poikkeuksellisen. Kampanjan julkeaa asennetta voisikin verrata jiddishinkieliseen Chutzpah-käsitteeseen, jota kuvaa kertomus miehestä, joka tapettuaan ensin vanhempansa, anoo tuomioistuinta armahtamaan itsensä, koska on orpo.

Muiden eurooppalaisten valtioiden tapaan Suomi on ollut aina valkoinen maa, johon on vasta aivan viime vuosikymmeninä päästetty suuret määrät kolmannen maailman vapaamatkustajia. Tästä vihamielisestä invaasiosta on vastuussa poliittinen ja taloudellinen eliitti, joka ei ole pahemmin kysellyt kansalta lupaa maan peruuttamattomalle muukalaistamiselle. Tällä epädemokraattisella toimeenpiteellään kansanviholliset ovat panneet suomalaisia väkisin kakkoseen ja kehtaavat sen jälkeen vielä syyttää temppunsa sottaisesta lopputuloksesta tavallista kansaa. Metku onnistuu härskillä hämäyksellä, jossa kakistokraattinen (so. huonoimpien valta) ”eliitti” siirtää oman rikoksensa kansaan syyttämällä sitä rasismista. Tämä operettinäytös sopii hyvin myös kehitysmaiden virkaheitoille maahantulijoille, jotka taloudellisten etujen lisäksi saavat katteettoman uhristatuksen valtavalhemedian syyttäessä karvalakkikansaa rasismista.

Vaikka Yhdysvaltojen rotutilanne poikkeaa lähtökohdiltaan Euroopasta, sen kulttuurihegemonian vasemmistorasistiset ajattelumallit ovat iskostuneet maamme poliittisen johdon, median ja yliopistojen kautta myös tavallisille suomalaisille. The Redneck Manifesto -kirjasta tunnettu Jim Goad kertoo tuoreessa pakinassaan Let the Whites Be Racist, Too osuvasti, kuinka läntinen rasisminvastaisuus on suunnattu rasistisesti yksinomaan valkoisia vastaan.

Goadin mukaan liberaalien muinoin markkimoima rodullinen oikeudenmukaisuus on kadonnut kielenkäytöstä lähes kokonaan ja sen tilalle on tullut ”valkoisuuden” demonisointi ja ”valkoisen ylivallan purkaminen”. Toisin sanoen rodullisen oikeudenmukaisuuden käsitteestä on tullut vuosien saatossa entistä ”rasistisempi”, sillä hallitseva liberaali luokka ei enää edes pyri fantasiaan rodullisesta tasa-arvosta, vaan politiikan moottorina toimii moraalinen ylemmyydentunto ja ei-valkoisille sallittu kaunainen kostonhalu.

Koska täysin epäobjektiivisen rasismi-käsitteen käyttö on paradoksaalisesti karannut tavoitellusta rodullisesta oikeudenmukaisuudesta, pitäisi se Goadin mukaan päivittää sellaiseksi mitä sillä tänään oikeasti tarkoitetaan. Tällöin rasismi ei merkitse muuta kuin ”tietyn roturyhmän etujen puolustamista”. Viime aikoina sitä on pidetty luontaisena ja biologisena oikeutena kaikille – paitsi valkoisille.

Uusien sääntöjen mukaan vain valkoisten täytyy hävetä ja uskoa syyllisyyteensä, jossa he ovat muista poiketen ainutlaatuisia. Kollektiivinen ylpeys ja itsetunto ovat toki terveita ja arvostettuja ominaisuuksia muiden rotujen kohdalla, mutta siitä tulee myrkyllistä vasta silloin kun valkoiset harjoittavat niitä. Goad ottaa tästä esimerkiksi valtamediassa puolueettomaksi sanotun Wikipedian, joka käsittelee termejä kuten mustien ylpeys ja aasialaisten ylpeys kunniotuksella, kun taas valkoisten ylpeys rinnastetaan kivessyövän kaltaisiin asioihin. Tämä jos mikä kuulostaa erittäin ”rasistiselta” valkoisia kohtaan, mutta sillä ei ole merkitystä, koska hyväkkäät ovat muuttaneet sääntöjä niin, että kontrolloidussa valtavirtakeskustelussa on mahdotonta olla rasisti valkoisia kohtaan.

On syytä pitää mielessä, että vanhojen sääntöjen mukaan ei vain valkoisten, vaan myös mustien, ruskeiden ja keltaisten olisi ollut ”rasistista” laittaa ryhmänsä edut etusijalle, koska se olisi tulevan värisokean ja harmonisen sateenkaariyhteiskunnan vastaista. Tällaiseen utopiaan on pyritty suostuttelun ja aivopesun avulla, mutta on parempi uskoa syväekologi Ted Kaczynskia, joka totesi kuuluisassa manifestissaan, että ”aktivistien vihamielinen asenne valkoista enemmistöä kohtaan pyrkii lisäämään rotuvihaa sen sijaan, että se rauhoittaisi rotujännitteitä”. Goad katsoo, että ehkä rotuvihan voimistaminen on ollutkin koko ajan punaliberaalien rotuaktivistien tavoitteena.

Kirjoituksessaan Goad esittää hyviä kysymyksiä, joihin on turha odottaa vastauksia Atlantin kummankaan puolen liberaalilta eliitiltä ja sen syöttiläiltä. Tämä koskee erityisesti Suomea, jossa ”julkinen keskustelu” ei sisällä aitoa vastakkainasettelua ja haastamista, vaan suurissa mielipidekysymyksissä näkemykset ovat kuin yhdestä puusta veistetyt – kuunnelkaapa vaikka Ylen Pyöreä pöytä ‑radio-ohjelmaa, jossa ”erilaisista mielipiteistä” vastaavat ihmiset ovat kaikki arvoliberaaleja. Yle Watchin toimitus ei pidättele hengitystään sen suhteen, että Ruben Stiller, Kaarina Hazard ja Anu Koivunen käsittelisivät Goadin Suomenkin olosuhteisiin sopivia relevantteja kysymyksiä, saati että he pystyisivät vastamaan niihin rehellisesti:

Eikö alun perin rodullisten kaksoisstandardien pitänyt olla ongelma? Kuka keksi sen älykkään idean, että ratkaisu institutionalisoituun rotujen erityiskohteluun on kostoon perustuva rotujen kaksoisstandardi, joka palautti ongelman lähtöpisteeseensä? Millaista hyvää voi tulla yhteiskunnasta, jossa yksi rotu on demonisoitu ja kaikkia muita pidetään pyhinä? Missä yhtä ryhmää käsketään elämään häpeässä, kun taas kaikkia muita ryhmiä rohkaistaan paistattelemaan ylpeydessään kuin possu sikolätissään? Milloin ”kaksi vääryyttä tuo oikeutta” lakkasi olemasta looginen perusvirhe ja siitä tuli sen sijaan ohjeistus maailmarauhalle?

Jos tekopyhään moralismiin nojautuvat vaatimukset jätetään sikseen, havainnot eri rotujen ja etnisten ryhmien keskinäisistä kyvykkyyseroista ovat ilmiselvät, ilman, että se tarvitsee lisävahvistuksekseen mitään ideologiaa. Vaikka Goadin mukaan tässä on vain kyse moraalisesti neutraalista evoluutioprosessista, vallalla oleva uusi kertomus katsoo valkoisten oman edun tavoittelun olevan syynä kaikelle inhimilliselle kärsimykselle kautta koko historian. Tosiasiassa tämä laajalle levitetty vihamielinen myytti on huomattavasti vaarallisempi kuin vaikkapa sen toteaminen, että meksikolaiset eivät näytä olevan kovin hyviä koripallossa. Jonkun ryhmän väittäminen luonnostaan pahaksi on huomattavasti pahempaa kuin sen esittäminen, että jotkut vehkeilevät salaliittomaisesti oman ryhmäetunsa hyväksi (kuten juutalaisista sanotaan) tai että heillä on ei-toivottuja piirteitä evolutionaaristen valintapaineiden seurauksena (kuten mustista usein sanotaan). On ironista, että tämän uuden ”antirasismin” jankuttaminen onnistuu olemaan se kaikista ”rasistisin”.

Amerikkalaiskirjoittajan mielestä rotu-identiteetin pitäisi kuulua kaikille tai sitten ei kenellekään. Hän on varmasti oikeassa sanoessaan, että rotukysymyksessä nykyinen idioottimainen kaksoisstandardi on vain resepti käsittämättömän veriseen katastrofiin. Jos kaikkien annettaisiin olla ”rasisteja” tai jokainen tuomittaisiin rotunsa takia, johtaisi se suurempaan harmoniaan kuin nykyinen kaksoisstandardi, joka ei ole muuta kuin suunnitelma tulevalle konfiktille.

Niin sanottu ”edistyksellinen” suo yhdelle ryhmälle valtavan kohteliaisuuden väittäessään, että vain yksi ryhmä voi pilata maailman, jos sen annetaan toimia yhtenäisesti. Goad kysyykin kiusallisesti, miksi ”edistyksellinen” pelkää valkoista väestöä, jonka kädet eivät ole sidottu selän taakse? Ehkä vasemmistoliberaali pelkää salaa, että kun valkoiset toimivat yksimielisesti, he päätyvät hallitsemaan maailmaa? Sehän saattaisi tehdä kenestä tahansa valkoisesta, myös punaliberaalista, ”valkoisen ylivallan” kannattajan. Kirjoittajan mielestä on selvää, että ainoa tapa välttää leimautumasta valkoisen ylivallan kannattajaksi on antaa valkoisten nähdä itsensä ryhmänä, jolla on yhteisiä etuja. Tasa-arvon nimissä suotakoon myös valkoisille oikeus olla ”rasisteja”!


Yle TV1, keskiviikko 2.2.2022 klo 19.00, Historia: Hermann Göringin katalogi (12)

Valtakautensa aikana natsijohtaja Hermann Göring keräsi yli 5000 taideteoksen kokoelman, joista piti tarkkaa kirjaa. Millaisin keinoin Göring teokset hankki ja mikä oli niiden kohtalo sodan jälkeen? HD ohjelmatekstitys (suomi) 54 min. Linkki ohjelmaan ja ohjelman sivulle täältä.

”Hitler söi kakkaa”, näin on kerrottu laatujournalistisessa televisioapparaatissa. Että oikein televiissiossa, pakko olla totta! Aivan yhtä totta kuin tämä parin vuoden takainen ranskalaisdokumentti Göringistä. Eiväthän edes paatuneimmat Ylen propagandaosaston ohjelmanhankkijat jaksa viikosta toiseen näyttää pelkkää Hitler-rainaa. Vaihtelu virkistää, siispä Göringiä eetteriin!

Lähde

Historia Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Talous Ulkomaat Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta Yle Yle Watch

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Akim

  Vastaa

  Antirasisti tarkoittaa Antiwhite.

 • Ks

  Vastaa

  Mädätysmediat on aina väittänyt että ”rotuja ei ole”. Jos rotuja ei ole niin miten voi olla ”rasismia” 🤔

 • Evplasse

  Vastaa

  Hyvä kirjoitus, valkoiset antirasistit ovat kaikkein pahimpia.

  • Julli

   Vastaa

   Juuri näin.

   Valkoinen antirasisti häpeää itseään ja mahdollista hyväosaisuuttaan. On pelkuri.

   Lähes kaikki neekerit nyt vain ovat kurjuutta levittävät yksilöitä. Hyvä, että ovat helposti erottuvia. Näin ne on helpompi sivuuttaa.

 • pää määrää

  Vastaa

  En ole suomalaista tvtä katsonut moneen vuoteen, ohjelmat ovat niin tiettyyn suuntaan politisoituneita. Jopa Hollywoodin toimintaelokuvat kuuluvat joukkoon. Elokuvien tekijöillä on tiukat ohjeet, että näyttelijöiden valinnat on tehtävä tasapuolisesti ihon värit ja seksuaalisuus on oltava tasapainossa.
  Kirjoja on olemassa vielä toistaiseksi, niitä ei ole vielä ryhdytty polttamaan. Edward Duttoni kirjan nimi – Suomen vaiennettu raiskausepidemia – ei kuvaa kirjaa hyvin, koska kirja kertoo suomalaisten älykkyydestä ja luonteen piirteistä, mikä seittää kirjan nimen valinnan. Dutton on Oulun yliopiston dosentti ja naimisissa suomalaisen kanssa. Kirjan julkaisemisen jälkeen Suomen typerykset poistivat Duttonin nimen dosenttuurista, joka ei ole edes laillista.
  Suomalainen filosofi sanoo kirjasta: Tämä kirja on selittänyt minulle monta mysteeriä suomalaisista ihmisistä. Ymmärrän nyt kansaani paremmin kuin koskaan.
  AndroBlogi sanoo: Duttonin kirja ei ole tämän hetkiseen andropologiseen tutkimukseen pohjaavaa, ja sen esittämin tekee hallaa paitsi koko tieteen alalle, myös käsityksille ihmisyydestä. Puhe monikulttuurisuudesta uhkana demonisoi osaa ihmisistä.
  Puhe ja viestintä todella demonisoi monia ihmisiä ja varsinkin poliitikkoja kokoomuksesta vihervasemmistoon, jotka puhaltavat yhteen hiileen, mutta tuli ei syty eikä järjenvaloa näy. Tämän huomaa, kun yrittää kertoa todellisuutta suomalaisille. Useimpien todellisuus ei ole oman ajattelun tuottamaa, vaan on ylen ja hesarin ideologian luoma demokratian irvikuva.

 • Schlageter

  Vastaa

  Jos oikeusministeriö olisi todella Suomen oikeusministeriö, se järjestäisi kampanjoita otsikoilla ”Nollatoleranssi muukalaisille”, ”Tärkeintä ei ole se että olet valkoinen, vaan se, että myös lapsesi ovat valkoisia”, ”Alas kolmas maailma, eläköön Kolmas Valtakunta”, ”Älä puhu kaunista äidinkieltäsi muukalaisten kanssa, puhu korkeintaan englantia” jne.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ei, en ole mukana tässä kampanjassa. Sen sijaan opetan lapsilleni, että me olemme valkoisia suomalaisia ja me emme ole kenellekkään velkaa, joten me emme nöyristele matujen edessä.

 • Bella

  Vastaa

  ”Goad kysyykin kiusallisesti, miksi ”edistyksellinen” pelkää valkoista väestöä, jonka kädet eivät ole sidottu selän taakse?”

  Wikipedia on siitäkin jännä olio, että esimerkiksi arabialaisten, keskiaikaisten astrologien sivut on naiiivin näköisiksi tehty; sivuilta ei voi lukea heppujen todellisia saavutuksia, siitä puhumattakaan että ne saavutukset olisi sidottu eurooppalaiseen kehittyvään tähtitieteeseen ja muuhun tieteeseen, vaan eurooppalaisten sivuilla nämä arabialaiset on jätetty mainitsematta. 

  On siis aika helppo ymmärtää, että miksi valkoisia pelätään: valkoisten vaikutusvalta esimerkiksi tieteen kehityksessä on väärennelty. (Muuten, tutkimuksessakin tämä mainitsemani astrologia-keskustelu on vasta vastikään oikaistu; mutta jonnekin wikipedian kaltaiselle kansan sivulle oikaisut eivät ole vielä ehtineet; vasemmistolainen eliitti ei välttämättä ole kovin sivistynyttä).

  • Nimetön

   Vastaa

   Arabimaat ovat olleet kaupankäynnin solmukohdassa ja ovat saaneet tietoja ja taitoja sekä idästä, että lännestä. Tämä tieto on säilynyt siellä ja myöhemmin virrannut sieltä länteen ja itään. Varsinaisesti arabit eivät ole itse keksinyt juuri mitään. Eivätkä varmaan tule keksimäänkään. Käyttävät länsimaisia autoja, puhelimia, koneita, tietokoneita ja kaikkea mahdollista. Missä on arabien innovaatiot? Eri tavoissa raiskata ja tappaa?

   • Zanna Märin

    Vastaa

    Näin juuri. ”Arabialaiset” numerotkin ovat oikeasti arjalaiset; ne kehitettiin Intiassa arjalaisen yläluokan toimesta.

 • Rautaturisti

  Vastaa

  ”Tästä vihamielisestä invaasiosta on vastuussa poliittinen ja taloudellinen eliitti, joka ei ole pahemmin kysellyt kansalta lupaa maan peruuttamattomalle muukalaistamiselle”

  Kansalta ei ole kysytty, mutta kansa hiljaa antaa siunauksensa tälle. Tämä on ikävä tosiasia. Luulen ettei tälle mahda enää kukaan mitään. Seuraava hallitus jatkaa täydellä teholla väestönvaihtoa, ja luultavasti vähintään muutamat hallitukset siitä eteenpäinkin jatkavat. Se onkin sitten siinä ja homma jatkuu omalla painollaan tuhoon asti.

 • Rotusyrjintä on luonnollista ja oikein

  Vastaa

  Anti-rasismin sijasta Suomeen pitäisi saada tulille oikein kunnon rasismianti.

  • Pertsa

   Vastaa

   Kyllähän jokaista maahantulijaa pitää arvioida hänen kykyjensä ja lahjakkuuksiensa perusteella.Tällä hetkellä vain näyttää siltä,että me emme tarvitse enempää vuohipaimenia emmekä lapsenraiskaajia.

 • Jones

  Vastaa

  Naurattaa tuon mainoksen alku. Onko muka jokin saamelainen? Kukaan ei eroita suomalaisesta. Suomessa onkin monia etelämaalaisten tekemiä sekarotuisia lapsia, jotka kärsivät rasismista tietämättämme. Koska kukaan ei eroita heitä suomalaisista. Näissäkö suvakkien selkäranka?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämähän on ollut laajemmalti asioita seuraavalle päivänselvää jo kauan.

  Ihmiset ihmettelevät, kuinka tämä on mahdollista? Ei siinä kuulkaa ole mitään erikoista.

  Kaikki lähtee sionistisesta huoramediasta eli ylimmäksi nostetaan huora, joka taitavimmin myy kansalle tämän narratiivin eli tarinan siitä, että me valkoiset olemme pahoja ja muut hyviä. Siitä lähdetään. Ja sitten samaan aikaan sionistit (juuri he, bonnierit maailmanlaajuisesti) hankkivat kaikki mediat haltuunsa. Kun mediat on huorattu ja huorilla vuorattu niin mikä tahansa idiotismi voidaan helposti myydä kansoille, sillä näillä spielbergeillä ja bonniereilla on kaikki maailman aika sillä heillä on paitsi aika myös kaikki raha.

  Jos huora ei levitä valkoisen vastaista sanomaa, hän on entinen huora ja sitähän mediahuor a ei halua, elämä huoran ammatin ulkopuolella on ankeaa, siellä ihminen joutuu taistelemaan selvityäkseen. Sionisti näet onnistuu aina tuhoamaan valkoisien maiden talouden, joten mediahuora tietää olla visusti hyvä huora.

  Kun on saavutettu mediamonopoli (yritäpäs kuunnella muita ns. radiomedioita paitsi bonnierin, ei onnistu, ja YLE on vain bonnierin valtioversio, samaa sontaa) niin siinä sitä ollaan. Kansamme omat ”parhaat” valvovat, että kansa varmasti tuhotaan ja muut pitävät nätisti turpansa kiinni.

  Näin se on, mitään toivoa ei ole ennen kuin nämä huoramediat on ohitettu ja lopulta tuhottu. Sääli on sairautta tässä asiassa, sillä tämä vihollinen ei tiedä mitä sana rehellinen, reilu tai totuus tarkoittavat. Heidän kielessään rehellinen on ihminen, joka tietää, että rehellinen on vain ihminen, joka muistaa aina asettaa valitun kansan muiden edelle. Reilu on sana, jolle siellä nauretaan, se on yhtäå kuin tyhmä, idiootti. Totuus taas on käsite, joka sisältää kaiken valheen ja totuuden välillä, sillä totuudesta puhuttaessa kysytään aina ensin: ”Onko se hyväksi meille?” Ja jos on, sitä voidaan toki kutsua totuudeksi, mutta vain niin kauan kuin se on todella hyväksi meille.

  Vallankumous on varjo siitä, mitä pitäisi tehdä.

 • Zanna Märin

  Vastaa

  Huomio Göring-dokkarista. Aina ulistaan jos eurooppalainen on hankkinut jotain historiallisia lähi-itäläisiä taide-esineitä; ne pitäisi ottaa häneltä pois ja palauttaa lähi-itäläisille.
  No nyt Göring otti seemiläisiltä rahaglobalisteilta pois näiden hankkimat historiallisesti merkittävät eurooppalaiset taide-esineet. Eikös tämä mennyt ihan oikein, Ylen anti-white-politrukkimulkut? 😛 😀

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Suomessa voit olla rasisti vain tulemalla Afrikasta Aasiasta ja vaatimalla etuoikeuksia nahkasi ja rasvapakaroidesi voimalla.
  Suomalaisten rasismi on vain yhtymista silikonihuulien rollaattorivalheisiin alkuperäkansan perusoikeuksia polkevin vaatein.
  Muistakaa öljytippa jo kaivossa tekee kaivosta kelvottoman.

  Seppo Lehto https://Ajan-Suunta.blogspot.com

 • Mr.AG

  Vastaa

  ”Sa olla rasisti niin mina varasta pyörä sulta vitu valko naama!” 

  Anti-rasisti= Anti-valkoinen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi